Starity

Skyler Samuels

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 11. 15:50 #1
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Várok minden Skyler Samuels rajongót. Beszéljük ki kedvencünk mindennapjait, filmjeit, sorozatait. Írjuk le az okokat, hogy miért is szeretjük őt.
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. július 11. 15:56 #2
- törölt felhasználó -    
Köszi a topikot, elvégre ő is megérdemeli. smileeee.gif

Nagyon jó színésznő, aranyos, szép... laugh.gif Egyszóval szimpatikus. Mikor megismertem, megnézegettem a filmográfiáját, és nagyon meglepett, hogy ő játszotta Gigit a Waverly Place-ben. ohmy.gif De aztán beugrott, hogy téényleg, ő volt az! w00t.gif biggrin.gif Na, akkor nagyon utáltam, de csak a karaktere miatt.

Reméljük, hogy még sok jó filmben fog szerepelni. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Pandus
2011. július 11. 16:03 #3
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Én még csak a Chloe Kingből ismerem Skye-t, majd pótolom a korábbi szerepléseit. Ígértes színésznőnek tartom, a kora ellenére tehetséges, szerintem vár rá még pár igazán jó szerep, ha idősebb lesz. Igaz, mivel már most kicsit idősebbnek néz ki, mint amennyi, és a jelleme is megnyerő, nem lesz nehéz dolga. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: LittleVampire
2011. július 11. 16:06 #4
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Idézet (thunderbird @ 2011.07.11. 15:56)
Köszi a topikot, elvégre ő is megérdemeli. smileeee.gif
Nagyon jó színésznő, aranyos, szép... laugh.gif Egyszóval szimpatikus. Mikor megismertem, megnézegettem a filmográfiáját, és nagyon meglepett, hogy ő játszotta Gigit a Waverly Place-ben. ohmy.gif De aztán beugrott, hogy téényleg, ő volt az! w00t.gif biggrin.gif Na, akkor nagyon utáltam, de csak a karaktere miatt.
Reméljük, hogy még sok jó filmben fog szerepelni. smileeee.gif

Bevallom, hogy én nem láttam a Waverly Place-ben, mert ami diznis sorozat, az nálam már elásta magát. Így nem tudok véleményt nyilvánítani arról, hogy hogyan játszotta Gigi szerepét. De feltételezem, hogy jól.
A rajongásom iránta akkor kezdődött, amikor megláttam a The Nine Lives Of Chloe King című sorozatban. Ott elbűvölő, pörgős csajt alakít. Majd elkezdtem Twitteren követni, és elképedtem mennyire közvetlen egy leányzó. A rajongóival úgy bánik, mintha a családja, vagy a rokona lenne. Természetesen ezzel nincs semmi baj. Elolvassa a rajongói üzeneteket, van amikor válaszol is rá. Ez sokszor fordul elő. Máskor pl. egy francia rajongójához beszélt franciául. És elmondta, hogy a szülei franciák. Nem szállt el magától, folyamatosan jótékonykodik. Ilyennek kell lennie egy sztárnak. heart.gif beer.gif
3 felhasználónak tetszik: thunderbird, Domcicc, Pandus
2011. július 11. 16:08 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (Domcicc @ 2011.07.11. 16:03)
Én még csak a Chloe Kingből ismerem Skye-t, majd pótolom a korábbi szerepléseit. Ígértes színésznőnek tartom, a kora ellenére tehetséges, szerintem vár rá még pár igazán jó szerep, ha idősebb lesz. Igaz, mivel már most kicsit idősebbnek néz ki, mint amennyi, és a jelleme is megnyerő, nem lesz nehéz dolga. smileeee.gif

Ajánlom neked a Drágán add a rétedet című filmet. rohog.gif Abban egy tipikus girl next doort alakít, de nagyon aranyos benne. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Domcicc
2011. július 11. 16:15 #6
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Idézet (thunderbird @ 2011.07.11. 16:08)
Ajánlom neked a Drágán add a rétedet című filmet. rohog.gif Abban egy tipikus girl next doort alakít, de nagyon aranyos benne. smileeee.gif

Köszi a tippet. Most kezdem el nézni online. Érdekes lesz. meghajolo.gif
2011. július 11. 16:37 #7
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (thunderbird @ 2011.07.11. 16:08)

Kb az egyetlen Brendan Fraser film, amit valamiért nem akaródzott megnéznem biggrin.gif Na sebaj, most elkezdem, ezzel bepótoltam laugh.gif
2011. július 11. 17:18 #8
NineLivesBree
NineLivesBree
új tag

StátuszSzereztem az Aldiból héliumos lufit és tök durva a hangom. XD F
Hozzászólás: 27
Csatolások: 5
Azonosító: 154788
Hát én amikor elkezdtem nézni a TNLOCK-ot fel se tűnt, hogy ő Gigi a VOWP-ból. laugh.gif de nagyon imádom őt. wub.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok