Rebecca Black nem adja fel
2011. július 11. 14:28
|
|
Florahh~ρяเи¢εss*~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 4619 Csatolások: 71 Azonosító: 129076 offline
|
csak ennyit mondok..Kell ez nekünk?
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 11. 14:30
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Florahh egyetértek.
2011. július 11. 14:30
|
|
Digi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 513 Csatolások: 0 Azonosító: 148457 offline
|
Grace Benning egyetértek veled...nem mindenkinek van jó hangja de ő ezt sajnos nem tudja.. vagy amikor a Friday-t énekelte vajon akkor az a hang az csak játék volt és lehet hogy közben jó hangja van csak arra gondol h előad valami olyat ami ... hogy is fogalmazzak szépen ... nem jó és aztán előrukkol olyan hanggal olyan számmal és klippel amin mindenki ámul és bámul .... hát nem tudom lehet hogy így van lehet hogy nem ... majd kiderül
2011. július 11. 14:41
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát kiváncsi vagyok mit hozz össze bár a Fridaynál rosszabb szá nem lesz xD aki nem szereti az nem hallgatja .én is így teszek és szebb is az életem
2011. július 11. 14:43
Minek kell erőlteti azt ami nem megy?!
Szerintem még nagyon hangja sincs, mert a Friday-ben is az egész megvolt gépesítve (na ezt jól leírtam -.-").
Szerintem még nagyon hangja sincs, mert a Friday-ben is az egész megvolt gépesítve (na ezt jól leírtam -.-").
2011. július 11. 14:54
Idézet (thunderbird @ 2011.07.11. 13:50)
Biebernek legalább van hangja, amit még az antik sem vonhatnak kétségbe. Azt, hogy ő híres, még valamilyen szinten meg is értem...
Én pedig nem értem meg. Nem érdemli meg a hírnevet. Van neki hangja. Wow. Más embernek is van, csak az nem híres, mert nincs aki felkarolja őt és lenyomja mindenki torkán meg telenyomja a fejével a sajtót
2011. július 11. 14:56
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
már csak poénból is mindenki dislájkolja majd:D
2011. július 11. 14:56
Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 14:54)
Én pedig nem értem meg. Nem érdemli meg a hírnevet. Van neki hangja. Wow. Más embernek is van, csak az nem híres, mert nincs aki felkarolja őt és lenyomja mindenki torkán meg telenyomja a fejével a sajtót 
Hát ez van, neki sikerült, másnak meg nem.
2011. július 11. 14:59
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
akkor is dislikeolni fogom
De könyörgöm, oké h nem adom fel az álmaimat, de olyan ne adja fel, akinek van is tehetsége :´D
2011. július 11. 15:00
Hát én megkönyítem az életem azzal hogy nem hallgatok Rebecca Blacket
kíváncsi vagyok tud e rosszabb számot csinálni mint a Friday
2011. július 11. 15:03
Idézet (thunderbird @ 2011.07.11. 14:56)
Hát ez van, neki sikerült, másnak meg nem. 
Valóban, neki bejött. Akkor sem érdemelte meg, ez a lényeg.
2011. július 11. 15:06
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Ne már,ez a csak kiborit,hires akar lenni,mert abban a tudatban van,h ő jó!
De akiknek először nem jön be,azok a süllyesztőben végzik,én is emlékszem egy kissrácra 10-11 éves lehetett,irt egy dalt,elénekelte,ez ment 3 hétig utána már senki sem emlékezett,még a nevére sem,sem...De egyszerűen nem fogom fel,h hogy gondolhatja,h ő valaha is hires lesz,a még annak selenának is jobba a hagja,de Miley hagja akkor is a legjobb
rengeteg embernek van jó hagja,de ez a hülye tyúk rebecca nem tartozik közéjük!Sztem azt várja,h valamelyik tizenéves sztár a szárnyai alá vegye,aztán majd az illetőn keresztül hires lesz!
De még a média is csak remélem rúg egyet rajta,és végleg abbahagyja ezt,mert vannak emberek,akik énekesek-énekesnők akarnak lenni,jó hangjuk van,prübálkoznak,és nem sikerül,de ennek a fososnak 13évesen van mit tanulnia még,de nem a zenei pályán!
De akiknek először nem jön be,azok a süllyesztőben végzik,én is emlékszem egy kissrácra 10-11 éves lehetett,irt egy dalt,elénekelte,ez ment 3 hétig utána már senki sem emlékezett,még a nevére sem,sem...De egyszerűen nem fogom fel,h hogy gondolhatja,h ő valaha is hires lesz,a még annak selenának is jobba a hagja,de Miley hagja akkor is a legjobb
rengeteg embernek van jó hagja,de ez a hülye tyúk rebecca nem tartozik közéjük!Sztem azt várja,h valamelyik tizenéves sztár a szárnyai alá vegye,aztán majd az illetőn keresztül hires lesz!
De még a média is csak remélem rúg egyet rajta,és végleg abbahagyja ezt,mert vannak emberek,akik énekesek-énekesnők akarnak lenni,jó hangjuk van,prübálkoznak,és nem sikerül,de ennek a fososnak 13évesen van mit tanulnia még,de nem a zenei pályán!
2011. július 11. 15:07
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
bocsi,nem csak,hanem ez a csaj kiborit
2011. július 11. 15:08
Nos..az én véleményem szerint.Nyávogós hangja van és tényleg nem érdemli meg a hírnevet.De én már úgy vagyok a Friday-el hogy olyan rossz hogy már majdnem jó.Kiváncsi leszek hogy mit alkot legközelebb.Megfogom hallgatni az biztos.
2011. július 11. 15:11
majd meglátjuk hogy ez is olyan rossz lesz mint az elöző!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.