Rebecca Black nem adja fel
2011. július 11. 13:47
Ne Kérlek Ne!!!!Inkább legyen színésznő,mert Katy klipjében jól szerepelt(nagyjából),de agyja már fel ezt az éneklést!!!KÉRLEK!!!!
Ez csak kínzáás lesz
De lehet hogy Ava Hope-nak van igaza xD
Majd meglátjuk xDD
De lehet hogy Ava Hope-nak van igaza xD
Majd meglátjuk xDD
Idézet (csicsi20 @ 2011.07.11. 13:30)
Miért kell erőltetni, olyat ami nem megy?
Csak újabb negatív kritikákkal lesz gazdagabb 
Ha nem erőlteti, nem lesz belőle siker. Ahogyan Justin Bibert is lenyomták az emberek torkán, lefogják őt is, csak idő kérdése.
2011. július 11. 13:48
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
nem igaz, hogy nem fogja fel, hogy a kutya sem kíváncsi rá!
meg ha egyszer nincs hangja nem kéne erőltetni.
meg hát a Friday miatt is annyi támadás érte! nem igaz, hogy nem tűnik fel neki, hogy azért mert nincs hangja és szinte mindenki utálja...
ha majd egyszer valaki ezért meg támadja ő baja. én nem fogom sajnálni! -.-"
meg ha egyszer nincs hangja nem kéne erőltetni.
meg hát a Friday miatt is annyi támadás érte! nem igaz, hogy nem tűnik fel neki, hogy azért mert nincs hangja és szinte mindenki utálja...
ha majd egyszer valaki ezért meg támadja ő baja. én nem fogom sajnálni! -.-"
2011. július 11. 13:49
Idézet (Thora_90 @ 2011.07.11. 13:43)
Be akar mutatni mindent, ami hozzá kapcsolódik, oké. És az nem zavarja, h senkit nem érdekel, mi kapcsolódik hozzá?
Am meg, akit nem érdekel, ne hallgassa, és ne foglalkozzon vele. A kiscsaj majdcsak ráun, h nem nézik a Youtube videóit
Am meg, akit nem érdekel, ne hallgassa, és ne foglalkozzon vele. A kiscsaj majdcsak ráun, h nem nézik a Youtube videóit
Sajnos éppen azért nézik ennyien a videóit, mert olyan pocsék, hogy szétröhögi az ember magát rajta. Mindig milliós nézettsége lesz a klipjeinek, így nem tehetünk mást, mint hogy tűrjük a borzadalmait, amíg el nem tűnik a süllyesztőben.
2011. július 11. 13:50
Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 13:47)
Ha nem erőlteti, nem lesz belőle siker. Ahogyan Justin Bibert is lenyomták az emberek torkán, lefogják őt is, csak idő kérdése. 
Biebernek legalább van hangja, amit még az antik sem vonhatnak kétségbe. Azt, hogy ő híres, még valamilyen szinten meg is értem...
2011. július 11. 13:52
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Ez a nap híre, komolyan.
Olyan sűrűn írok negatív hangvételű kommenteket itt a starityn, hogy az már nekem fáj.
Ám nem tehetek róla. Ilyen hírekre mégis hogyan lehet pozitívan reagálni? Mindjárt megfogom Bendegúzt és felfirkálom vele a homlokomra, hogy: "H*lye vagyok, ne kímélj." Ha így se, úgy se kímél a világ, akkor nem mindegy?
Szerk: Bendegúz a strucc alakú tollam.
Szerk: Bendegúz a strucc alakú tollam.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. július 11. 13:55
Mi rosszat tehettem, hogy ilyennel büntet engem a sors?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.