Starity

Rebecca Black nem adja fel

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 12. 14:49 #241
priszkabejbb. ŁŁ
priszkabejbb. ŁŁ
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 10
Csatolások: 0
Azonosító: 155094
''tinisztár'' xd *_-
2011. július 12. 15:02 #242
Loveme
Loveme
SPN

Státuszszeretem a petit
Hozzászólás: 1501
Csatolások: 2572
Azonosító: 140291
Nem is tud énekelni, és ő még egy kataszrófális dallal akar minket süketíteni?
Hát akkor nemsokára kitör a 3. világháború.(már bocs hogy ezt mondom)
2011. július 12. 15:11 #243
- törölt felhasználó -    
Ha ennek is olyan hangzása lesz, mint a Friday-nek meg a Prom Night-nak (a kettő egy és ugyanaz, esküszöm, csak a szöveg más), én a falba verem a fejem. Nem tudhatom, milyen kaliberű szám lesz, fog-e benne nyivákolni, vagy sem (bár eleve, akinek sz_r hangja van, annak sz_r is marad), de ennek a csajnak abba kéne hagynia a "zenélést", ha nem önszántából, akkor valakinek a figyelmeztetésére, mert nincs zenei jövője.
2011. július 12. 15:24 #244
- törölt felhasználó -    
Idézet (Victoria Rainbow @ 2011.07.11. 23:31)
Jajj de gonoszak vagytok már -.-" tisztelet a kivételnek...még meg se jelent a szám már is mindenki utáljaa..legyen már annyi bennetek hogy ha nem szeretitek nem piszkáljátok..igaz a mondás h : csk azt lehet utálni amit igazán ismertek...nem is ismeritek még a csajt...kitudja nagyon rendes jó fej csj...csk éppen a világ nem hagyja érvényesülni nektek h esne ha így bántanának titeket.pff ez olyan kb mint : Ne ítélj még nem ettél" szal értitek. ne bántsatok valakit azért mert nem volt színpatikus az első száma ..Katy Perry se lett egyből sztár emlékeztek Katy Hudsonra...nem nagyon mi aztán nézzétek meg h mekkora sztár lett belőle...Haggyátok Rebeccát kibontakozni , ha meg nem tetszik akkor nem kell hallgatni ennyi..És nem azért nem vagyok Rebecca fan...de nem bántom veletek ellentétben..most fujjoghattok rám de ez a véleményem : DD

Nekem is ezek a gondolatok fogalmazódtak meg a fejemben. Elég csak elolvasgatni szúrópróbaszerűen pár hozzászólást. Hihetetlenül sugárzik az emberekből a rossz szándék és a rosszindulat. Én is szoktam fikázni, sőt szokásom is kritizálni a mai tini sztárocskákat, de maximum úgy, hogy legalább vagy hallottam énekelni vagy színészkedni. Rebecca botrányosan olyan, amilyen. Hallottam, ahogy ez a kiscsaj elénekli az amerikai himnuszt. Szép és tiszta hangja van, megjegyzem. Marketing fogás céljából megalkottak egy übergagyit és a hangját nem feljavították, hanem eltorzították. Tény, Rebecca Black nekem sem a nagy kedvencem, sőt mondhatni utálom és brutálisan irritál a feje, de sokakban fel sem merül, hogy ez az egész egy reklámfogás. Marketing. Az emberek mindig is kaphatóak voltak a trágyuszokra, már csak azért is, hogy egy jót röhögjenek rajta. Ha egy 30 akárhány éves nő lenne, akkor azt mondanám, hogy tényleg magából csinál hülyét. Gyerekek, ez egy 13-14 éves kislány. Szerintetek van bármi beleszólása a dolgokba? Nincsen. Ahogyan a többi agyon ajnározott tinisztárocskátokon, rajta is élősködnek a menedzserek és az emberek. Rebecca Black ide vagy oda, hőbörögtök, de ő kaszált egy csomót, nem ti. Akkor a csaj már azért tudhat valamit, ha van rá igény. Ráadásul ti magatok is igénylitek. Mibe, hogy oda és vissza nyomjátok a Friday dalszövegét? Én ebben tutira biztos vagyok. Ha valamire nem tartasz igényt, akkor nem kell hallgatni. Így működik ez. Én speckó mondjuk bíbőrre nem tartok igényt, azóta is csak akkor foglalkozok vele, ha valaki ír róla egy cikket és kíváncsiságból elolvasom. Valóban senki sem kötelez titeket arra, hogy reggeltől vakulásig Rebeccát hallgassatok, vagy nézzétek a videóklipjeit, mert így van előadva ez az egész. Nem tudom miért vagytok oda annyira, mert az agyon sztárolt kedvenceitek sem jobbak. Szelike példának okáért egy oktávot sem tud kiénekelni, mert képtelen rá. Megjegyzem, köpködhettek akárhogy erre a kiscsajra, de azok a nagy volumenű diznis kedvenceitek sem különbek tőle. Valahogy a tehetségük egy színvonalon van. Tény, én is szeretem kritizálni olykor a sztárokat, azokat főleg, akikért annyira odavagytok és tulajdonképpen nincsen miért, de amit ti itt irkáltatok...más fikázni egy sztárt és más gyűlölködni. Döbbentem már meg ezen a fórumon, és ahogy olvasom a topikokat mindig egyre több és több meglepetés tud engem érni. Majd, ha megjelenik egy szám lehet fikázni és oltogatni. Addig számomra csak annyi jött le, hogyha valakit divat utálni, akkor abba úgy rúgtok, ahogyan csak tudtok mindenféle ok nélkül, hiszen a dal még ki sem jött, és már úgy utálkoztok. Amúgy meg senkinek sem jutott eszébe, hogy Rebecca miért nem használja ki a technika vívmányait (ahogyan szelike, májli, Britney, Rihanna és társai), hogy feljavíttassa a hangját? Ez még senkinek nem jutott eszébe? Az előbb felsorolt előadok a kaki hangból csináltatnak valami jót, Rebecca meg lehet, hogy a jóból kakit. Pénz, pénz, pénz. Erről szól az egész, sajnos.
2011. július 12. 16:08 #245
Weronycaaa_69
Weronycaaa_69

StátuszDance is the hidden language of the soul..
Hozzászólás: 1214
Azonosító: 130425
mivaaan??? nem akarok rosszindulatu lenni, de ha olyan lesz mint a Friday, hát akki inkabb csak annyi lesz a kommentem h no comment... biggrin.gif
2011. július 12. 16:11 #246
Bella99
Bella99
Fjarna
Hozzászólás: 4376
Csatolások: 58
Azonosító: 130573
wááá :@ nem igaz h nem látja be h tehetségtelen !!!!
2011. július 12. 16:11 #247
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem lett jobb a hangja, maximum ha jól meg van mixelve. Bár kitudja előre nem mondok semmit.
2011. július 12. 16:44 #248
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

StátuszNem vagyok több bárkinél,de tudom,h átlagos sem vagyok,hiszen senki sem az...
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 255
Azonosító: 153301
Victoria Rainbow:most nem azért,de te sem tudod,h jó fej,vagy kedves,mi sem tudjuk,h nem az,de te sem tudod,h az!
2011. július 12. 16:47 #249
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

StátuszNem vagyok több bárkinél,de tudom,h átlagos sem vagyok,hiszen senki sem az...
a Prom Nightba meg van olyan is,h énekel,de a szája nem mozog!
2011. július 12. 16:49 #250
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

Olyan fülrepesztő kacsa hápogó hangja van,és sztem playbackel,mert a fridayba is van olyan,h énekel,de a szája meg zárva!
2011. július 12. 16:49 #251
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

bár kétlem,h valaki ilyen sz@r nyivákolással playbackelne
2011. július 12. 17:07 #252
Katkacica
Katkacica
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 143702
Szerintem várjuk ki a végét. Lehet, hogy sokkal jobb lesz a Friday-nél. biggrin.gif Ki tudja.
2011. július 12. 17:12 #253
- törölt felhasználó -    
-.- legalább tudjuk, hogy mi lesz a következő hír; a sok dislike bezsbelése miatt Rebecca Black leszedte My Moment című számát a youtube-ról. biggrin.gif
2011. július 12. 17:53 #254
- törölt felhasználó -    
Juhúúú.... Még egy roppant jó számmal bombázza a világot biggrin.gif. Örülünk.
1 felhasználónak tetszik: Victorie
2011. július 12. 18:31 #255
mollywood
mollywood

Státusz"When a good thing goes bad it's not the end of the world."
Hozzászólás: 563
Azonosító: 149109
hát biztos imádni fogja mindenki-irónikusan!biggrin.gif
2011. július 12. 19:42 #256
renik072
renik072
új tag

StátuszHa hiszel az álmaidban valóra válnak! I ♥ SHINee.Jonghyun♥Key♥Minho♥Onew♥Taemin♥
Hozzászólás: 55
Azonosító: 139504
ez most komoly???:||
nemaz,de nem jön rá h semmi hangja nincs?!
2011. július 12. 22:17 #257
- törölt felhasználó -    
En ugy gondolom,hogy mindnekinek megvan a sajat velemenye...igaz,hogy nm szep dolog ennyire lenezni,de itt mindnekinek a sajat,oszinte velemenye szamit:D..es nem az,hogy nm illik.Nincs amit szepiteni,ez van...nincs tehetsege:)..de attol persze,meg lehet rendes lany:D
2011. július 12. 22:53 #258
- törölt felhasználó -    
Úristen inkább ne. Semmi hangja nincs tehetségtelen. pfff
2011. július 13. 11:05 #259
gabicy
gabicy
visszatérő vendég
Hozzászólás: 251
Csatolások: 22
Azonosító: 61509
Szerintem Al Kaida tag. Mármint, csak ezek a muszlimok képesek ilyen szörnyűségekre, mint ez a lyány...
2011. július 13. 14:55 #260
MadamA
MadamA
visszatérő vendég
Hozzászólás: 263
Azonosító: 134451
-.- legalább tudjuk, hogy mi lesz a következő hír; a sok dislike bezsbelése miatt Rebecca Black leszedte My Moment című számát a youtube-ról. Ez jó volt Poppy Smith biggrin.gif
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok