Starity

Rebecca Black nem adja fel

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 12. 07:50 #221
sztárcsaj
sztárcsaj

StátuszVampires&Werewolfs 4ever *-* <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 520
Csatolások: 1
Azonosító: 131831
Szerintem büszkék lehetnétek Rebbyre!Most képzeljétek magatokat a helyébe,hogy milyen szar dolga lehet szegénynek,mert majdnem az egész világ utálja! sad.gif És mégse adta fel! smileeee.gif Én annak is örülök,hogy nem mixelik a hangját,mert bezzeg amikor ol.Selena eggyik számát mutatják be,akkor lehet "tök jóó"-zni,pedig az egész egy nagy mixelés(Fére ne értsetek,szeretem sellyt nagyon),szal,szerintem jobb lenne,ha nem cikiznétek,hanem inkább gratulálnátok neki!
2011. július 12. 08:59 #222
fruitsgirl2624
fruitsgirl2624
visszatérő vendég

StátuszHope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies.
Hozzászólás: 419
Csatolások: 5
Azonosító: 142465
Hát majd meglátjuk lehet hogy tök jó lesz(bár kevés esélyt látok rá)....
2011. július 12. 09:48 #223
lilbiebz
lilbiebz
visszatérő vendég

Státusz,,Ereidben véres alkohol,keresed az arcot de nincs sehol.." :)
Hozzászólás: 130
Csatolások: 1
Azonosító: 144682
A Friday után még mindig ennyire lelkes? -.- Pedig már megfenyegették egy párszor..
2011. július 12. 09:50 #224
vikimumus
vikimumus
Hozzászólás: 984
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
Nem kell úgy ítélkezni, hogy még nem ismeritek a dalt. Az meg mindenkinek szíve joga, hogy mi tetszik neki és mi nem. Viszont az, ahogy egyesek a véleményüket kinyílvánítják, az már túlzás. Az egy dolog, ha valakinek nem szimpi a csaj, de sokszor olyan kemények vagytok, pedig személyesen nem ismeritek. Az, mikor valaki azt írja, hogy utálja, az akkor nincs tisztában a fogalmakkal. Mert szerintem csak olyan embert lehet utálni, akit ismerünk. Jó, tudom, sokan még nagyon fiatalok vagytok ahhoz, hogy rájöjjetek, hogy egyes érzések mit is jelentenek, de szerintem nem lehet ítélkezni egy olyan emberen, akit nem ismerünk. Engem is sokszor ismeretlenül ítélnek meg, egy találkozás után rámragasztanak egy címkét, sokan nem hiszik, hogy képes vagyok arra, hogy valamit jól csináljak. De én nem adom fel. És őszintén tisztelem Rebeccát, amiért ő is harcol. Mert lehet, hogy sokan nem szeretik, de sokan viszont igen, csak nekik van annyi eszük, hogy nem nyomják tele a fórumokat "I love Rebecca" bejegyzésekkel. Akik meg "utálják", azok hangot adnak neki, pedig akkor nem kellene vele foglalkozni. Én is vagyok úgy egy-egy sztárral, hogy nem szimpi, vagy irritál a hangja, de sosem hangoztatnám azt, mert megbántanám a rajongókat, és hát senkinek nem teszek jót azzal, ha azt írogatom, hogy nem szeretem. Szerintem Rebecca példakép azon a téren, ami a kitartást illeti. Az embereknek nem kellene feladniuk az álmaikat, akkor sem, ha sok olyan embert sodor elénk az élet, akiknek nem tetszik, amit csinálunk. De ha bízunk magunkban, akkor azt mutassuk csak meg, és akik leszólnak minket, azok inkább gondolkozzanak el azon, hogy ők harcolnak-e azért, amit szeretnének elérni. Szerintem a kitartás fontos, és jó, hogy valaki ezen a téren is példát tud mutatni.
2011. július 12. 09:55 #225
vikimumus
vikimumus
Hozzászólás: 984
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
Helyesbítek: azért néha én is úgy vagyok vele, hogy úgy érzem, semmi nem sikerül, de próbálom nem feladni. Vannak céljaim, de sajnos nem egyszerű megvalósítani őket. Jó látni, hogy valakinek van lehetősége, és akar is elérni valamit az életben.
2011. július 12. 11:12 #226
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
hát nem tudom dry.gif inkább legyen színésznő csak ne énekes biggrin.gif
2011. július 12. 11:14 #227
Regica
Regica
Hozzászólás: 1469
Azonosító: 126437
-.-" ilyen nehéz felfogni,hogy nem tud énekelni???
2011. július 12. 11:15 #228
- törölt felhasználó -    
Hát ehhez már nem csak az egészséges önbizalom kell!!! rohog.gif Lassan annyi szemét van a zenepiacon, hogy én már nem is akadok fenn az ilyen önbizalom-túltengéses tiniken!!! tongue.gif
1 felhasználónak tetszik: kriszti03
2011. július 12. 11:16 #229
Kramisha
Kramisha
parawhore
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 44
Azonosító: 151132
lassan ki kell lőjem magam a Holdra, hogy ne halljam ezt a sok szemetet. komolyan, ezek miatt lesz globális felmelegedés...
2011. július 12. 11:20 #230
- törölt felhasználó -    
Már előre látom h megvan az új csengőhangom _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 12. 11:48 #231
- törölt felhasználó -    
... sleep.gif
2011. július 12. 11:52 #232
- törölt felhasználó -    
Idézet (vikimumus @ 2011.07.12. 09:50)
Nem kell úgy ítélkezni, hogy még nem ismeritek a dalt. Az meg mindenkinek szíve joga, hogy mi tetszik neki és mi nem. Viszont az, ahogy egyesek a véleményüket kinyílvánítják, az már túlzás. Az egy dolog, ha valakinek nem szimpi a csaj, de sokszor olyan kemények vagytok, pedig személyesen nem ismeritek. Az, mikor valaki azt írja, hogy utálja, az akkor nincs tisztában a fogalmakkal. Mert szerintem csak olyan embert lehet utálni, akit ismerünk. Jó, tudom, sokan még nagyon fiatalok vagytok ahhoz, hogy rájöjjetek, hogy egyes érzések mit is jelentenek, de szerintem nem lehet ítélkezni egy olyan emberen, akit nem ismerünk. Engem is sokszor ismeretlenül ítélnek meg, egy találkozás után rámragasztanak egy címkét, sokan nem hiszik, hogy képes vagyok arra, hogy valamit jól csináljak. De én nem adom fel. És őszintén tisztelem Rebeccát, amiért ő is harcol. Mert lehet, hogy sokan nem szeretik, de sokan viszont igen, csak nekik van annyi eszük, hogy nem nyomják tele a fórumokat "I love Rebecca" bejegyzésekkel. Akik meg "utálják", azok hangot adnak neki, pedig akkor nem kellene vele foglalkozni. Én is vagyok úgy egy-egy sztárral, hogy nem szimpi, vagy irritál a hangja, de sosem hangoztatnám azt, mert megbántanám a rajongókat, és hát senkinek nem teszek jót azzal, ha azt írogatom, hogy nem szeretem. Szerintem Rebecca példakép azon a téren, ami a kitartást illeti. Az embereknek nem kellene feladniuk az álmaikat, akkor sem, ha sok olyan embert sodor elénk az élet, akiknek nem tetszik, amit csinálunk. De ha bízunk magunkban, akkor azt mutassuk csak meg, és akik leszólnak minket, azok inkább gondolkozzanak el azon, hogy ők harcolnak-e azért, amit szeretnének elérni. Szerintem a kitartás fontos, és jó, hogy valaki ezen a téren is példát tud mutatni.

Részben egyetértek, részben nem. Ami nem megy ne erőltessük. Én amondó vagyok, hogy kérjünk professzionális segítséget, járjunk énektanárhoz és utána akarjunk magunkból sztárt. Először tanuljon meg énekelni, utána nyitva a pálya, mehet ki a többi közé ...
2011. július 12. 12:04 #233
Vampiregirl15
Vampiregirl15

Státusz♥♥♥ Beast - Yoseob ♥ MBLAQ - Thunder ♥ NU'EST - Ren ♥♥♥
Hozzászólás: 647
Azonosító: 133668
hát ... XD
2011. július 12. 12:56 #234
minibogárka
minibogárka
Miss Pond

Státuszred hair... must be a weasley
Hozzászólás: 1018
Csatolások: 4
Azonosító: 139036
Kramisha ez jó volt xDD
Amúgy én annyira nem utálom Rebeccát, egyszer hallottam a Friday-t (és nem tetszett...), de én a helyében nem csinálnék új számot...persze jó, hogy ilyen kitartó, de a fél világ utálja, akkor inkább előbb menjen énektanárhoz, és utána csináljon számot, akkor talán valakinek majd megtetszik...de így csak mindenkinek még jobban az agyára megy.
2011. július 12. 12:57 #235
Pixie Buue
Pixie Buue
This is fucking Saška♥

Státuszim back
Hozzászólás: 5271
Csatolások: 172
Azonosító: 117370
Hurrá rohog.gif
2011. július 12. 12:57 #236
minibogárka
minibogárka
Miss Pond

Státuszred hair... must be a weasley
Hozzászólás: 1018
Csatolások: 4
Azonosító: 139036
mellesleg mi az, hogy tinisztár??? ő mióta az???
2011. július 12. 13:17 #237
Andika66
Andika66
F1 ♥

StátuszBár teljesen összetörtem, a szívem még mindig vadul dobog
Hozzászólás: 2120
Csatolások: 233
Azonosító: 139605
hurrá -.-"
2011. július 12. 13:29 #238
Orsi.Miley26
Orsi.Miley26
visszatérő vendég

StátuszNem vagyok több bárkinél,de tudom,h átlagos sem vagyok,hiszen senki sem az...
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 255
Azonosító: 153301
funbence:de ez nem olyan,h még fiatal,ő szánalmas,mert akinek alapból nincs jó hangja,annak sohasem lesz,max ha playbackel.Igen,képzeld Mileynak jó hangja van,selenáéba kételkedem,de ez a senkiházi hülye tyúknak,nemhogy hangja,de esze meg szeme meg füle sincs,h nem látja,h mennyien utálják,meg nem hallja a TVben a kritikákat,elhiszem,h erősnek akar tűnni,h ő nem adja fel,ne neki nincs a zenében jövője,mert nem tud hagszeren játszani,nem tud kottát olvasni,és még énekelni sem...!Akkor mit akar?
2011. július 12. 13:33 #239
- törölt felhasználó -    
Tök várom már.... -.-"
2011. július 12. 13:57 #240
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
"felbuzdulva Katy Perry bátorításán" Köszönjük Katy... -.-" Nem szenved ez a bolygó eleget? Földrengések, hurrikánok, éhezés, Justin Bieber... most még ez is...
1 felhasználónak tetszik: kateblock
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok