Rebecca Black nem adja fel
2011. július 11. 21:23
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
namáá csal ez hiányzott....pfffffuuuuu wááááá
2011. július 11. 21:24
az ő baja, nem az enyém
bár most van esélye... mindenki istenitette hogy Katy klippjében milyen gyönyörü -.-" Katy elérte a célját, direkt ezt akarta, hogy legyen ennek a csajnak esélye
de én látom benne az esélyt, hogy megdöntse rekordját
az új videó lehet eléri majd a 200 millió nézőt, és az 5 millió dislike-ot
nemlenne semmi
a Fridayt egyszer hallgattam meg, és röhögtem rajta! meg azokon is akik ezt nevezték a leendő pop királynőjének XD 
annyi biztos hogy rekordot döntött, de ez a rekord nem ép arrafele ment amire ez a csaj vágyik, hanem inkább a süllyesztő fele vezető út felé
de ebből is meggazdagszik xD sőőt lesznek akik megveszik a dalocskát az iTuneson xD
de én látom benne az esélyt, hogy megdöntse rekordját
az új videó lehet eléri majd a 200 millió nézőt, és az 5 millió dislike-ot
annyi biztos hogy rekordot döntött, de ez a rekord nem ép arrafele ment amire ez a csaj vágyik, hanem inkább a süllyesztő fele vezető út felé
2011. július 11. 21:27
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Jövőre tényleg eljön a világvége.
Rebeka miért nem látja be, hogy nem tud énekelni, mind az gagyi amit csinál?
Rebeka miért nem látja be, hogy nem tud énekelni, mind az gagyi amit csinál?
2011. július 11. 21:29
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
Kár pedig ha mégegy zenéjét meg kell halgatnom MEGSÜKETÜLÖK.
2011. július 11. 21:32
Ajj... Katy-Katy, hát nem leszünk így jóban, ha egy naiv lány bátorításával kínzod a világot! O.o
2011. július 11. 21:47
szegeny:D...csak kacagtatja magat.
amit o csinal,nm lehet eneklesnek nevezni...ilyet barki enekel:D:D...na de ez van,egyszer biztosan rejon hogy hibat kovet el:D
amit o csinal,nm lehet eneklesnek nevezni...ilyet barki enekel:D:D...na de ez van,egyszer biztosan rejon hogy hibat kovet el:D
2011. július 11. 22:02
|
|
barbikah.96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 133599 offline
|
pfff..-.-
ne már:S
ne már:S
2011. július 11. 22:08
|
|
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline
|
Jajj de jó nekünk... bár remélem ez jobb lesz mint a Friday!
2011. július 11. 22:34
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Szerintem egyszerűbb lenne, ha feladná...minek égeti magát tovább??
2011. július 11. 22:40
jaj de jó
" tinisztár ?
én nem tartom annak de mindegy
jah és a "dalról" annyit hogy biztos rekordot dönt de szerintem nem úgy ahogy akarja
2011. július 11. 23:31
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
Jajj de gonoszak vagytok már -.-" tisztelet a kivételnek...még meg se jelent a szám már is mindenki utáljaa....legyen már annyi bennetek hogy ha nem szeretitek nem piszkáljátok..igaz a mondás h : csk azt lehet utálni amit igazán ismertek...nem is ismeritek még a csajt...kitudja nagyon rendes jó fej csj...csk éppen a világ nem hagyja érvényesülni nektek h esne ha így bántanának titeket.pff ez olyan kb mint : Ne ítélj még nem ettél" szal értitek. ne bántsatok valakit azért mert nem volt színpatikus az első száma ....Katy Perry se lett egyből sztár emlékeztek Katy Hudsonra...nem nagyon mi aztán nézzétek meg h mekkora sztár lett belőle...Haggyátok Rebeccát kibontakozni , ha meg nem tetszik akkor nem kell hallgatni ennyi....És nem azért nem vagyok Rebecca fan...de nem bántom veletek ellentétben....most fujjoghattok rám de ez a véleményem : DD
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. július 11. 23:50
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Jaj ne!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.