Rebecca Black nem adja fel
2011. július 11. 18:58
Én sem szeretem, de adjunk neki egy esélyt, hátha ez jobb lesz mint a Friday.
2011. július 11. 19:01
Hiába készül új klippel,ha nincsen hangja.Csinálhat 1000 is,ha senki sem kíváncsi rá...
2011. július 11. 19:16
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Katy, minek kellett neked bíztatnod? Hiú reményeket ébresztettél a csajban, nekünk meg újabb borzalmas számot kell elviselnünk!!!
2011. július 11. 19:22
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Pedig igazán feladhatná
Lehet, hogy nekem túl nagy a fantáziám de a My Moment címből én simán kinézek mégegy 'péntek van' szindrómát.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 11. 19:44
Csak ezt ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem az új dalban javítanak valamit a hangján géppel. mondjuk az egészet!!!!
remélem az új dalban javítanak valamit a hangján géppel. mondjuk az egészet!!!!
2011. július 11. 19:57
Hááááát ez nem igaz!!! Mi8ért kínoz minket???
nem érti meg hogy borzalmas a hangja?! ha magyarul nem is de angolul... lehetne annyi esze!! szóval kérlek neee!!
nem érti meg hogy borzalmas a hangja?! ha magyarul nem is de angolul... lehetne annyi esze!! szóval kérlek neee!!
2011. július 11. 20:30
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Szánalmasnak tartom amit művel. Mikor fogja fel, hogy egyszerűen kár erőlködnie az emberek akkor is kifogják nevetni és lenézni, arról nem is beszélve, hogy tehetsége a nullával egyenlő. Szerintem a Friday másra nem volt jó, minthogy a fél világgal megutáltassa magát. Szánalmas. Az meg, hogy Hilary Duff mixelte a legújabb számát... no comment. :|
2011. július 11. 20:33
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Ennyire nem gyűlölhet minket -.-
2011. július 11. 20:38
hát ha azt mondom hogy várom már,akkor most a fél világ egy nagy idiótának fog tartani,és még én is saját magamat
nem is tudom...szerintem ugyanolyan sz*r lesz,mint a Friday,de azért azt mondom hogy kíváncsi vagyok milyen undormányt hoz össze újra,az orrhangú...
2011. július 11. 21:01
|
|
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline
|
Miért kell erőltetni azt, ami egyértelműen nem megy? Vagy szereti nyilvánosan égetni magát? Úristen, fogja már fel, hogy ez nem az ő területe, inkább csináljon valami olyasmit, amihez egy kis tehetsége is van... Ez a csaj olyan idegesítő és hihetetlenül unalmas.
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.