Megszületett a negyedik Beckham gyerkőc
2011. július 11. 12:48
Hozzátettem a nevét, csak még tegnap éjjel javítottam, és akkor még nem derült ki. Elnézést, amiért a többieké nem került ki, azért tettem ki csak most, mivel tegnap már volt egy Beckhames hír.
2011. július 11. 12:48
Mellesleg ez a seven.. ha ennyire kitűnnek a tömegből, lehetett volna Number 4 is
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 11. 12:51
Csak én vagyok így vele, vagy tényleg sztárbabák hullanak az égből? Először Pink, aztán Kate Hudson,most meg Victoria Beckham gyereke.. persze ez nem rossz dolog, de el vagyunk látva bőven sztárpalántákkal..
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 11. 12:54
|
|
andiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 703 Csatolások: 1497 Azonosító: 135838 offline
|
nagyon nagy gratula nekik
bár a baba neve nekem egy kicsit furi Harper Seven,de azért biztos majd kitünik vele a sorból
bár mostanában a sztárok furcsa neveket választanak a gyerköcüknek
2011. július 11. 12:56
Grata
Jo latni hogy van olyan par akit nem szedett szet a hirnev
2011. július 11. 13:01
Gratulálok nekik
Sok boldogságot nekik és sok sikert
Sok boldogságot nekik és sok sikert
2011. július 11. 13:04
|
|
ashleycuncitisdalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 142260 offline
|
gratulálok nekik
2011. július 11. 13:05
|
|
missmolly09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 154197 offline
|
Grat!
Biztos szép lesz, jó felmenői vannak^^
2011. július 11. 13:08
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2011.07.11. 12:48)
Mellesleg ez a seven.. ha ennyire kitűnnek a tömegből, lehetett volna Number 4 is 
Ki tudja, ha fiú lett volna lehet, hogy büntetésből azt adják neki.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.