Köszönöm szépen a dícséreteket

Remélem hamarosan ti is töltötök majd képeket
Ma garázdálkodtam egy kicsit itthon és lefotóztam néhány további munkámat.
Az első három képen az általam készített gyöngyvirágot, illetve gyöngyből készült teknőst láthatjátok. A rózsaszín virágot a legjobb barátnőm készítette. Igazából a kisérettségi végének megünneplésére volt egy kisebb parti az ofőnél, és ő tanította

A fűzési rajzát szerintem még le tudnám rajzolni. Összesen 5-6 szirmot és két levelet kell fűzni, plusz pár szál bibe, de az már tényleg könnyen megy a többi után.
Utána egy másik virágmaci következik, filcből készült és ezt is csomagban rendeltem a netről

A papírszalagból és papírzsinórból készült bohócot is csomagban vettem, de a leírásokat be tudom scannelni

Utána lévő képen az első gyöngyből fűzött munkám, egy kokárda látható, a fűzési rajzát a Praktikából néztem
Utána Mackó Lackó zöld hasú pajtását láthatjátok

Szerencsére a csomagban lévő piros plüssből pont volt annyi, hogy két macira is elég legyen (meg is voltam lepődve rendesen, hogy egy macihoz ennyi anyagot adtak). Már csak fagolyókat kellett beszereznem a szeméhez, mert zöld filcem már volt itthon.

A két macit egyszerre adtam oda anyáéknak
Ezek után néhány üvegfestéses munka következig

A Minnienek puszit adó, mikulássapis Mickey egér még karácsony előtt készült, köréjük a három szívecskét tesóm varázsolta oda Valentin napkor

Utána az egyik kedvencem, egy többszínű lepke, ennek a színezését én találtam ki és ezüst kontúrral készítettem el, összesen kettőt

A minta az üvegfestési mintás könyvemből van, így kérésre be tudom scannelni

Következő képen egy hóvirág, szintén ezüst kontúrral, ezt egy könyvtárból kikölcsönzött könyvből néztem, így a mintát nem biztos, hogy meg tudnám szerezni. Utána egy színes virágokkal teli tavaszias kosár, ennek is meg tudom adni a mintáját, kb. egy A/4-es lapon el is fér

A következő három pillangót tesómmal közösen gyártottuk le, szintén könyvtári könyvből, de a mintája megvan lefénymásolva, szűkösebb időkre eltéve

Az utána következő két kis méhecskének viszont nincs meg a mintája, mert szintén könyvtári könyvből van. A virágok tetejébe fehér gyöngyöket nyomtam még száradás előtt, így bennemaradtak
Ezután a tésztatartóra készített, levelekből kibújó katicát láthajátok. Ez kivételesen félig saját kivitelezés, így csak az eredeti mintáját tudom bescannelni, azon levelek helyett ugyanolyan pöttyös izék vannak, mint a szárnya (de mivel nem igazán értettem, így szabad kézzel inkább leveleket rajzoltam a helyére). És el is érkeztem az utolsó képhez

Ezen a húsvétra készített filc tyúkocskát láthatjátok. Elég egyszerű elkészíteni, csak anyagra és két hízésfajta ismeretére van szükség hozzá. Pozitívum, hogy a szárnyaiba egy-egy tojást lehet tenni

Mivel nem húsvét lévén, így csak natúr tojást tudtam beletenni, remélem, azért sikerül érzékeltetnem afunkciót
Most egyelőre ennyi lenne, majd keresgélek még itthon

Minta vagy leírás ügyében pedig ne felejtsetek el szólni, csak egy szavatokba kerül és már teszek is fel mindent, ami kell!