Beckham betolakodott a királyi partira
2011. július 10. 19:50
|
|
SteFyexxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 403 Csatolások: 0 Azonosító: 138810 offline
|
elég pofátlan... ráadásul egyedül hagyta a feleségét, amikor bármelyik pillanatban szülhet... hát szóval -.-
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 10. 20:03
|
|
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline
|
Az szép mit ne mondjak.
2011. július 10. 20:05
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Én úgy vagyok vele, hogy annak ellenére, hogy nem zavarták ki őt már első sorban és nem zavarta Vilmos hercegéket, az még nem azt jelenti, hogy nem volt helytelen! Ha egy normál ember tette volna ezt, réges-régen ráuszították volna a rendőrséget, és bevitték volna, illegális behatolás miatt. Szerintem, ha Vilmos hercegék nem hívták meg erre a nagyszabású partira, akkor annak oka volt, s nem kellett volna beslisszolnia, s kihasználnia azt, hogy focista. A másik dolog, tudom, hogy a feleségem nemsokára szül, akkor nem hagyom őt egyedül otthon, hanem éjjel-nappal mellette vagyok, amikor csak tehetem. Szerintem ez 'természetes adottság', hogy ilyen helyzetben mellette maradjon az adott illetőt, úgy tűnik azonban nem Beckhamnek. Eddig sem kedveltem túlzottan, szerintem nem akkora focista, vannak tőle sokkal jobbak, akiket fele ennyire sem kaptak fel, mint őt.
UnhappyMeals
2011. július 10. 20:18
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
eléggé pofátlan dolog volt
" ha nem hívtak meg minek ment oda ?
2011. július 10. 20:18
Ez szerintem nagyon szánalmas... egyre inkább nem bírom se őt, se a feleségét. Kb. olyan ez, mint ahoyg itt Kiszel Tünde viselkedik, azzal az "apró" különbséggel, hogy egy HERCEGI pár partijára pofátlankodott be. Nem akkora nagy szám ez a Beckham, hogy ilyet elnézzenek neki (már a reális emberek). Ugyanakkor nagyon szimpatikus Williamtől, hogy nem utasíttatta ki, hisz lazán megtehette volna úgy, hogy neki semmi problémája nem lesz belőle, de gondolt Beckhamre és nem alázta meg nyilvánosan (elég megaláztatás szerintem a saját viselkedése). Eddig is kedveltem a hercegi párt, ez csak jobban megerősített ebben
Grace Benning
2011. július 10. 20:24
Idézet (Victorie @ 2011.07.10. 19:01)
Mondjuk azt írja, hogy ez nem zavarta Vilmosékat úgyhogy... 
Mindenki azt mond, amit akar
Ilyet akkor sem csinálunk. A protokoll nem engedi. Nem véletlenül nem lett meghívva. Ne kiszeltündésedjünk már
2011. július 10. 20:45
|
|
CopperBoomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 132564 offline
|
Én birom hogy vannak ilyen elegánsan bunkó emberek
2011. július 10. 20:53
Idézet (dave095 @ 2011.07.10. 20:49)
Én biztos elzavartam volna a fenébe. Há' ki ez? Csak egy focista. Húú, ki nem kakázza le, hogy milyen híres? Seggnyaló... a csontkukac Viktóriával együtt. 
Ez a majom meg a csontkollekció vállfa barátnője mindenhol ott van. Az angol nyelvű búlvárlapokat nem lehet úgy olvasni, hogy ne lennének a címlapon minden héten legalább 2szer ...
2011. július 10. 21:00
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 20:53)
Ez a majom meg a csontkollekció vállfa barátnője mindenhol ott van. Az angol nyelvű búlvárlapokat nem lehet úgy olvasni, hogy ne lennének a címlapon minden héten legalább 2szer ...

Mindig kitalálnak valamit.
2011. július 10. 21:02
Hát örülhet magának, hogy nem lett elzavarva vagy ilyesmi. Azért beállít csak úgy??? OMG
2011. július 10. 22:19
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
én Vilmos helyében hozattam volna az őröket, aztán kihajítattam volna.
HÁÁÁHHHÁÁÁÁ ez nagyon bolond.
HÁÁÁHHHÁÁÁÁ ez nagyon bolond.
kateblock
2011. július 10. 22:26
Seggnyaló beckham
. Legalább villmostól ez jó dolog volt hogy küldte el a rákba
.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.