Elle Fanning Marc Jacobs kampányarca lesz
2011. július 11. 19:17
|
|
STELLA KORNÉLIAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 154481 offline
|
nagyon cukika
2011. július 12. 00:46
|
|
Minicherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 147143 offline
|
Idézet (dori08 @ 2011.07.11. 14:31)
Minicher : a kommented asszem nekem szólt. Hát, szépségről egy sort sem írtam, mert nem ez volt a lényeg, hanem a lány kora. Marcnak pedig nem éppen olyan a híre, hogy mondjuk én engedném vele dolgozni a lányomat, szal erről ennyit. Azért elég durva kampányai szoktak lenni, remélem, h a gyereket nem teszi ki ennek, de simán el tudom képzelni, ugyanis erre is volt már péda: 14 évesen kate Moss pucéran reklámozott a Calvin Kleinnek...no comment, és még azt mondják, nem pedo az egész..Jah, és fehérneműket is a 13 évesekkel fotózzák, mert azok még vékonyak, és nincs mellük. Tényleg, ez ijesztő. Fura, h ez nem esik le
senkinek.
senkinek.
Nem akarlak kiábrándítani, de Kate akkor 18 volt
2011. július 12. 07:29
Ez a csaj Dakota Fanning húga. Szerintem nem véletlenül lett kampányarc.Nagyon szép lány
2011. július 12. 11:31
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
2011. július 12. 13:08
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Minicher Akkor a Glamour elírta? Meglehet...de..akárhogy is, ez sehogyan sem kéne erőltetni..Egyszer láttam egy nagyon jó fotósorozatot, sajnos nem tudom már, mi volt a címe, de egy erősen kisminkelt kislány volt látható, nagyon kihívó ruhákban, és feliratok is voltak a képen, Anna Wintournak címezve, meg hogy sok a pedo a divatszakmában, gyakorlatilag ez volt a lényege, azt hiszem érdemes odafigyelni a mondanivalójára..Lehet megkeresem és belinkelem.
2011. július 12. 19:40
|
|
Minicherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 147143 offline
|
dori08
Megértelek téged, mert tényleg előfordulnak "túlkapások", hisz az emberek felkapják a fejüket a szokatlanra, extrémre, meg a botrányosra. De szerintem azért ne írd le ennyire Jacobst... Szerintem nem pedo, azért nem nyüzsög a divatház pucér kislányoktól, azokban a helyzetekben mikor valamilyen formában előfordult, egyszerű reklám, üzlet volt. Nyilván szülői engedéllyel, és ha annyira durva lett volna, az a törvény figyelmét sem kerüli el....
És Kate 18 évesen volt először modellje a CK-nek, szerintem félre írták...
Megértelek téged, mert tényleg előfordulnak "túlkapások", hisz az emberek felkapják a fejüket a szokatlanra, extrémre, meg a botrányosra. De szerintem azért ne írd le ennyire Jacobst... Szerintem nem pedo, azért nem nyüzsög a divatház pucér kislányoktól, azokban a helyzetekben mikor valamilyen formában előfordult, egyszerű reklám, üzlet volt. Nyilván szülői engedéllyel, és ha annyira durva lett volna, az a törvény figyelmét sem kerüli el....
És Kate 18 évesen volt először modellje a CK-nek, szerintem félre írták...
2011. július 13. 13:34
|
|
CopperBoomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 132564 offline
|
mióta 13 éves? '94-ben született..számoljunk már..
2011. július 14. 16:07
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Minicher: igen, ahogy írtad, előfordulnak túlkapások, ezt borzasztóan utálom, pedig szeretem a divatot, de sajnos látom, amit látok..Jacobs pedig, na jó, persze csak nem pedo már, de a közvetlen főnöke lehet, h az:) Egyébként tehetséges manus, leszámítva, h ő is pucéran reklámozta a saját parfümjét, ezt azért nem kellett volna, vagy legalább ízlésesen lenne, de sztem amiről szó van, az nem volt az, inkább kicsit nevetséges volt..Sajnos viszont igenis tele van a divatszakma gyereklányokkal, akik, ha nem is a kampányokban, de a backstage-ben bizonyára egy szál ciciben rohangálnak mindenki előtt...Gyakorlatilag a testükből élnek kisisolásként..És ha ez még nem lenne elég, a fiatal nők a divatbemutatókat, plakátokat látva nyilván azt gondolják, h idősebb lányokról van szó, és rögtön azt hiszik, ilyen egy csodanő. Pedig csak egy fejlődésben lévő kislányt látnak erősen kifestve. A legtöbbjük alakja meg is változik. Nőiesednek, és akk kész...persze addigra már tök kiéltek lesznek, sajnos, pl Karlie Kloss 18 éves, 30 évesnek nézném...Daphne groneveld, akinek az (adatlapát is szerkesztem) csak 16 éves, és hihetetlenül néz ki, senki sem sejti, h egyes képine egy gimis kislány néz vissza ránk..De mondhatnék még példát..Nem tudom, ez elég rossz szokás, sok olyan tervező van, aki már úgy tanulta a szakmát, h nem tud kerekebb nőkre ruhát tervezni!!! Ez milyen már?!?! Durva..Tényleg változnia kellene a divatszakmának ezekben a kérdésekben.Hiába szeretem a divatot, nem mindenben értek egyet, lehet, h csak az én véleményem, de akkor is egy vélemény!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: