Elle Fanning Marc Jacobs kampányarca lesz
2011. július 10. 18:45
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Ez elmondhatatlanul gáz, egyszerűen nem értem, miért kell egy olyan lánynak reklámozni aki még gyerek? Ráadásul marc jacobsot, és nem egy egyszerű, gyerekeknek való ruházati márka arcaként kell feszítenie!! Marc szerintem amellett h meleg, még pedo is, most már 100%, és ezzel sajnos nincs egyedül a divatvilágban, ugyanis ez a divat: kislánykákkal reklámozzunk felnőtt nőknek szánt darabokat!! Ez a bizonyos kislányka természetesen legyen koravén, erősen sminkelt, lehetőleg sexy is, és a fiatal női vásárló máris összezavarodk: most akkor nekem is így kell kinéznem, mint a plakáton szereplő csaj? Szerencsétlen potenciális vevő persze nem tudja, h egy tinédzsert lát, szóval kész agyrém. Legalább ismert lenne, mint mondjuk Emma watson annó, de így semmi értelme...Most miért nem lehetett találni egy huszonéves csajt, komolyan??? Azok már öregek??? Végül is tökmindegy, úgyse érti senki, h miről beszélek.
2011. július 10. 19:14
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Grat neki!
2011. július 10. 19:43
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Gartula neki!
Van róla pár gyönyörű kép,de sajna a többségébe eléggé átlagos,tehát se szép se ronda,ezért se áll neki jól a modellkedés!
Sajna a nővérét soha nem tudja lekőrözni,az emberek emlékezetébe nem Elle-ként fog nyomot hagyni hanem Dakota húgaként!
2011. július 10. 19:49
Gyönyörű ez a lány, szóval megértem. Sokkal szebb és tehetségesebb, mint Dakota.
2011. július 10. 21:49
|
|
Minicherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 147143 offline
|
Tájékoztatásul közlöm, hogy a modellnek nem kell klasszikus értelemben szépnek lennie, inkább érdekesnek, erős kisugárzással. Marc Jacobs pedig NEM "PEDO" ha nem lenne tiszta, manapság egyre fiatalabbak a modellek, és azt hiszem Elle nem fehérneműt és hasonlókat reklámoz...
2011. július 11. 08:45
|
|
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline
|
Igen nagyon szép!
2011. július 11. 14:31
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Minicher : a kommented asszem nekem szólt. Hát, szépségről egy sort sem írtam, mert nem ez volt a lényeg, hanem a lány kora. Marcnak pedig nem éppen olyan a híre, hogy mondjuk én engedném vele dolgozni a lányomat, szal erről ennyit. Azért elég durva kampányai szoktak lenni, remélem, h a gyereket nem teszi ki ennek, de simán el tudom képzelni, ugyanis erre is volt már péda: 14 évesen kate Moss pucéran reklámozott a Calvin Kleinnek...no comment, és még azt mondják, nem pedo az egész..Jah, és fehérneműket is a 13 évesekkel fotózzák, mert azok még vékonyak, és nincs mellük. Tényleg, ez ijesztő. Fura, h ez nem esik le senkinek.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: