Miért használna botoxot, mikor 25 éves? Bár mondjuk azok a ráncok elég furák, főleg az első.
Szerintem amúgy nagyon szép nő, csak túl mű.
Megan Fox nem botoxol
2011. július 15. 13:04
|
|
dolores2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 155126 offline
|
Még jó,hogy nem botoxol,minthatalán nem lett volna elég az orr és mell plasztika meg a szájfeltöltés...sőt még azt is hallottam,hogy feljebb varratta a szemöldökét!!% :S
2011. július 22. 12:25
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
az első kép az valami szörnyű, emberek! kinek van ilyen "szivárvány" alakú ránca? senkinek, vagyis Megannak, akit kicsit át photoshoppota, hogy hitető legyen ez az egész, mikor mindenki tudja, hogy meg van csinálva az egész feje :/
2011. július 23. 23:51
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én nem feltételeztem azt, hogy botoxolt, attól függetlenül, hogy nem volt alaptalan a pletyka, hiszen már annyi műtétet végrehajtottak rajta... a botox ezekhez képest semmiség.
2011. augusztus 26. 20:11
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Vecy Én sem
2011. szeptember 19. 18:50
itsmedemz,szerintem is volt plasztikai műtéte mivel vannak róla olyan képek amiken egy kicsit sem hasonlít a mostani énjére...de engem nem zavar,én attól még szeretem...ha "eredeti" ha nem
2011. november 04. 22:03
|
|
Transformersfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 235 Csatolások: 1 Azonosító: 162028 offline
|
Vecy ezen én is csodálkoztam
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: