Az HBO idei sikersorozatának készítői hamarosan forgatni kezdik a következő évadot, így várható volt, hogy hamarosan érkeznek az új szereplőkről szóló hírek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új szereplőkkel bővül a Trónok harca
2011. július 10. 11:58
Gerard Butler? Én úgy tudtam, hogy Christopher Eccleston
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. július 10. 12:36
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Szerintem Natalie a castingosok egyik legrosszabb választása :S Ő több mint 2× olyan idős, mint Margaery a könyvben, ráadásul kb. a legszebb nő a Hét királyságban. Ezzel a választással mellélőttek :/ Bár ha nagyon jól megcsinálják, és 10 évvel megfiatalítják, talán tudnak kreálni valami hasonlót.
Amúgy én is úgy hallottam, hogy Christopher Eccleston lesz Stannis, ami viszont az egyik legjobb választás lenne. Gerard Butler-t el nem tudnám képzelni ebben a szerepben
Még annyit, hogy bejelentették azt is, ki bújik majd Brienne bőrébe. Ő nem más mint Gwendoline Christie, egy kevésbé ismert angol színésznő (:
Amúgy én is úgy hallottam, hogy Christopher Eccleston lesz Stannis, ami viszont az egyik legjobb választás lenne. Gerard Butler-t el nem tudnám képzelni ebben a szerepben
Még annyit, hogy bejelentették azt is, ki bújik majd Brienne bőrébe. Ő nem más mint Gwendoline Christie, egy kevésbé ismert angol színésznő (:
2011. július 10. 12:45
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
számomra is furcsa, hogy Natalie egy 16 éves lány bőrébe bújik, de azért nagyon örülök a készítők döntésének mert Natalie az egyik kedvenc színésznőm, a Trónok harca pedig az egyik kedvenc sorozatom
én is Christophert hallottam eddig Stannis szerepére, és bár Gerardot is szeretem, jobban örülnék ha Chris kapná meg a szerepet!
kateblock
2011. július 10. 13:23
Idézet (miss_areo @ 2011.07.10. 12:45)
számomra is furcsa, hogy Natalie egy 16 éves lány bőrébe bújik, de azért nagyon örülök a készítők döntésének mert Natalie az egyik kedvenc színésznőm, a Trónok harca pedig az egyik kedvenc sorozatom
én is Christophert hallottam eddig Stannis szerepére, és bár Gerardot is szeretem, jobban örülnék ha Chris kapná meg a szerepet!
Én a sorozatot csak Sean miatt néztem, ha most Christophert beválogatják, megint néznem kell a sorit, pedig az önmagában nem az én műfajom
miss_areo
2011. július 10. 13:47
|
|
Csokeee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 621 Csatolások: 41 Azonosító: 129782 offline
|
szerintem jó választás volt Natalie Dormer a Casanovában is nagyon jól játszotta a naív kislányt .Nem hiszem hogy a kora akármiben is akadályozná , hogy egy 16 évest játszon.A másik hogy a stáb és az HBO már régről ismeri Natalie-t és valószínűleg azért választották a szerepre mert ő a legjobb erre.
miss_areo
2011. július 10. 15:14
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Püff neki.
Bármennyire is szeretem Gerald Butlert, nem igazán tudom elképzelni a humortalan, fanyar, öreges és szikár Stannis szerepében. Chris sokkal jobban megfelelne a szerepre. Az illető színésznőről nem tudok nyilatkozni, de ahogy elnézem, igazán hitelesen tudná hozni a Tyler-lányt. Én már Brienne-t várom nagyon.
Azt mondják már az ő szerepére is választottak valakit, de nem tudom ki az. Egyébként, mint már az első évadban bebizonyosodott, korántsem baj, ha egy-két színész nem hasonlít annyira a könyvben leírt karakterre. Attól még csinálhatja jól a dolgát, úgyhogy én inkább nem elégedetlenkedek addig, amíg nem látom a végeredményt. Aztán majd meglátjuk lesz-e rá okom.
2011. július 10. 16:36
A barátnőmnél kezdtük el nézni Balatonon körülbelül 3-4 hete, és egy nap alatt megnéztünk nyolc részt. Aztán mielőtt eljöttem, pont akörül jött ki a tízes rész, természetesen megnéztük, és nagy volt a meglepődés, hogy miért is történik ennyi minden benne, hiszen biztosan tizenkét, vagy huszonkét részes az évad... Utána néztünk, és láss csodát, csak tíz részes volt az első évad. Hát mi szó szerint lefagytunk, mikor rájöttünk, hogy az esélytelenek nyugalmával néztük az évadzárót : DD
Szóval nem éppen gyakorlatiasan informálódtunk a sorozatról, inkább olyan "Van fenn rész? Hajrá" szerűen...
Szóval ezzel a háttértörténettel fogadtam meg, hogy most már rendesen, jó gyerek módjára követni fogom a híreket. Meg a könyveket is szeretném elolvasni, csak hát, laza, több ezer oldalas olvasmányok, ami önmagában még abszolút nem baj, inkább jó, csak hát az idő... Nincs rá elég időm, pedig biztosan falnám őket.
A lényeg az, hogy meglehetősen sokat olvastam a sorozatról a pofára esésem után, és valahogy nem tetszik, hogy Natalie kapta a szerepet. Nem tudom miért, valahogy az egész nő unszimpatikus. Aztán ki tudja, lehet hogy megszeretem (:
Gerard nekem sem fekszik Stannis karakterére, de mivel ezek csak megerősítetlen források hírei, ezért annyira még nem lovallom bele magam (:
Sean Beam távozása nekem igazi lelki törés volt, de komolyan : DD Sansa meg végre kezd megemberesedni, helyes, helyes. Még egy kis elhivatottság, és egy csapásra megkedvelem.
Drogo is nagy veszteség volt nekem, imádtam, de nagyon, a maga szépség-szörnyeteg szerű házasságával.
De emberek! ÁPRILIS??? Én addig nem bírom! Most. Részeket. Azonnal!
Szóval nem éppen gyakorlatiasan informálódtunk a sorozatról, inkább olyan "Van fenn rész? Hajrá" szerűen...
Szóval ezzel a háttértörténettel fogadtam meg, hogy most már rendesen, jó gyerek módjára követni fogom a híreket. Meg a könyveket is szeretném elolvasni, csak hát, laza, több ezer oldalas olvasmányok, ami önmagában még abszolút nem baj, inkább jó, csak hát az idő... Nincs rá elég időm, pedig biztosan falnám őket.
A lényeg az, hogy meglehetősen sokat olvastam a sorozatról a pofára esésem után, és valahogy nem tetszik, hogy Natalie kapta a szerepet. Nem tudom miért, valahogy az egész nő unszimpatikus. Aztán ki tudja, lehet hogy megszeretem (:
Gerard nekem sem fekszik Stannis karakterére, de mivel ezek csak megerősítetlen források hírei, ezért annyira még nem lovallom bele magam (:
Sean Beam távozása nekem igazi lelki törés volt, de komolyan : DD Sansa meg végre kezd megemberesedni, helyes, helyes. Még egy kis elhivatottság, és egy csapásra megkedvelem.
Drogo is nagy veszteség volt nekem, imádtam, de nagyon, a maga szépség-szörnyeteg szerű házasságával.
De emberek! ÁPRILIS??? Én addig nem bírom! Most. Részeket. Azonnal!
2011. július 10. 17:25
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.10. 15:14)
Püff neki.
Bármennyire is szeretem Gerald Butlert, nem igazán tudom elképzelni a humortalan, fanyar, öreges és szikár Stannis szerepében. Chris sokkal jobban megfelelne a szerepre. Az illető színésznőről nem tudok nyilatkozni, de ahogy elnézem, igazán hitelesen tudná hozni a Tyler-lányt. Én már Brienne-t várom nagyon.
Azt mondják már az ő szerepére is választottak valakit, de nem tudom ki az. Egyébként, mint már az első évadban bebizonyosodott, korántsem baj, ha egy-két színész nem hasonlít annyira a könyvben leírt karakterre. Attól még csinálhatja jól a dolgát, úgyhogy én inkább nem elégedetlenkedek addig, amíg nem látom a végeredményt. Aztán majd meglátjuk lesz-e rá okom. 
Gwendoline Christie fogja játszani Brienne-t (: (Gondolom egyértelmű, hogy melyikük az
Grace Benning
2011. július 10. 19:25
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (dreamscometrue @ 2011.07.10. 17:25)
Gwendoline Christie fogja játszani Brienne-t (: (Gondolom egyértelmű, hogy melyikük az
)
Köszi szépen! Szerintem ő megfelelő, bár az arca egyáltalán nem csúnya, és Brienne ugye kifejezetten csúnya. De szimpatikus, úgyhogy biztos jó lesz! Már csak Ygritte-et kellene megtalálni!
2011. július 10. 19:34
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
Könyv alapján nem sok szerepe lesz:D
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.