Illegálisan pókereztek Hollywood legjobbjai
2011. július 10. 14:17
szerintem csak pénzbüntetést kap ,de azt meg biztos ki tudja fizetni
2011. július 10. 14:29
Ez nekem nagyon fura, nem is tudtam, hogy pókerezni a "haverokkal" pénzben illegálisnak számít, még akkor sem, ha ekkora pénzekről van szó... Igazából nem értem, hogy miért, dehát Amerika, gyerekek... (N) XD (Ha mindenhol tiltott, akkor én kérek elnézést, nem vagyok otthon az ilyesmiben, de akkor is nagy butaságnak tartom).
2011. július 10. 14:53
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 12:14)
Gondoltam. És ha a kedvencem cuki, akkor onnantól kezdve már nem naon tok írni? Ez wan meg egy Bambi?
Akkor minek jártunk be nyelvtan órára? 
Ez egy nagyon jó kérdés
2011. július 10. 15:59
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
ez egy olyan oldal ahova a véleményedet leírhatod,és megoszthatod másokkal,ha nekik annyi volt a véleményük,hogy ez van,akkor tedd túl magad rajta
egyébként nem nagy dolog,nem gondoltam, volna,hogy ez illegális ilyen formában *-*
2011. július 10. 16:01
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 12:14)
Gondoltam. És ha a kedvencem cuki, akkor onnantól kezdve már nem naon tok írni? Ez wan meg egy Bambi?
Akkor minek jártunk be nyelvtan órára? 
Amúgy valószínűleg valóban a sikkasztott pénz az oka, de egyébként vannak államok az USA-ban, ahol tilos a szerencsejáték. Annak idején ebből volt gondja a drága jó Frank Sinatrának is, illetve ebből is.
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 10. 17:02
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.10. 16:01)
Neked és nekem is van kedvenc és mégis mindketten írhatunk úgyis, hogy 'szerintem ez így nem fair, nem kellene őket büntetni, hisz nem tudtak semmit' de úgyis, hogy 'hát ... ez szívás XD legközhelebb majd jól meggondojják, h mit csinálnak,
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. július 10. 20:48
|
|
CopperBoomvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 132564 offline
|
Ilyen neves emberek ennyi pénzzel akármit megtehetnek...Ebből a perből sem lesz semmi.
2011. július 10. 21:59
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Vhogy mindegyiket pénzzel teli beképzelt ficsúrnak tartom...emellett persze elismerem a színészi képességüket,viszont a pénzükkel jobb dolgokat is csinálhatnának.Szégyen.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.