Kim Kardashian reality-sztár és Kris Humphries kosárlabdázó esküvőjének még sok részletét homály fedi – de lássuk azokat az információkat, amiket eddig az újságokból, az internetről, illetve az ismerősök szájából össze lehetett szedni: jöjjenek tehát a tények és találgatások.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pletykák a Kardashian–Humphries-esküvőről
2011. július 09. 21:37
Nem semmi esküvő lesz az biztos.
Talán ez is Kardashian-anyu akarata szerint történik majd?
Mindenesetre sok-sok boldogságot nekik
Talán ez is Kardashian-anyu akarata szerint történik majd?
Mindenesetre sok-sok boldogságot nekik
2011. július 09. 21:44
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
Biztos óriási lesz azesküvő.
Kim biztos gyönyörü lesz.
Kim biztos gyönyörü lesz.
2011. július 09. 21:56
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
Nagyon sok boldogságot nekik
És az esküvő biztos szép lesz
2011. július 09. 21:57
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Sok boldogságot nekik!
2011. július 09. 22:22
úgy csinálnak mintha Kim akkkkora nagy sztár lenne..
1000 vendég, 20 milliós kiadás, Vera Wang ruha, esküvői film... azta
1000 vendég, 20 milliós kiadás, Vera Wang ruha, esküvői film... azta
2011. július 09. 22:23
jolvannnna, sok boldogságot meg minden
de kicsit idegesítő, hogy mindent megengedhet, mások pedig éveken át spórolnak egy szerényebb lagzira is..
2011. július 09. 22:30
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
20 millió dollár????? Tudom h van pénze meg nagy esküvőt akar, de ez azért már túlzás. Mások éheznek ő meg 20 milliót költ egy hülye esküvőre!! Mi lesz ha 5 év múlva meg elválnak?? Kidobott pénz. Amúgy meg ha jól tudom tavaly egész évben nem keresett 20 milliót, csak vmi 10 millió körüli összeget. Akkor miből akarja kifizetni??? Az ő dolguk, de ez akkor is túlzás!
2011. július 09. 22:57
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Én nagyon szeretem az esküvőket, és hiszek is bennük! Azonban 20 millió dollár egy kicsit mintha túlzottan sok lenne egy esküvőért, kevesebb pénzből simán lehetne egy ugyanolyan nagy szabású esküvőt rendezni, nem kell ahhoz ennyire nagy pénzösszegekbe folyni, hiszen egy kulturált, normális esküvőt kisebb összegű pénzből simán meg lehetne csinálni, még akkor is, ha nem 120 fős esküvőről lenne szó. Inkább lenne szerényebb, s adnák oda a pénz felét olyan gyermekek részére, akiknek több minden nem adatik meg.
Persze sok boldogságot nekik, biztosan feledhetetlen nap lesz számukra ez a csodálatosan szép esküvő.
Persze sok boldogságot nekik, biztosan feledhetetlen nap lesz számukra ez a csodálatosan szép esküvő.
2011. július 09. 22:59
Sok boldogságot
Most már még egy ok amiért szeretnék Fergie vagy éppen Jennifer Lopez helyében lenni
Most már még egy ok amiért szeretnék Fergie vagy éppen Jennifer Lopez helyében lenni
2011. július 09. 23:17
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Jal @ 2011.07.09. 22:30)
20 millió dollár?? Tudom h van pénze meg nagy esküvőt akar, de ez azért már túlzás. Mások éheznek ő meg 20 milliót költ egy hülye esküvőre!! Mi lesz ha 5 év múlva meg elválnak?? Kidobott pénz. Amúgy meg ha jól tudom tavaly egész évben nem keresett 20 milliót, csak vmi 10 millió körüli összeget. Akkor miből akarja kifizetni??? Az ő dolguk, de ez akkor is túlzás!
Igazad van, de ... A fotósok, magazinok, bulvármédia és a többi sz@r úgy is akkora pénzeket fog kinálni nekik a videókért, fotókért és exklúziv szarságokért, hogy szerintem még keresni is fognak vele - nem hogy kidobott pénz lesz ez.
2011. július 10. 00:05
20 millió dollár
ha válással végződik kidobott pénz lesz
de miért akarja mindenáron túlszárnyalni Vilmosékat?
2011. július 10. 00:33
Idézet (szuzika41 @ 2011.07.10. 00:05)
20 millió dollár
ha válással végződik kidobott pénz lesz
Hogy idézzek egy méltán híres és népszerűt kalózt: 'Ha megkísért a becsvágy'.
2011. július 10. 01:54
|
BieberAndJasmineFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.01. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 146449 offline
|
tetszenek a pilláii
2011. július 10. 03:14
Hát én nem tudom kíváncsi leszek meddig fogják egymás mellett kibírni .
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: