A híres Dr. House-t alakító színész lett a L'Oréal újdonsült arca. Gerard Butler és Patrick Dempsey után ő képviseli a híres márkát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hugh Laurie a L'Oréal új arca
2011. július 09. 18:49
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
2011. július 09. 20:40
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
nem semmi
) House L'Oréal
xD
2011. július 09. 21:22
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
úristen, ő angol, vagy miért ilyen a kiejtése?
nem is tudtam, a dr.house-ban nem hallatszik
amugy meg biztos jó lesz, mert ő tényleg egy erős személyiségű ember, aki megérdemli!
nem is tudtam, a dr.house-ban nem hallatszik
amugy meg biztos jó lesz, mert ő tényleg egy erős személyiségű ember, aki megérdemli!
2011. július 09. 21:38
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
csodaszééép....csodajóóó *-*-*-* <3333
2011. július 09. 22:24
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Nagyon szeretem, mikor a kedvenc sztárjaim végre valamelyik kozmetikumú cégek arcává válnak. Nem tudom, miért, de olyan jó érzés számomra, s nagyon örülök Hugh Laurie-nak is, hogy sikerült a L'Oréal arcának lennie. Szeretem Hugh-ot, nagyon tetszik minden filmben az alakítása, főleg amiatt, mert ilyen az eredeti személyisége is, azonban a videóban nagyon megtetszett, főleg az angol kiejtése miatt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: