Adele
2011. július 09. 14:23
Igazán megérdemel Adele is egy külön topikot.
Én nagyon megszerettem a Rolling in the Deep című slágere után, folyton a 21 című albumát hallgatom. Nagy karrier áll még előtte, gyönyörű hangja van. Mint ember, is szimpatikusnak tartom.
2011. július 16. 10:09
Tegnap este már sokadjára hallottam a Rolling in the Deepet mixben, aztán annyira megtetszett, hogy most hallgatom a 21 nevű albumát. Tényleg veszélyesen jól szól a hangja! Az enyhén soulos beütés nagyon király.
2011. július 19. 22:45
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
Valami eszméletlen jók a dalai és imádom a hangját.
1 felhasználónak tetszik:
Barbi411
2011. július 25. 21:12
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
Imáááádom (:
Eléggé vicces történet, miképpen ismertem meg.. Londonban voltam, mikor az autó rádiójában megszólalt, a mostmár ismert "Make you feel my love" c. száma.. megkérdeztem Tetley nénit (akinél laktam), hogy ki ő, és elárulta nekem, hogy ő bizony Adele..és, hogy ő is nagyon szereti (:
Amint hazajöttem utánanéztem ennek az Adele-nek.. és.. ő lett a kedvenc énekesnőm!! Imádom a hangját, a személyiségét, a külsejét..sokan mondják, hogy duci.. és? annyira jól áll neki, sztem pont ettől különleges (:
Remélem még nagyon sokáig lesz lehetőségem hallgatni a számait (:
Eléggé vicces történet, miképpen ismertem meg.. Londonban voltam, mikor az autó rádiójában megszólalt, a mostmár ismert "Make you feel my love" c. száma.. megkérdeztem Tetley nénit (akinél laktam), hogy ki ő, és elárulta nekem, hogy ő bizony Adele..és, hogy ő is nagyon szereti (:
Amint hazajöttem utánanéztem ennek az Adele-nek.. és.. ő lett a kedvenc énekesnőm!! Imádom a hangját, a személyiségét, a külsejét..sokan mondják, hogy duci.. és? annyira jól áll neki, sztem pont ettől különleges (:
Remélem még nagyon sokáig lesz lehetőségem hallgatni a számait (:
2011. augusztus 03. 15:01
Egész sok híresebb zenész próbálkozik a Rolling In The Deep-et elénekelni. A Linkin Parké nem lett rossz, de milyen durva, hogy Adele hangszíne nélkül csak egy átlagos pop dal, és kiveszik belőle a soul-blues hangzás. Pont ugyanez van például amikor James Brown-t, vagy Aretha Franklin-t próbálnak énekelni, nem igazán sikerül.
2011. augusztus 03. 15:04
|
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline
|
Imádom a zenéit csodás énekesnő!
2011. augusztus 10. 13:45
Fantasztikus hangú énekesnő.Egész nap el tudom hallgatni a számait. A kedvenc dalaim: Rolling in the deep , Someone like you.
2011. szeptember 04. 12:04
Adele - Hometown Glory című számának zongora alapja mennyire hasonlít a Swedish House Mafia - Save The World alapjához. Gondolom már a fél világnak feltűnt, de én csak most szembesültem a dologgal
2011. október 11. 19:19
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Én is nagyon megszerettem őt, és remélem nem fog elveszni a tömegben, mert tényleg óriási hangja van, amit kár lenne elpocsékolni.
1 felhasználónak tetszik:
Piros0817
2011. október 17. 15:34
Alapjáraton szeretem, de utálom hogy tucatzene lett a Rolling in the deep & sok más.
2012. szeptember 27. 18:05
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
csodálatosan énekel, engem lenyűgözött!
remélem mindenki imádja!!!
Adele a legjobb
remélem mindenki imádja!!!
Adele a legjobb
2012. október 10. 17:37
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
szép hangja van és jól is énekel
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.