Starity

Kit Harington: „Hiú és önimádó voltam”

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 09. 13:07 #1
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
A Trónok Harca ifjú sztárja a névtelenségből csöppent hirtelen a legnagyobb sztárok közé. Reflektorfénybe kerülése és a rajongók reakciói által pozitív, illetve negatív élményekkel egyaránt gazdagodott.
A teljes cikkhez kattints ide!
2011. július 09. 13:13 #2
lemur
lemur
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 34
Csatolások: 322
Azonosító: 29674
Szuper lett a cikk, köszönöm! Az biztos, hogy Kit előtt még nagy karrier áll. Remélem, még sok szerepben láthatjuk smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. július 09. 13:29 #3
miss_areo
miss_areo
catnip™
Hozzászólás: 1351
Csatolások: 9795
Azonosító: 123720
nagyszerű cikk, köszönöm szépen smileeee.gif jaj Kit, imádom ezt a pasit biggrin.gif az egyik kedvencem a sorozatból, kíváncsi vagyok mi lesz vele a második évadban. ez a megviccelés meg.. biggrin.gif hatalmas! jól tették, vigyázni kell rá, hogy megmaradjon az az édes, szerény fiú aki volt wink.gif
2011. július 09. 13:46 #4
- törölt felhasználó -    
Csodállak, amiért ilyen terjedelmes cikkeket írsz wink.gif
Köszönöm, nagyon jól sikerült. biggrin.gif
2011. július 09. 14:06 #5
klaudia15
klaudia15
Black Veil Brides Army<3<3

StátuszBlack Veil Brides<3<3<3<3my heros
Hozzászólás: 1511
Csatolások: 28
Azonosító: 141249
jó a cikk!!!!!
2011. július 09. 14:11 #6
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Amint megláttam a címet tudtam ki írta. biggrin.gif Tényleg nagyon jó lett a cikk. Az átverésén jót mosolyogtam. A Silent Hill 3D pedig várós.
2011. július 09. 14:23 #7
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Rap4ever8 @ 2011.07.09. 14:11)
Amint megláttam a címet tudtam ki írta. biggrin.gif Tényleg nagyon jó lett a cikk. Az átverésén jót mosolyogtam. A Silent Hill 3D pedig várós.

Na igen, ki más írna cikket róla? biggrin.gif Találtam két jó interjút, azokból idézgettem, meg megírtam hozzá a körítést. Nekem élvezetes volt megírni, és remélem, hogy másoknak meg élvezetes olvasni. biggrin.gif
Az átverés aranyos, de ami nekem igazán betette a kiskaput az a "felhívtam a mamámat" kijelentés volt. omg.gif Azon szakadtam a röhögéstől. Pont ezért szeretem ezt a kis fickót. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Rap4ever8
2011. július 09. 16:37 #8
- törölt felhasználó -    
nagyon tetszik a cikk
2011. július 09. 18:22 #9
dreamscometrue
dreamscometrue
visszatérő vendég

StátuszThe night is dark and full of terrors.
Hozzászólás: 498
Csatolások: 226
Azonosító: 122968
Végre egy normális cikk, aminek van eleje, közepe és vége, köszi biggrin.gif Amúgy szimpatikus a srác, nem tartom rossz színésznek, csak Jon-t nem teljesen így képzeltem el a könyv alapján :/ De semmiképp se volt rossz választás a rendezőktől, mert tényleg tehetséges (:
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock
2011. július 09. 19:03 #10
Tomasevic92
Tomasevic92
visszatérő vendég

Státusz"oh think twice it's another day for you and me in Paradise. Think about it..."
Hozzászólás: 235
Csatolások: 0
Azonosító: 124604
Jó színész az egyik kedvenc karakterem, de a trónok harcában nem ő az egyetlen akinek ezután a sorozat után fog beindulni a karrierje. Az HBO nagyon jól válogatta meg a színészgárdát.
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
2011. július 09. 21:28 #11
Loveme
Loveme
SPN

Státuszszeretem a petit
Hozzászólás: 1501
Csatolások: 2572
Azonosító: 140291
jézusom
2011. július 10. 09:05 #12
Raindrops
Raindrops

StátuszOh she want's me... overdose
Hozzászólás: 804
Csatolások: 33
Azonosító: 137983
Én bírom a az őszinteséget biggrin.gif
2011. július 10. 10:27 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.09. 14:23)
ami nekem igazán betette a kiskaput az a "felhívtam a mamámat" kijelentés volt. omg.gif Azon szakadtam a röhögéstől. Pont ezért szeretem ezt a kis fickót.  blush.gif

Anyuci kicsike fiúja nem jön be, ugye? biggrin.gif

Idézet (Tomasevic92 @ 2011.07.09. 19:03)
Jó színész az egyik kedvenc karakterem, de a trónok harcában nem ő az egyetlen akinek ezután a sorozat után fog beindulni a karrierje. Az HBO nagyon jól válogatta meg a színészgárdát.

Remek szereplőgárda. Kérdés már csak az, hogy 10 év múlva Kit
mit mond. Megérte-e egy ilyen nagy HBO produkcióval betörni ..
2011. július 10. 10:29 #14
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 10:27)
Anyuci kicsike fiúja nem jön be, ugye?  biggrin.gif

Ő egy kivételes eset. Mama pici fia, aki nem irritál, hanem alapvetően hevesen kiváltja belőlem az anyai ösztönt. Pedig hát egy felnőtt emberről beszélünk. Bár valljuk be, ő egy olyan felnőtt ember, aki szívfájdalom nélkül emlegeti a mamáját, olyan vonatkozásban, ahogy egy kisgyerek szokta. biggrin.gif I adore him and I reget nothing! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 10. 10:34 #15
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.10. 10:29)
Ő egy kivételes eset. Mama pici fia, aki nem irritál, hanem alapvetően hevesen kiváltja belőlem az anyai ösztönt. Pedig hát egy felnőtt emberről beszélünk. Bár valljuk be, ő egy olyan felnőtt ember, aki szívfájdalom nélkül emlegeti a mamáját, olyan vonatkozásban, ahogy egy kisgyerek szokta.  biggrin.gif I adore him and I reget nothing!  biggrin.gif

Értem én, persze. Belőlem inkább azt váltja ki, hogy miért nem inkább engem hív fel anyuci helyett... _nevet.gif Ez gond?
2011. július 10. 10:37 #16
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 10:34)
Értem én, persze. Belőlem inkább azt váltja ki, hogy miért nem inkább engem hív fel anyuci helyett...  _nevet.gif Ez gond?

Én is megsimogatnám a fürtös buksiját, ha igényt tartana rá, és ezt most minden alantas töltet nélkül értem, de azért az anyu az anyu. Én is az anyámat hívom legelőször, ha valami rossz vagy jó történik velem, holott én idősebb vagyok Kitnél. Szóval nincs ebben semmi rossz, de olyan édes, hogy ilyen nyíltan vállalja a dolgot és nem talál benne semmi cikit. Egyébként nem is az. Jó kapcsolata van a mamájával, ami meg is látszik, mert szép, kiegyensúlyozott, tehetséges, önmagával tisztában lévő figura, bár valószínűleg azért mami kicsit elkényeztette. rohog.gif Tuti szerelemgyerek, erre mérget tudnék venni. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 10. 10:41 #17
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.10. 10:37)
Én is megsimogatnám a fürtös buksiját, ha igényt tartana rá, és ezt most minden alantas töltet nélkül értem, de azért az anyu az anyu. Én is az anyámat hívom legelőször, ha valami rossz vagy jó történik velem, holott én idősebb vagyok Kitnél. Szóval nincs ebben semmi rossz, de olyan édes, hogy ilyen nyíltan vállalja a dolgot és nem talál benne semmi cikit. Egyébként nem is az. Jó kapcsolata van a mamájával, ami meg is látszik, mert szép, kiegyensúlyozott, tehetséges, önmagával tisztában lévő figura, bár valószínűleg azért mami kicsit elkényeztette.  rohog.gif Tuti szerelemgyerek, erre mérget tudnék venni.  biggrin.gif

Anyu az anyu, érthető. Nálam ez amúgy nem gyere be. Ha járok valakivel, az ne hívogassa az anyját állandóan, nőljön fel, tessék felnőni. biggrin.gif Csak egy rendes barátnő kellene neki rohog.gif
2011. július 10. 10:49 #18
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 10:41)
Anyu az anyu, érthető. Nálam ez amúgy nem gyere be. Ha járok valakivel, az ne hívogassa az anyját állandóan, nőljön fel, tessék felnőni.  biggrin.gif Csak egy rendes barátnő kellene neki  rohog.gif

Ne!!! Ne tessél felnőni! Mivel nem járok vele, és nem is akarok, engem nem zavar, hogy ilyen. Sőt, ez az egyik ok, amiért bírom a göndör búráját, szóval én felőlem maradhat mindig ilyen tiszta és őszinte és felőlem hívogathatja a mamáját, amikor csak úgy érzi. Nem hiszem, hogy nyámnyila lenne egyébként. Most képzeld el, ott volt egy idegen környezetben, idegen emberek között, egy olyan valamiben, amiben még nem mozgott otthonosan, és akkor besokkolják egy ilyennel. Mégis ki mást hívhatott volna segítségül abban a helyzetben? Sokan piszkálják, még a sorozatban is megemlítik viccesen, hogy "He's never met a girl he likes better than his own hair", és talán van is ebben valami, de akkor is, én megértem a reakcióját. Minden bizonnyal meg fog ő is változni, de most még élvezem a személyiségéből fakadó naturális bájt. (Ezt de szépen mondtam!)
2011. július 10. 10:53 #19
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.10. 10:49)
Ne!!! Ne tessél felnőni! Mivel nem járok vele, és nem is akarok, engem nem zavar, hogy ilyen. Sőt, ez az egyik ok, amiért bírom a göndör búráját, szóval én felőlem maradhat mindig ilyen tiszta és őszinte és felőlem hívogathatja a mamáját, amikor csak úgy érzi. Nem hiszem, hogy nyámnyila lenne egyébként. Most képzeld el, ott volt egy idegen környezetben, idegen emberek között, egy olyan valamiben, amiben még nem mozgott otthonosan, és akkor besokkolják egy ilyennel. Mégis ki mást hívhatott volna segítségül abban a helyzetben? Sokan piszkálják, még a sorozatban is megemlítik viccesen, hogy "He's never met a girl he likes better than his own hair", és talán van is ebben valami, de akkor is, én megértem a reakcióját. Minden bizonnyal meg fog ő is változni, de most még élvezem a személyiségéből fakadó naturális bájt. (Ezt de szépen mondtam!)

Igen, túlon túl szépen hangzott ez a mondat rohog.gif _nevet.gif
2011. július 15. 18:03 #20
nemááár
nemááár

Státuszlopakodó bársonymamusz
Hozzászólás: 832
Csatolások: 18
Azonosító: 140026
Grace Benning
Jogos wink.gif