A Trónok Harca ifjú sztárja a névtelenségből csöppent hirtelen a legnagyobb sztárok közé. Reflektorfénybe kerülése és a rajongók reakciói által pozitív, illetve negatív élményekkel egyaránt gazdagodott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kit Harington: „Hiú és önimádó voltam”
2011. július 09. 13:07
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
2011. július 09. 13:13
|
|
lemurúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.14. Hozzászólás: 34 Csatolások: 322 Azonosító: 29674 offline
|
Szuper lett a cikk, köszönöm! Az biztos, hogy Kit előtt még nagy karrier áll. Remélem, még sok szerepben láthatjuk
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. július 09. 13:29
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
nagyszerű cikk, köszönöm szépen
jaj Kit, imádom ezt a pasit
az egyik kedvencem a sorozatból, kíváncsi vagyok mi lesz vele a második évadban. ez a megviccelés meg..
hatalmas! jól tették, vigyázni kell rá, hogy megmaradjon az az édes, szerény fiú aki volt
Grace Benning
2011. július 09. 13:46
Csodállak, amiért ilyen terjedelmes cikkeket írsz
Köszönöm, nagyon jól sikerült.
Köszönöm, nagyon jól sikerült.
Grace Benning
2011. július 09. 14:11
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Amint megláttam a címet tudtam ki írta.
Tényleg nagyon jó lett a cikk. Az átverésén jót mosolyogtam. A Silent Hill 3D pedig várós.
Grace Benning
2011. július 09. 14:23
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Rap4ever8 @ 2011.07.09. 14:11)
Amint megláttam a címet tudtam ki írta.
Tényleg nagyon jó lett a cikk. Az átverésén jót mosolyogtam. A Silent Hill 3D pedig várós.
Na igen, ki más írna cikket róla?
Az átverés aranyos, de ami nekem igazán betette a kiskaput az a "felhívtam a mamámat" kijelentés volt.
Rap4ever8
2011. július 09. 18:22
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Végre egy normális cikk, aminek van eleje, közepe és vége, köszi
Amúgy szimpatikus a srác, nem tartom rossz színésznek, csak Jon-t nem teljesen így képzeltem el a könyv alapján :/ De semmiképp se volt rossz választás a rendezőktől, mert tényleg tehetséges (:
2011. július 09. 19:03
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
Jó színész az egyik kedvenc karakterem, de a trónok harcában nem ő az egyetlen akinek ezután a sorozat után fog beindulni a karrierje. Az HBO nagyon jól válogatta meg a színészgárdát.
2011. július 10. 10:27
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.09. 14:23)
ami nekem igazán betette a kiskaput az a "felhívtam a mamámat" kijelentés volt.
Azon szakadtam a röhögéstől. Pont ezért szeretem ezt a kis fickót. 
Anyuci kicsike fiúja nem jön be, ugye?
Idézet (Tomasevic92 @ 2011.07.09. 19:03)
Jó színész az egyik kedvenc karakterem, de a trónok harcában nem ő az egyetlen akinek ezután a sorozat után fog beindulni a karrierje. Az HBO nagyon jól válogatta meg a színészgárdát.
Remek szereplőgárda. Kérdés már csak az, hogy 10 év múlva Kit
mit mond. Megérte-e egy ilyen nagy HBO produkcióval betörni ..
Grace Benning
2011. július 10. 10:29
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 10:27)
Anyuci kicsike fiúja nem jön be, ugye?
Ő egy kivételes eset. Mama pici fia, aki nem irritál, hanem alapvetően hevesen kiváltja belőlem az anyai ösztönt. Pedig hát egy felnőtt emberről beszélünk. Bár valljuk be, ő egy olyan felnőtt ember, aki szívfájdalom nélkül emlegeti a mamáját, olyan vonatkozásban, ahogy egy kisgyerek szokta.
kateblock
2011. július 10. 10:34
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.10. 10:29)
Ő egy kivételes eset. Mama pici fia, aki nem irritál, hanem alapvetően hevesen kiváltja belőlem az anyai ösztönt. Pedig hát egy felnőtt emberről beszélünk. Bár valljuk be, ő egy olyan felnőtt ember, aki szívfájdalom nélkül emlegeti a mamáját, olyan vonatkozásban, ahogy egy kisgyerek szokta.
I adore him and I reget nothing! 
Értem én, persze. Belőlem inkább azt váltja ki, hogy miért nem inkább engem hív fel anyuci helyett...
Grace Benning
2011. július 10. 10:37
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 10:34)
Értem én, persze. Belőlem inkább azt váltja ki, hogy miért nem inkább engem hív fel anyuci helyett...
Ez gond?
Én is megsimogatnám a fürtös buksiját, ha igényt tartana rá, és ezt most minden alantas töltet nélkül értem, de azért az anyu az anyu. Én is az anyámat hívom legelőször, ha valami rossz vagy jó történik velem, holott én idősebb vagyok Kitnél. Szóval nincs ebben semmi rossz, de olyan édes, hogy ilyen nyíltan vállalja a dolgot és nem talál benne semmi cikit. Egyébként nem is az. Jó kapcsolata van a mamájával, ami meg is látszik, mert szép, kiegyensúlyozott, tehetséges, önmagával tisztában lévő figura, bár valószínűleg azért mami kicsit elkényeztette.
kateblock
2011. július 10. 10:41
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.10. 10:37)
Én is megsimogatnám a fürtös buksiját, ha igényt tartana rá, és ezt most minden alantas töltet nélkül értem, de azért az anyu az anyu. Én is az anyámat hívom legelőször, ha valami rossz vagy jó történik velem, holott én idősebb vagyok Kitnél. Szóval nincs ebben semmi rossz, de olyan édes, hogy ilyen nyíltan vállalja a dolgot és nem talál benne semmi cikit. Egyébként nem is az. Jó kapcsolata van a mamájával, ami meg is látszik, mert szép, kiegyensúlyozott, tehetséges, önmagával tisztában lévő figura, bár valószínűleg azért mami kicsit elkényeztette.
Tuti szerelemgyerek, erre mérget tudnék venni. 
Anyu az anyu, érthető. Nálam ez amúgy nem gyere be. Ha járok valakivel, az ne hívogassa az anyját állandóan, nőljön fel, tessék felnőni.
2011. július 10. 10:49
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.07.10. 10:41)
Anyu az anyu, érthető. Nálam ez amúgy nem gyere be. Ha járok valakivel, az ne hívogassa az anyját állandóan, nőljön fel, tessék felnőni.
Csak egy rendes barátnő kellene neki 
Ne!!! Ne tessél felnőni! Mivel nem járok vele, és nem is akarok, engem nem zavar, hogy ilyen. Sőt, ez az egyik ok, amiért bírom a göndör búráját, szóval én felőlem maradhat mindig ilyen tiszta és őszinte és felőlem hívogathatja a mamáját, amikor csak úgy érzi. Nem hiszem, hogy nyámnyila lenne egyébként. Most képzeld el, ott volt egy idegen környezetben, idegen emberek között, egy olyan valamiben, amiben még nem mozgott otthonosan, és akkor besokkolják egy ilyennel. Mégis ki mást hívhatott volna segítségül abban a helyzetben? Sokan piszkálják, még a sorozatban is megemlítik viccesen, hogy "He's never met a girl he likes better than his own hair", és talán van is ebben valami, de akkor is, én megértem a reakcióját. Minden bizonnyal meg fog ő is változni, de most még élvezem a személyiségéből fakadó naturális bájt. (Ezt de szépen mondtam!)
2011. július 10. 10:53
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.10. 10:49)
Ne!!! Ne tessél felnőni! Mivel nem járok vele, és nem is akarok, engem nem zavar, hogy ilyen. Sőt, ez az egyik ok, amiért bírom a göndör búráját, szóval én felőlem maradhat mindig ilyen tiszta és őszinte és felőlem hívogathatja a mamáját, amikor csak úgy érzi. Nem hiszem, hogy nyámnyila lenne egyébként. Most képzeld el, ott volt egy idegen környezetben, idegen emberek között, egy olyan valamiben, amiben még nem mozgott otthonosan, és akkor besokkolják egy ilyennel. Mégis ki mást hívhatott volna segítségül abban a helyzetben? Sokan piszkálják, még a sorozatban is megemlítik viccesen, hogy "He's never met a girl he likes better than his own hair", és talán van is ebben valami, de akkor is, én megértem a reakcióját. Minden bizonnyal meg fog ő is változni, de most még élvezem a személyiségéből fakadó naturális bájt. (Ezt de szépen mondtam!)
Igen, túlon túl szépen hangzott ez a mondat
Grace Benning
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.