VV Szandikára senki sem kíváncsi
2011. július 08. 20:32
Hát ez van,keressen magának normális munkát a hírnévből nem lehet mindig megélni.
2011. július 08. 20:42
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Hahh, ez van! Remélem az összes eltűnik a süllyesztőben!
2011. július 08. 20:47
|
jen43visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 145692 offline
|
nem megy a buli? hát...nem meglepő, csak mert fél évig látni lehetett a képernyőn, még nem lett sztár, nem is értem, hogy a VV-sek mitől sztárok, mitől olyan különlegesek, amiért sztárnak lehet nevezni őket, amúgy is mindjárt mennek a süllyesztőbe, Szandi már nem áll tőle messze, de a beképzelt Alekosz se marad sokáig a köztudatban, ha meg Szandi pénzt akar, menjen el valami munkahelyet keresni és meg van oldva, ennyi
2011. július 08. 20:51
Nem hiszem el, hogy ennyi esze van... Azt hiszi, hogyha eltölt egy villában kamerákkal együtt hónapokat, és teszi fejét, akkor szeretni fogják ha nincs tehetsége?! Nem tudom miből gondolta, hogy nem fog eltűnni. Hallani valamit az előző villalakókról? Igazán kereshetne valami normális munkát, és élhetne normális életet, és a kocsiknál sem vágnák ennyire át. Gondolom nem nézett a motorhoz vagy ment vele egy kört...
2011. július 08. 20:54
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Szerintem mind lassacskán el fognak tűnni. Talán Béci lesz "híres" az énekesi páján, de a többiek szerintem nem. Na, meg talán ha kapnak lehetőséget a műsorvezetésre, akkor néhányan még a médiában maradhatnak
2011. július 08. 20:54
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Idézet (LadyAlba88 @ 2011.07.08. 20:42)
Hahh, ez van! Remélem az összes eltűnik a süllyesztőben! 
Én is
2011. július 08. 21:00
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
én örülök, hogy a VVs népszerűsége eddig tartott mert az ismertségért nem tett semmit.
és szerintem a többi VVsel is ez lesz mert azok sem érdemelték ki azt, hogy celeb ként kezeljék őket.
de gondolom nem nagyon tanult így meg nehéz lesz neki elhelyezkedni munka ügyileg de ez az ő problémája...
és szerintem a többi VVsel is ez lesz mert azok sem érdemelték ki azt, hogy celeb ként kezeljék őket.
de gondolom nem nagyon tanult így meg nehéz lesz neki elhelyezkedni munka ügyileg de ez az ő problémája...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: