VV Szandikára senki sem kíváncsi
2011. július 08. 20:07
Milyen karrierről beszélünk?! 
Egyébként ez miért is hír jellegű?
Nem azért de emberek ezrei vannak szar helyzetben, nehogy már csak Ő legyen abban és majd még sajnáljam is.
Egyébként ez miért is hír jellegű?
Nem azért de emberek ezrei vannak szar helyzetben, nehogy már csak Ő legyen abban és majd még sajnáljam is.
2011. július 08. 20:09
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
hát akkor elkéne kezdeni valami értelmes munkát keresni
2011. július 08. 20:12
Hah! Így át verni valakit
Könyörgöm nézzük már meg milyen kocsiról van szó, amit megveszünk. Hát...úgy tűnik a Szandika történet is lefutott. Mindig ez van a ValóVilág szereplőkkel.
2011. július 08. 20:12
Legalább jól látja a dolgokat a - nem létező - karrierjével kapcsolatban : DDDDD
2011. július 08. 20:13
hát akkor azt már tudom hogy ő nem lesz világsztár
2011. július 08. 20:13
|
|
Britney.stargirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.01. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 146461 offline
|
Tökéletes volt az életem, míg meg nem láttam róla most egy cikket. Már én is elfelejtettem...
2011. július 08. 20:14
LOL! Mégis mit gondolt, kinek kell majd valaki, aki nem ért semmihez?
2011. július 08. 20:17
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Nem kíváncsi senki erre a k_vára. Meg amúgy is kicsoda ő, meg honnan gondolja, hogy valakit is érdekelni fognak a hülyeségei a médiában, vagy emlékezni fog valaki rá? Attól még hogy egy legalja vlóságshowban feltűnt, attól még nem lesz sztár senki, max celeb.
2011. július 08. 20:19
és mégis mit is várt?? azért mert a VV-ben szerepelt? könnyen jött népszerűség könnyen is megy és ugyanúgy elfog tűnni szépen a süllyesztőben, mint eddig akármelyik VV-s és meg is érdemli! nem tett le semmi extrát az asztalra, hogy kíváncsiak legyenek rá, meg amúgy sem egy észkombájn. -.-
2011. július 08. 20:20
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
ezt nem értem....most kijött a VVből akkor első dolgom lenne...ohh nem nyertem meg nem vagyok gazdag...go valami munkát keresni...gondolom ez volt a B-terv...de abból nem lehet megélni hogy 8 hónapig volt csak úgymond "híres" és hívják ide-oda....Szandika...itt a megoldás!!!
idézem: A valóságshow-szereplő most azon gondolkozik, hogy hitelt vesz fel, de mivel bejelentett munkája nincs, a bankok szóba sem állnak vele.
Parancsolj...keress valami tisztességes munkát...ennyi!!!
idézem: A valóságshow-szereplő most azon gondolkozik, hogy hitelt vesz fel, de mivel bejelentett munkája nincs, a bankok szóba sem állnak vele.
Parancsolj...keress valami tisztességes munkát...ennyi!!!
2011. július 08. 20:23
istenem-.- am ŐK mit csinálnak a fellépéseken? mert elnem tudom képzelni :'DD
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: