Mi lesz veled, Suri?
2011. július 08. 20:02
|
jen43visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 145692 offline
|
Te jó ég, miért nem veszik már magukat észre a szülők? Nem az lenne a feladatuk, hogy felelősségteljesen neveljék a gyereket? Mert hát ezt nem nevezném annak. Nagyon elkényeztetették már ezt a kislányt, nem tudom elhinni, hogy nem vették észre. 5 évesen magassarkú?, miért engednek meg neki mindent? Ráadásul nincsenek ennek a kislánynak barátai, szerintem most inkább észhez kéne térnie a szülőknek, és úgy nevelni azt a gyereket, ahogy kell, nem tudom, így mi lesz belőle 1O év múlva? ha most nem kezdik el normálisan nevelni a kislányt, akkor tuti, hogy egy beképzelt csaj lesz, drog, pia meg a botrányok, erről fog szólni az élete és még barátai se lesznek, rengetegen hülyét fognak csinálni belőle és ez mind az idióta szüleik miatt, egyébként Katie-t értelmesebbnek gondoltam, de semmivel sem különb mint a férje.Rossz belegondolni, hogy ez a kislány már most ilyen hisztis , pedig olyan helyes, csak a szülei miatt nem fog semmit sem megtanulni, csak a könnyű életet.
2011. július 08. 20:02
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
wow
2011. július 08. 20:03
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
találós kérdés:
k.: Mi lesz belőle?
v.:Elkényeztettet liba
k.: Mi lesz belőle?
v.:Elkényeztettet liba
2011. július 08. 20:04
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
csak gratulálni tudok a szüleinek... mert ez ugye nem a gyerek hibája... attól, hogy egyszem kislány nem kell mindent megvenni neki... A magassarkúról meg ne is beszéljünk... ha egy cukorka miatt címlapos hisztit kivág akkor nem tudom mi történne ha nem vennének neki Gucci táskát....
egy r*hadt nagy pofon kell ennek a kislánynak, hogy megtanulja a dolgok helyes menetét, hogy anyucinak meg apucinak azért megy jól mert megdolgoztak érte, s a pénz nem a hátsó almafán terem, hanem kőkemény munka eredménye
egy r*hadt nagy pofon kell ennek a kislánynak, hogy megtanulja a dolgok helyes menetét, hogy anyucinak meg apucinak azért megy jól mert megdolgoztak érte, s a pénz nem a hátsó almafán terem, hanem kőkemény munka eredménye
2011. július 08. 20:09
|
|
Spangli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 504 Csatolások: 333 Azonosító: 140305 offline
|
a kis lány azt sem tudja hogy mi a márka még fel sem fogja azok értéket amit kap nagyon el van kényeztetve és ez csak a szülei hibája születésétől fogva megkapott mindent ki hisztizte magának. hagyjad hagy hisztizzen a gyerek elöbb utobb megtanulja hogy nem kaphat meg mindent amit csak szeretne
2011. július 08. 20:11
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
Én nem irigylem,sőt sajnálom szegény gyereket! Pedig sokan mondják h milyen jó neki h mindent megkap de nem kéne neki mindent megvenni, pedig Katie azért veszi meg h ne járassa le a fotósok előtt hisztivel.
2011. július 08. 20:13
|
|
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline
|
Már bocsánat, de ha én annyit keresnék mint ennek a gyereknek a szülei én se a turiban vásárolnék neki, hanem igenis ha meg tudom fizetni akkor drága cuccokat vennék.
Itt a probléma az, hogy nem lehet neki nemet mondani. Az ilyenből lesz később Paris Hilton, meg Lindsay Lohan stb...
Egyáltalán nem válik senki javára.
egy gyerekből értékes embert kell nevelni, nem egy terhet a társadalom számára.
Itt a probléma az, hogy nem lehet neki nemet mondani. Az ilyenből lesz később Paris Hilton, meg Lindsay Lohan stb...
Egyáltalán nem válik senki javára.
egy gyerekből értékes embert kell nevelni, nem egy terhet a társadalom számára.
2011. július 08. 20:20
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Úgyhallottam,hogy a "gyerekszobája" 15 méteres,és azt is valami hires lakberendező tervezte,az ágyát különleges fából faragták 100.000 dollárért,és mindent(függönyök,takarókÖ márkásak,és azt is valami hires divattervező készitette,kb valami 2.000.000 millió dollárért!
2011. július 08. 20:22
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Nekünk egy régi szomszédunk hasonlót csinált, születésétől fogva kényeztették a gyereket, aztán amikor 4 éves lett akkor alig bírták leszoktatni a hisztiről. De amondó vagyok hogy még most elkéne kezdeniük a hiszti és társai leszoktatásáról, mert ennek nem lesz jó vége, így csak Suri életét teszik tönkre.
2011. július 08. 20:23
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Más gyerekek nyomorognak....ez meg kapja a sok-sok szart....mondhatom szép...-.-"
2011. július 08. 20:24
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
oh,bocsi,elirtam,nem 15 méteres,hanem 25 méter széles 15 méter magas,és külön van szüleitől,egy csak neki tervezett házban,ahol van konyha,wc,minden,ami másnak normálisan,az neki duplán,az semmi,az ő "+házában" 9 szoba van,egy vendég,egy ebédlő,egy konyha,2 hálószonba,a gyerekszoba,játékszoba,fürdőszoba,és nappali pihenő szoba...Pff,még ilyet,jaa és kint az utvarában mű fű van,és játszótere,10 méteres medencéje van,mikor még úszni sem tud!Meg sofőre viszi minden hova!
2011. július 08. 20:27
|
|
Pedig szerintem aranyos kislány...LENNE ha nem lenne igy elkényesztetve!
2011. július 08. 20:31
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Úristen!!
Ezt már én is hallottam, hogy el van kényeztetve, de hogy ennyire!!
Külön hát, egy 5 éves gyereknek, na ez már azért túlzás!!
Minthogy valami normális dologra is költenének!! Mint pl. Brad és Angelina, az ő gyerekeik is megkapnak mindent, de ők sokat segítenek másokon is!
2011. július 08. 20:33
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
nemáár, amit írtál, annak a végével egyetértek! De ha még a drága cuccokat meg is veszed, de azért azt sem szabad túlzásba vinni! Mert pl. úgy őszintén, egy 4-5 éves gyereknek minek magassarkú és márkás retikül??
2011. július 08. 20:35
|
|
Viivyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 126635 offline
|
lennék is a helyében meg nem is
jujj mi lesz vele ha már 18 éves lesz :S kocsi,ruhák,cipők,kiegészítők,saját lakás(bár már most is van neki) ht elég ratyi élete lesz ha úgy nézzük mindent megkap ezek szerint szeretetet alig :S na de hátha leszoktatják erről
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: