Nem csak ő az egyetlen szülő,aki a Baby Diorban vásárol a gyerekének.Mi köze másoknak ahhoz,hol vásárol? Ha a kinaiban vásárolná,elhanyagolná a gyerekét,akkor meg ő lenne a világ legrosszabb anyukája?
Én imádom Surit,igazi kis díva,ahogy Katie.Nem a ruha teszi az embert szóval,miért ne járthatna olyan ruhákba,amilyenekbe akar?
Mi lesz veled, Suri?
2011. július 08. 18:15
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Egyet értek Thora_90-el
2011. július 08. 18:16
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
én sajnálom őt, és ezért nem ő a hibás hanem a szülei. magassarkú
... jólvan, ha dívát akarnak nevelni belőle, csak tessék, de szegény lánynak nem lesz jó élete
2011. július 08. 18:20
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nagyon rosszul nevelik szegény kislányt,semmi nem tudja pótolni az anyai szeretetet és a családot.a pénzzel és a méregdrága ajándékokkal -ruhákkal csak a bűntudatukat próbálják meg valahogy ˝elnyomni˝,de ettől szegény surinak nem lesz jobb.ötéves kislány,minek neki a legújabb és legdivatosabb ruhaköltemény?nem is érdekelheti őt ez az egész,babáznia kéne,mint minden normális kisgyereknek...
2011. július 08. 18:24
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
nagyon el kényeztetik! és ezért sajnálom mert késöbb emberileg egy nagy NULLA lesz.
meg már milyen, hogy 3 éves korától magassarkúban jár?!
ja és a szülei sem lesznek mindig sikeresek, elhiszem, hogy nem kevés pénzük van de azt csak úgy szórják minden felesleges dologra, és mi lesz ha késöbb már nem nem megy így a szekér?
vagy jótékonykodhatnának is...
meg már milyen, hogy 3 éves korától magassarkúban jár?!
ja és a szülei sem lesznek mindig sikeresek, elhiszem, hogy nem kevés pénzük van de azt csak úgy szórják minden felesleges dologra, és mi lesz ha késöbb már nem nem megy így a szekér?
vagy jótékonykodhatnának is...
2011. július 08. 18:25
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Nem tudom mi lesz Surival, ha felnőtt lesz. ha most megkap mindent amit csak akar.
azt meg nem tudom felfogni hogy egy 5éves kislány miért járkál magassarkú cipőben. Ilyen korban még csak titokban otthon kéne anyuci cipőjét felpróbálgatni.
2011. július 08. 18:28
szerintem túl van kényesztetve... ha ennyi mindent kap, akkor hogy fog megküzdeni a dolgokért, ha csak úgy az ölébe hullik minden, akkor mi lesz vele?
Magassarkút én még most 14 évesen is csak néha-néha veszek...
Magassarkút én még most 14 évesen is csak néha-néha veszek...
2011. július 08. 18:28
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
LaLaLola:azért mert ő egy gyerek...Aki pedig gyerek,akkor viselkedjen úgy is mint egy gyerek,ne úgy mint egy 30 éves.
2011. július 08. 18:29
Ha hagyják, hogy ennyire követelőzzön bizonyára nagyobb korában is ilyen lesz, sőt, egész életében, ami hatással lesz pár dologra...
2011. július 08. 18:31
|
|
starxxxlive your life• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.10. Hozzászólás: 1453 Csatolások: 12 Azonosító: 152674 offline
|
Ez azért már szomorú hogy egy 5 éves kislány magassarkúban mászkál és drága ruhákat vesznek a szülei és lesik minden kívánságát ,más meg a világ másik felén éhezik
2011. július 08. 18:33
Azért ez már durva,meg kéne tanítani a gyereknek hogy nem kaphat majd meg mindent,de ha ennyire elkényeztetik akkor annak rossz vége lesz.De az sem normális hogy 3 éves kora óta magassarkúban járkál,a lába nem fogja mindig bírni.
2011. július 08. 18:40
|
|
miley-stars.gpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 39 Csatolások: 1 Azonosító: 148741 offline
|
Idézet (starxxx @ 2011.07.08. 18:31)
Ez azért már szomorú hogy egy 5 éves kislány magassarkúban mászkál és drága ruhákat vesznek a szülei és lesik minden kívánságát ,más meg a világ másik felén éhezik
egyetértek :(
2011. július 08. 18:45
|
|
Wicky99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 341 Csatolások: 0 Azonosító: 135682 offline
|
Hát gondoljatok bele milyen lesz 15-20 évesen? 3évesen magassarkúkban járkál és most 5 éves?!
ennyire elkényeztettet lányt életemben nem láttam
És ha nem kapja meg amit akar akkor meg összedőlt a világ vagy mi? Istenem hat Katie se normális pedig szerettem... -.-
És ha nem kapja meg amit akar akkor meg összedőlt a világ vagy mi? Istenem hat Katie se normális pedig szerettem... -.-
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: