Starity

Asztali DVD-lejátszó probléma

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2006. október 05. 22:45 #1
ML
ML
Special Agent
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
Nya szóval ma kicsit megtréfált a szerkentyû. Elõször csak nem akarta lejátszani a divx-es lemezeket, pedig hát elméletileg mennie kéne neki, meg 2 nappal ezelõtt ment is. A rendes dvd-k mentek, csak kicsit lassan kezdte el lejátszani. Utána már a menü se jött be, amikor meg kiadta a lemezeket, azok még pörögtek a tálcán. Mondom OK, próbáljuk meg 1-2 óra múlva. Csapó 2: most már a semmi nem megy, és még a lemezt se adta ki, amit azért végül sikerült kiszabadítanom, de a lemeztálca azóta kifelé nem mozdul meg a hogy felülrõl elnézem a lemezt se nagyon forgathatta már a szerkentyû, valószínûleg ez lehet a bajok forrása. dry.gif
Kérdésem: érdemes-e szerelõt nézni (gar. már nincs) és ha igen, tud-e valaki Bp-n egy jót, vagy jobban megéri új lejátszót venni?
2006. október 05. 22:57 #2
Dido
Dido
_______
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
vegyé újat vazze!!
és Phillipset!!!me nekem egy sört rohog.gif beer.gif
2006. október 06. 08:24 #3
Gereb
Gereb
a szabalyzat is monnyonle
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9134
Csatolások: 28411
Azonosító: 135
en vallalom 2 rekesz sorert a javitast, de garanciat nem vallalok! biggrin.gif

amugy vegye ujat, na!
2006. október 06. 08:25 #4
Crow
Crow
utolsó csillagharcos
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1230
Csatolások: 456
Azonosító: 445
Ha márkás a DVD-d, akkor elõbb nézesd meg szerintem. Lehet, hogy csak az ékszíj szakadt el, ami a lemezt forgatja, és a tálca fogaslécét. Mondjuk ezt szerintem Te is megtudod nézni, ha leveszed a fedõlapot, ha már úgysincs rajta gari.

Ha viszont komolyabb a probléma, akkor ne csináltasd meg, hanem vegyél egy újat. Én Sony-t javaslok, ebbõl is van DivX-es, bár az enyém CSAK a DivX-es avikat játsza le, az Xvid-et nem tudja. (Azt nem regisztráltatta a Sony, 'asszem talán az Xvid formátum nem is levédett termék...)
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!