fúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjj
átkozom azt a napot
bocsi gaga rjongók
Lady Gaga ünnepnapot kapott
2011. július 08. 12:14
|
|
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline
|
2011. július 08. 12:15
|
|
Best Friends Forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 242 Csatolások: 0 Azonosító: 149901 offline
|
bocsi lisa7003
2011. július 08. 12:22
Idézet (Erika120 @ 2011.07.08. 11:33)
o: ez már túlzás!
De végülis ezért nem Gagát hibáztatom, hanem azt a várost. A rejongás az egy dolog, de ez!? A gyerekműsort, meg az ajándékokat megértem, de a város kulcsát illetve a július 3.-át nem. És ez nem azzal függ össze, hogy szeretem-e vagy sem. Tehetségesnek tartom, a hangját illetőleg, de nem gondolnám, hogy egy 3 éves gyereknek Gagára kéne felnéznie, meg a húsruháira, stb.. Ne ezen nőljön fel. Aztán később hallgassa, ha akarja, abba nem szólok bele. Nagyon kedves ez az egész, meg hízelgő, de akármennyire is megérdemli, vagy sem... Na mindegy az tetszik, ahogy megköszönte. Aztán ha annyira akarják ünnepeljék őt, nekem mindegy
.
De végülis ezért nem Gagát hibáztatom, hanem azt a várost. A rejongás az egy dolog, de ez!? A gyerekműsort, meg az ajándékokat megértem, de a város kulcsát illetve a július 3.-át nem. És ez nem azzal függ össze, hogy szeretem-e vagy sem. Tehetségesnek tartom, a hangját illetőleg, de nem gondolnám, hogy egy 3 éves gyereknek Gagára kéne felnéznie, meg a húsruháira, stb.. Ne ezen nőljön fel. Aztán később hallgassa, ha akarja, abba nem szólok bele. Nagyon kedves ez az egész, meg hízelgő, de akármennyire is megérdemli, vagy sem... Na mindegy az tetszik, ahogy megköszönte. Aztán ha annyira akarják ünnepeljék őt, nekem mindegy
fölnézthet rá egy 3 éves gyerek is(mint az uncsitesóm
2011. július 08. 12:23
|
|
ShAkE iT uPShake It Up 4ever ♡☺♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 40 Azonosító: 152947 offline
|
úristen! már ilyen is van?!
2011. július 08. 12:30
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
nem tudom miért akkora túlzás, hogy egy város egy napot Lady Gaga nappá nyilvánított .. tényleg kedves tőlük a műsor meg a város kulcsa is ..kicsit vicces de azért megérdemelte
nem tudom miért kell ezeket a nem tett le semmit az asztalra ...meg h csak pár éve van köztudatba ...
2011. július 08. 12:47
|
|
kovicseni14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 141922 offline
|
Lady Gaga nap?? *.* most komolyan?
xD jesszusom szeretem gagát, de... ez túlzás. :S
2011. július 08. 13:10
Szerintem ennek semmi értelme sincs. De azért grat Gaga!
2011. július 08. 13:23
Öhm azt bírám ha lassan gaga város lenne vagy falu ;D.
2011. július 08. 13:29
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.07.08. 12:28)
Ekkora ökörséget. Ilyen erővel minden város minden előadó koncertje után kinevezhetne 1-1 napot ...
Furcsák ezek a keleti népek, eddig azt hittem, hogy csak a japánok képesek ilyeneket kitalálni, de látom, hogy Tajvan is fel szeretne zárkózni hozzájuk. De ő szemükkel nézve ez nem fura, teljesen más világ az ott. Ez a Gaga nap sem újdonság. Japánban elvileg Paris Hilton-nap van.
2011. július 08. 13:39
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Nekem erről egyébként leginkább az "Elvis-tér" jut eszembe...
2011. július 08. 13:40
jó neki bár teljesen felesleges.....és én is szeretem Lady-t de azért ez túlzás mint ahogy kovicseni14 mondaná =)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: