Selena Gomez: „Justin remekül csókol”
2011. július 08. 10:46
Nahát, ezen információ nélkül nem tudtam volna élni.
Amúgy Selena nap mint nap panaszkodik, hogy a belieberek fenyegetik. Ő ezzel a kijelentéssel még adja is alájuk a lovat. Gratula Selena, pont annyi eszed van, mint amennyi látszik.
Amúgy Selena nap mint nap panaszkodik, hogy a belieberek fenyegetik. Ő ezzel a kijelentéssel még adja is alájuk a lovat. Gratula Selena, pont annyi eszed van, mint amennyi látszik.
2011. július 08. 10:55
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
jaj pffff, aztán tagadja bakker le holnap, hogy ő ilyet nem is mondott -.-
2011. július 08. 10:58
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
úgyis a hazugságairól meg a tagadásairól ismert mostanság.. meg máskor is -.-
2011. július 08. 11:19
|
|
yourshawty |
|
mollywood, nem csak az elszállás... még ha lenne mire elszállnia, de nincs.. -.-
2011. július 08. 11:23
nah ez már télleg undorító bleeeeeeeeeeee...... selly, miért?
2011. július 08. 11:27
|
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline
|
Fújj,de ocsmányak!
Amm,meg én edtam egy új nevet jbnek,jódos biborka!
Hahahaha,amúgy jódos biborkát mindennél és mindenkinél jobban rühellem,Selt meg 2%ban szeretem
Amm,meg én edtam egy új nevet jbnek,jódos biborka!
Hahahaha,amúgy jódos biborkát mindennél és mindenkinél jobban rühellem,Selt meg 2%ban szeretem
2011. július 08. 11:50
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Reklámfogás, semmi más. Ha jól figyeltek látni, hogy igazából meg sem csókolja. Ez nem igazi kapcsolat. Túl feltűnő, hogy egymást dicsérik folyamatosan. Ezt egyszerűen csak jól kitalálták a marketingesek. Így sokkal több CD-t eltudnak adni ketten. De szerintem befogják látni, hogy a selenatorok és a belieberek sem nézik túl jó szemmel ezt a színjátékot. Így hamarosan vége mindennek.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.