Selena Gomez: „Justin remekül csókol”
2011. július 08. 09:33
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
itt írogatja 1-2 ember, hogy a szerelem vak meg mindenkinél más érzés blabla.. meg, hogy Selena (így kell leírni a nevét, aki nem tudná -.- nem Szelike, Szelenítácska stb.) biztos nem szerelmes.. könyörgöm!! ti ezt honnan tudjátok?? mindenki más, mindenki máshogy mutatja ki az érzéseit, szegényeket a nap 24 órájában paparazzók zaklatják, a pletykalapok kiforgatják minden szavukat, és persze kapnak nem kevés rosszindulatú véleményt. Ha ők boldogok együtt, szeretik egymást akkor ez miért fáj másoknak? ha nekik nem számít az a 1,5év akkor nektek miért? ..
2011. július 08. 09:44
|
|
KittyJustinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 133204 offline
|
Nem gondoltam volna,hogy Selena lesüllyed a gyerekes szintű Justinhoz...:S Ciki....max.2 hónapot adok nekik,mert csak a karrier miatt is Justinért elég hülye,peképzelt idióta csaj van oda...Ők meg bármire képesek,én a helyében meggondolnám...(bár eleve nem jönnék összes Justinnal xd)
2011. július 08. 09:44
É nem vagyok óriási Selena fan..és Justin-t se nagyon bírom..Nem értem miért szidjátok őket??!! ha ők most így boldogok egymással..akkor legyenek együtt.Úgy bírom,hogy a Selena fanok azokat írogatják,hogy már nem is bírják Selena-t..jó oké nekem is világos,hogy nem bírjátok Justin-t de ha neki Justin kell akkor fogadjátok el.Én örülök,hogy egymásra találtak és sok boldogságot nekik..
2011. július 08. 09:45
|
|
KittyJustinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 133204 offline
|
*beképzelt *össze
2011. július 08. 10:10
liliom3 egyet értek PiciPicurral! Ha szereted Justint akkor miért akarod hogy rossz legyen neki? Látszólag te csak egy rajongó kis lány vagy aki megvesz a sztárocskájáért! Selena nem ártott neked semmit!
2011. július 08. 10:13
|
|
Alexiss♥Dinnyéné♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1226 Csatolások: 137 Azonosító: 142159 offline
|
liliom3 ha tényleg annyira szereted Justin akkor örülj inkább neki hogy boldog! Lehet hogy nem szereted Selenát de attól még hogy gyülölködsz nem fognak szakítani.
2011. július 08. 10:16
Catty888 már nem azért de a profilodban nem azt írtad hogy nem bírod a bunkó embereket?! csak mert amit írtál hogy leszbikusok és hogy nem tagadják? Milyen ember az ilyen aki ilyet ír ki?
2011. július 08. 10:20
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
kép alapján: tisztasággyűrű az ágy alatt porosan hever...
2011. július 08. 10:20
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
:)szerintem aranyosak együtt
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: