Starity

Selena Gomez: „Justin remekül csókol”

23 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 07. 23:12 #81
krisz
krisz
visszatérő vendég

StátuszSoha ne add fel az álmaid.. akkor is küzdj, amikor más azt mondja: lehetetlen.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 258
Csatolások: 0
Azonosító: 130578
én örülök neki hogy együt vannak mert anyira aranyosak meg ezen a képen is cukik.biztos jol csokol justin biggrin.gif:D de am már én is unom hogy mindig támadják szegény selt ezek a debil emberek miért mit várnak hogy ha elhagya selt majd össze jön egy rajongval az kizárt ugy is csak egy sztáral jönne össze .
2011. július 07. 23:17 #82
elistar.smile
elistar.smile
visszatérő vendég

StátuszJack Sparrow KAPITÁNY.! :D♥
Hozzászólás: 119
Csatolások: 3
Azonosító: 154610
Jajj ez a kis ribi boldog lehet h Justin csókolózik vele... -.- :| mert ha Justin nem lenne ez a kis tehetségtelen.. öö.. nem írok csúnyát(:.. na szóval Selena sehol se lenne már smileeee.gif
2011. július 07. 23:20 #83
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
úristen,de mélyre süllyedt szelena .-.-
2011. július 07. 23:20 #84
badperfect
badperfect
Stan

StátuszDre, we want the Detox!
Hozzászólás: 2551
Csatolások: 988
Azonosító: 143952
jézusom..
2011. július 07. 23:27 #85
pannah
pannah
visszatérő vendég

StátuszJe ne veux pas, Je ne peux pas, Vivre sans toi ♥
Hozzászólás: 123
Azonosító: 151779
no comment -.-"xd
2011. július 07. 23:30 #86
clauhh33
clauhh33

Státuszfuck off . !
Hozzászólás: 564
Azonosító: 125625
egyiköjüket se birom, de tök édesek ezen a képen. (:
2011. július 07. 23:36 #87
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Ezt a csókos képet nem akartam látni... Fáj a szemem!
2011. július 07. 23:40 #88
VicaUnaMiley
VicaUnaMiley
visszatérő vendég

StátuszIt's Jiley 4ever, Bitches!! <3
Hozzászólás: 310
Csatolások: 1
Azonosító: 146608
egyetértek CandUs nekem is fáj! biggrin.gif
2011. július 07. 23:42 #89
Minicher
Minicher
új tag
Hozzászólás: 45
Azonosító: 147143
elistar.smile
Ezt most ugye te sem gondoltad komolyan????????? XD
2011. július 07. 23:42 #90
- törölt felhasználó -    
Hát legyenek boldogokł;D
2011. július 07. 23:50 #91
Klauc
Klauc
visszatérő vendég

StátuszLégy mindig önmagad! :)
Hozzászólás: 348
Csatolások: 44
Azonosító: 133161
már megint nem értem a Selena 'anti-fanokat" szerintem ellenetek semmit az égvilágon nem tett Selena, csak az bántja pici lelketeket, hogy Justin nyelvét nem a ti torkotokra tolja le wink.gif bár, ezt még a legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám biggrin.gifD de ti tudjátok, amúgy meg ha boldogok együtt akkor kitörölhetitek a popótokat a rosszindulatú hozzászólásaitokkal, mert nem értek el vele semmit smileeee.gif
2011. július 07. 23:52 #92
glamster.candy
glamster.candy
új tag

StátuszValaki feltörte a Facebook-omat!! :O
Hozzászólás: 82
Azonosító: 154665
Florahh a Selena-t azt Selenának irjuk és sztem mind2 nyomii!! tongue.gif
2011. július 07. 23:52 #93
- törölt felhasználó -    
Mert ez annyira ránk tartozik, mi?
2011. július 07. 23:56 #94
- törölt felhasználó -    
Vampiregomez egyetértek
2011. július 08. 00:18 #95
elistar.smile
elistar.smile
visszatérő vendég

StátuszJack Sparrow KAPITÁNY.! :D♥
Hozzászólás: 119
Csatolások: 3
Azonosító: 154610
Minicher
Igeen XD komoly XD
am Klauc gondolom rám is gondoltál.. és én Selenát már azelőtt se bírtam mielőtt összejöttek.. engem csak az zavar abba h összejöttek h Justinnak azóta nincs egy klippje se meg semmi.. eltűnt :|sad.gif
2011. július 08. 00:39 #96
mogyi96
mogyi96

Státuszsokszor volt már így, hagyjuk nem számít..
Hozzászólás: 883
Csatolások: 513
Azonosító: 131540
szerintem aranyosak együtt és ezt még mindig nembirom megérteni h a JB fanok mért utálják azért Selenát mert JB-vel jár istenem nem tök m1 ugyselenne nálla sok esélyük ink örülnének h Justin boldog -.-"
2011. július 08. 00:40 #97
jennymiley00
jennymiley00

StátuszSometimes you gotta fall before you fly.
Hozzászólás: 518
Csatolások: 102
Azonosító: 129374
A Belieberek nem normálisak... én is az vagyok, oké, de nem küldök fenyegető üzeneteket Selenának, meg nem halok meg a féltékenységtől, mert járnak. Van határ.
2011. július 08. 00:47 #98
- törölt felhasználó -    
Gratulálok nektek gyerekek, megint olyan fantasztikus kommenteket sikerült összehoznotok, hogy csak nézek, mint Rozi a moziban. blink.gif Igaz, talán túl sok a kicsi a fórumon, de lehet, hogy még az idősebbek sem tapasztalták meg a szerelem érzését. Ami persze nem is baj. A szerelem egyszer mindenki életében eljön és bekopogtat a Nagy Ő. Sokak ide úgy írtak, hogy még sosem érezték azaz igazi parázsló, szenvedélyes szerelmet. Én is sokszor hittem azt, hogy szerelmes vagyok, de kiderült, hogy nem voltam az. Aztán a szerelem 2010 áprilisában betoppant és onnantól kezdve a rabjává váltam. Magamból indulok ki persze, mint mindenki más, hogy akkoriban a párommal miket is csináltunk, vagy éppen, hogyan is viselkedtünk. A szívem állandóan a torkomban dobogott és nem tudtam megmagyarázni, hogy miért. Állandóan izzadt a tenyerem és a kezem is remegett, amikor először azt megfogta. Elvesztem a szavaiban, elvesztem a szemeiben és éjt nappallá téve folyamatosan rágondoltam. Vele akartam lenni és nem érdekelt senki és semmi. Úgy éreztem, hogy nála tökéletesebb pasi, sőt ember nem is létezik a világon. Oké, ezeket még mindig így gondolom, de látom nem igazán tudjátok milyen az, amikor valaki tényleg lávba esik. Elolvasva a cikket, hát gyerekek, ez a csaj azt sem tudja, hogy mi fán terem a szerelem. blink.gif Fogalmam sincs, hogy mióta vannak együtt, de a tippem az, hogy nagyon max csak pár hónapja. Ennyi idő alatt én és a párom folyton egymáson lógtunk, mert úgy éreztük, hogy kell és muszáj. Nevettünk, amikor együtt voltunk, de amint elbúcsúztunk már sírtunk. Szelike így érez? Aligha. A szerelem nem olyan dolog, amit irányítani tud az ember. Nekem is sokszor volt fellángolásom, amit sokszor összekevertem a szerelem érzésével, de érzem, hogy most ez más. Nem egy pár hetes vagy hónapos fellángolásról van szó, hanem igazi, tiszta szerelemről, ami már több, mint egy éve tart. Egyszerűen látszik rajtuk, hogy az egész egy erőltetett dolog. A szerelmes ember nem éppen így viselkedik. Sőt pár hónap után én a páromról azt sem tudtam volna elmondani, hogy milyen rossz tulajdonságai vannak, mert nem tudtam akkoriban elkülöníteni a jót a rossztól. Most már eltudom, mert hosszabb ideje vagyunk együtt és, mint minden párkapcsolatban, akadtak köztünk konfliktusok. Oké, kimentek szórakozni egy napot a tengerpartra, de az valóban undorító, hogy a tengerparton taperolja a barátnőjét egy 16 éves kissrác, ráadásul nem éppen szolidan. És megint csak a páromra tudok hivatkozni, de nem emlékszem rá, hogy ő valaha tapizott volna engem az utcán, tömegközlekedésen, strandon, vagy akárhol. Oké, hülyéskedni lehet, mert mi is szoktunk, de ezekből a paparazzi fotókból láttam valamennyit és azt a tipikus "nyalják és falják egymást" oldalukat vették elő. Arra meg én sem vagyok túlzottan kíváncsi, hogy bíbőr hogyan tud kavarni a nyelvével egy másik illető szájában. Csak engem hagy tök hidegen ez a dolog? blink.gif Nekem is vannak kedvenceim, de nem igazán vagyok kíváncsi a szexuális illetve intim dolgaira. Sőt, nem is bíbőr, hanem szelike pakolta ki a médiának. Egyszerűen gusztustalan a csaj is, a csődöre is és ez az egész kapcsolatnak nevezett akármi is. Ezek ketten a szerelem fogalmát becstelenítik. Kíváncsi vagyok, hogy melyikük áldozná fel az életét azért, hogy a másik élhessen. Én tényleg annyira szeretem a páromat, hogy az életemet is feláldoznám érte és sokszor elmondta nekem ő is, hogy bármit megtenne azért, hogy megmentse az enyémet. A szerelem egy adok-kapok játék. Ha nem adsz, akkor te sem kapsz. Szelikének és bíbőrnek halvány lila gőze sincsen a szerelem miben létéről. Biztos sokan nem értenek velem egyet, de egyikük sem boldog ebben a kapcsolatban, ahogyan észrevettem. Egy színjáték az egész. Fogalmuk sincsen arról, hogy milyen érzés minden nap tudni azt, hogyha a párod kilép az utcára, akkor lehet, hogy soha többet nem látod.
4 felhasználónak tetszik: Pattii, anna21, Twilight6, An_d_a
2011. július 08. 00:51 #99
lejon
lejon
új tag
Hozzászólás: 78
Csatolások: 123
Azonosító: 148644
Gratulálok neki,hogy megtapasztalhatta,hogy milyen érzés megcsókolni a kisöcsikéjét.-.-"
2011. július 08. 00:54 #100
lejon
lejon
új tag
Hozzászólás: 78
Csatolások: 123
Azonosító: 148644
am én egyetértek veled Holly Keller
23 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok