Selena Gomez: „Justin remekül csókol”
2011. július 07. 23:12
|
|
kriszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 130578 offline
|
én örülök neki hogy együt vannak mert anyira aranyosak meg ezen a képen is cukik.biztos jol csokol justin
:D de am már én is unom hogy mindig támadják szegény selt ezek a debil emberek miért mit várnak hogy ha elhagya selt majd össze jön egy rajongval az kizárt ugy is csak egy sztáral jönne össze .
2011. július 07. 23:17
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
Jajj ez a kis ribi boldog lehet h Justin csókolózik vele... -.- :| mert ha Justin nem lenne ez a kis tehetségtelen.. öö.. nem írok csúnyát(:.. na szóval Selena sehol se lenne már
2011. július 07. 23:20
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
jézusom..
2011. július 07. 23:40
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
egyetértek CandUs nekem is fáj!
2011. július 07. 23:50
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
már megint nem értem a Selena 'anti-fanokat" szerintem ellenetek semmit az égvilágon nem tett Selena, csak az bántja pici lelketeket, hogy Justin nyelvét nem a ti torkotokra tolja le
bár, ezt még a legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám
D de ti tudjátok, amúgy meg ha boldogok együtt akkor kitörölhetitek a popótokat a rosszindulatú hozzászólásaitokkal, mert nem értek el vele semmit
2011. július 07. 23:52
|
|
glamster.candyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 154665 offline
|
Florahh a Selena-t azt Selenának irjuk és sztem mind2 nyomii!!
2011. július 08. 00:18
|
|
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline
|
Minicher
Igeen XD komoly XD
am Klauc gondolom rám is gondoltál.. és én Selenát már azelőtt se bírtam mielőtt összejöttek.. engem csak az zavar abba h összejöttek h Justinnak azóta nincs egy klippje se meg semmi.. eltűnt :|
Igeen XD komoly XD
am Klauc gondolom rám is gondoltál.. és én Selenát már azelőtt se bírtam mielőtt összejöttek.. engem csak az zavar abba h összejöttek h Justinnak azóta nincs egy klippje se meg semmi.. eltűnt :|
2011. július 08. 00:39
|
|
mogyi96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 883 Csatolások: 513 Azonosító: 131540 offline
|
szerintem aranyosak együtt és ezt még mindig nembirom megérteni h a JB fanok mért utálják azért Selenát mert JB-vel jár istenem nem tök m1 ugyselenne nálla sok esélyük ink örülnének h Justin boldog -.-"
2011. július 08. 00:40
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
A Belieberek nem normálisak... én is az vagyok, oké, de nem küldök fenyegető üzeneteket Selenának, meg nem halok meg a féltékenységtől, mert járnak. Van határ.
2011. július 08. 00:47
Gratulálok nektek gyerekek, megint olyan fantasztikus kommenteket sikerült összehoznotok, hogy csak nézek, mint Rozi a moziban.
Igaz, talán túl sok a kicsi a fórumon, de lehet, hogy még az idősebbek sem tapasztalták meg a szerelem érzését. Ami persze nem is baj. A szerelem egyszer mindenki életében eljön és bekopogtat a Nagy Ő. Sokak ide úgy írtak, hogy még sosem érezték azaz igazi parázsló, szenvedélyes szerelmet. Én is sokszor hittem azt, hogy szerelmes vagyok, de kiderült, hogy nem voltam az. Aztán a szerelem 2010 áprilisában betoppant és onnantól kezdve a rabjává váltam. Magamból indulok ki persze, mint mindenki más, hogy akkoriban a párommal miket is csináltunk, vagy éppen, hogyan is viselkedtünk. A szívem állandóan a torkomban dobogott és nem tudtam megmagyarázni, hogy miért. Állandóan izzadt a tenyerem és a kezem is remegett, amikor először azt megfogta. Elvesztem a szavaiban, elvesztem a szemeiben és éjt nappallá téve folyamatosan rágondoltam. Vele akartam lenni és nem érdekelt senki és semmi. Úgy éreztem, hogy nála tökéletesebb pasi, sőt ember nem is létezik a világon. Oké, ezeket még mindig így gondolom, de látom nem igazán tudjátok milyen az, amikor valaki tényleg lávba esik. Elolvasva a cikket, hát gyerekek, ez a csaj azt sem tudja, hogy mi fán terem a szerelem.
Fogalmam sincs, hogy mióta vannak együtt, de a tippem az, hogy nagyon max csak pár hónapja. Ennyi idő alatt én és a párom folyton egymáson lógtunk, mert úgy éreztük, hogy kell és muszáj. Nevettünk, amikor együtt voltunk, de amint elbúcsúztunk már sírtunk. Szelike így érez? Aligha. A szerelem nem olyan dolog, amit irányítani tud az ember. Nekem is sokszor volt fellángolásom, amit sokszor összekevertem a szerelem érzésével, de érzem, hogy most ez más. Nem egy pár hetes vagy hónapos fellángolásról van szó, hanem igazi, tiszta szerelemről, ami már több, mint egy éve tart. Egyszerűen látszik rajtuk, hogy az egész egy erőltetett dolog. A szerelmes ember nem éppen így viselkedik. Sőt pár hónap után én a páromról azt sem tudtam volna elmondani, hogy milyen rossz tulajdonságai vannak, mert nem tudtam akkoriban elkülöníteni a jót a rossztól. Most már eltudom, mert hosszabb ideje vagyunk együtt és, mint minden párkapcsolatban, akadtak köztünk konfliktusok. Oké, kimentek szórakozni egy napot a tengerpartra, de az valóban undorító, hogy a tengerparton taperolja a barátnőjét egy 16 éves kissrác, ráadásul nem éppen szolidan. És megint csak a páromra tudok hivatkozni, de nem emlékszem rá, hogy ő valaha tapizott volna engem az utcán, tömegközlekedésen, strandon, vagy akárhol. Oké, hülyéskedni lehet, mert mi is szoktunk, de ezekből a paparazzi fotókból láttam valamennyit és azt a tipikus "nyalják és falják egymást" oldalukat vették elő. Arra meg én sem vagyok túlzottan kíváncsi, hogy bíbőr hogyan tud kavarni a nyelvével egy másik illető szájában. Csak engem hagy tök hidegen ez a dolog?
Nekem is vannak kedvenceim, de nem igazán vagyok kíváncsi a szexuális illetve intim dolgaira. Sőt, nem is bíbőr, hanem szelike pakolta ki a médiának. Egyszerűen gusztustalan a csaj is, a csődöre is és ez az egész kapcsolatnak nevezett akármi is. Ezek ketten a szerelem fogalmát becstelenítik. Kíváncsi vagyok, hogy melyikük áldozná fel az életét azért, hogy a másik élhessen. Én tényleg annyira szeretem a páromat, hogy az életemet is feláldoznám érte és sokszor elmondta nekem ő is, hogy bármit megtenne azért, hogy megmentse az enyémet. A szerelem egy adok-kapok játék. Ha nem adsz, akkor te sem kapsz. Szelikének és bíbőrnek halvány lila gőze sincsen a szerelem miben létéről. Biztos sokan nem értenek velem egyet, de egyikük sem boldog ebben a kapcsolatban, ahogyan észrevettem. Egy színjáték az egész. Fogalmuk sincsen arról, hogy milyen érzés minden nap tudni azt, hogyha a párod kilép az utcára, akkor lehet, hogy soha többet nem látod.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: