Selena Gomez: „Justin remekül csókol”
2011. július 18. 17:03
|
|
Demiley00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 150025 offline
|
adriennaadri, teljesen igazad van!Az elmebeteg rajongók azthiszik h Justin velük összejön ha majd Selena szakít vele, de ezzel csak azt érik el h Justin boldogtalan lesz mert elhagyta Sel és utálni fogja pont azt aki selnek a levelet irja tök gáz ám , azt szeretnék h bieber velük legyen de most mondom hogy 100%-ban utálni fogja azt aki ezt csinálja...Végül is ki szereti a mindenbe beleugató, hülye kinemmondommilyen lányokat!BLÖE
2011. július 18. 17:41
|
dooriikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 146256 offline
|
kíváncsi lennék hogy azok a rajongók akik követelik a szakításukat mit szólnának ahhoz ha tőlük kérné valaki ugyanezt...mert gondolom nem mondanák mosolyogva hogy oké ...:S
2011. július 18. 17:41
|
|
Marcsy1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 131849 offline
|
te jó ég!!!ez most komoly??hogy ő jól csókol???pfúj!
2011. július 18. 18:21
|
|
Biabébyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 151229 offline
|
fúúúúúj de utálom az ilyeneket!!!!utálom akik beleszólnak más életébe!!!!!!!!!!UTÁLOM AZ ILYENEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!UTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. július 18. 20:23
nem vagyok sem Selena sem Justin fan, nem is bírom őket, amúgyis, kit érdekel h h csókol a srác, de az elég gyerekes és szánalmas h a kis szerelmes, taknyos belieberek a szakításukat akarják. közük nincs hozzá. nekik sem esne jól ha tőlük kérnék ugyanezt, hogy szakítsanak a szerelmükkel. amúgyis, Selena és Justin együtt nagyon aranyos pár, ez a kép is nagyon cuki. néha igazán befoghatnák a szájukat a belieberek. nem ők irányítják Justint.
2011. július 18. 20:58
|
|
szemese17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 133669 offline
|
látom sokan írtátok hogy mi közük van hozzájuk meg hogy nem követelhetik ezt a szakítást és.....én Justint nem nagyon szeretem de elfogadom ........ÚGY GONDOLOM HOGY HA IGAZÁN jUSTIN/SELENA FAN VAGY AKKOR ELFOGADOD!!!!HISZEN A KEDVENCED ÍGY BOLDOG!!!!!!HA NEM FOGADOD EL ÉS SZERETNÉD HOGY ÖSSZETÖRJÖN A SZÍVE ÉS SZAKÍTSON A KEDVESÉVEL AKKOR TE NEM VAGY IGAZI RAJONGÓ!!!!!remélem ezzel nem csak én vagyok így
2011. július 19. 07:54
|
|
torok orsolyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 155803 offline
|
szerintem nagyon arik igy egyutt:d
2011. július 19. 10:50
|
|
Mester Diánaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 154630 offline
|
De jó lenne ha én lennék Selena Gomez... 
Szerintem sok lány ezt gondolja...
Imádlak JB
Szerintem sok lány ezt gondolja...
Imádlak JB
2011. július 19. 11:10
De ez gondolom én hogy senkit sem érdekel hogy Justin hogy csókol
2011. július 19. 11:22
|
|
COdyfanrévisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 155854 offline
|
jajmá kit érdekel hogy csókol J.B
de most komolyan
de az a durva hogy szinte az életük egy nyitott könyv olyan mint ha direkt a nyilvánosság elött folytatnák a kapcsolatukat
de most komolyan
de az a durva hogy szinte az életük egy nyitott könyv olyan mint ha direkt a nyilvánosság elött folytatnák a kapcsolatukat
2011. július 19. 14:20
Jó,lehet,hogy nem ránk tartozik,de kérdezték,ő meg válaszolt.És nagyon bunkó,undok,faragatlan és idegesítő dolog,hogy a szakítás mellett rakják le egyből a voksukat!!!Ha szakítanának(persze nem akarom,hogy ez legyen bár én sem vagyok Bieber-fan)és Justin mással járna,akkor őt is piszkálnák?Jó hogy nem megy valamelyikük oda és hasonlóképpen bánnak el vele,mint Selenával.Pl.:
Odamegy,leüvölti a fejét,hogy mekkora paraszt,meg hogy akarják,hogy Justin-nal járjon.Szegény lány már sír,erre ő felpofozza,belerúg,majd a csajt idegösszeroppanással szállítják a gyogyóba,mert nem bírja tovább!!Jó,lehet ,hogy ez egy kicsit durvának hangzik,de szerintem a Belieber-ektől még ez is kitelik!Bocsi,de ez tényleg nyomta a csőröm!!
Odamegy,leüvölti a fejét,hogy mekkora paraszt,meg hogy akarják,hogy Justin-nal járjon.Szegény lány már sír,erre ő felpofozza,belerúg,majd a csajt idegösszeroppanással szállítják a gyogyóba,mert nem bírja tovább!!Jó,lehet ,hogy ez egy kicsit durvának hangzik,de szerintem a Belieber-ektől még ez is kitelik!Bocsi,de ez tényleg nyomta a csőröm!!
2011. július 19. 15:23
|
gagajackofanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 154245 offline
|
de gáz fell az ölébeee ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHH
2011. július 19. 15:49
|
|
Tatiana8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 139909 offline
|
nos, én mind kettőt utálom, de, leírom a véleményem, nem érdekel ki, mit gondol. Szerintem Selena, az utóbbi időben nagyon megváltozott, egy r*banc lett (már boccs). Nagyon utálom mindkettőt, de a Belieberek, csak féltékenységből bántsák Selenát, én viszont nem.
Nekem se tetszik, h a nyilvánosság előtt, élik a magánéletüket, az meg, pláne nem, hogy még utána Selena 'nyavajog', h jaj mindenki csak bánt. Gondolt volna erre azelőtt.
ennyi, és nem kérek vissza kommentet. -.-"
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: