Selena Gomez: „Justin remekül csókol”
2011. július 14. 16:17
|
|
rio69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.17. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 37185 offline
|
Ez a kiscsaj nagyon aranyos főleg ha ez a lúzer nincs vele annyira gáz a gyerek hogy rettenetes és a hozzá hasonlóakkal tévhitbe juttatják a lányok szemében a pasi szó értelmezését pedig ezek nem is hasonlítanak rá pfujjj és az ilyenért rajonganak csajok milliói nevetséges
2011. július 14. 16:37
|
|
méri91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.08. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 140381 offline
|
Selena teljesen elvesztette az eszét mióta ezzel a kreténel jár!Úgy gondoltam eddig hogy Selena-val úgyan olyan az izlésünk, de csak a zenéről...Ha ezek csinálnak egy duetet nem fogom megnézni!Egyébként egy tizen valahány éves fiú hogy bír el egy 18 éves lányt?Meg ha Selena-át zavarj hogy mit írnak a Bieber Fanok akkor szakítson a kis kreténel!Vannak 100X jobb pasik.Ráadásul szerintem jobban járna ha egy olyan pasit keresne aki normális és nem sztár...Ha meg a sajtó is zavarja akkor tartsák titokba vagy hazudjanak!Selena Gomeznek nincs ízlése az bíztos!
2011. július 14. 18:49
én szeretem Juntint de Selenát pedig utálom...de ha szeretik egymást akkor legyenek boldogak!
2011. július 14. 19:03
|
|
BogeccoBonbon Baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 1596 Csatolások: 1604 Azonosító: 132038 offline
|
Szerintem Selena jobbat érdemel ,de ha TÉNYLEG ENNYIRE SZERETI ,akkor áldásom rájuk, maradjon csak nyugodtan vele ,de Bieber-nél sokkal ,de sokkal jobb pasik vannak.Komolyan nem értem Selenát (amúgy szerintem biztos ,hogy csak a hírnév miatt csinálja,most hogy ugye vele jár sokkal felkapottabb is lett,úgyhogy elég jó húzás volt Selenától ,hogy elcsavarta Bieber fejét)
na...szóval...akkor JÁRJANAK CSAK EGYÜTT!
na...szóval...akkor JÁRJANAK CSAK EGYÜTT!
2011. július 15. 09:30
|
|
Mrs.Cullenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 155455 offline
|
Selena már nemis internetezik ...
bár különösebben nem izgat, hogy csókol Justin...
bár különösebben nem izgat, hogy csókol Justin...
2011. július 15. 10:09
|
|
Ezel-Eysantúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 150966 offline
|
Egyiket se birom de ha nekik ez így jó...
2011. július 15. 14:33
|
|
Kocsis Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 133338 offline
|
efordulok a székről...
2011. július 15. 15:16
áhh xD ezen a képen Justin kb alig bírja el Selenát xD nem mintha Selena lenne nehéz dehát a korkülönkbség ittis befigyel xDD
2011. július 15. 16:13
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Remekül csókol... Uramisten, ki ad erről interjút?! Ez mindenkinek a magánügye, és baromira nem izgat, hogy Justin hogy csókol, merr nekem aztán 8. Ja, és a képen meg Selena összes haja az arcába meg a szájába lóg, nehéz lehet így csókolózni...
2011. július 15. 17:08
Jézusom.!! Selena elvesztette a fejét mióta ezzel a ... jár. Tiszta hülyeségeket mond.!! Hagyja ott az a nagyképű Justint és foglalkozzon a karierjével. Persze ez csak az én véleményem. Nem érdekel mind gondol más, mindenkinek más az ízlése. De tényleg nagyon rosszul tette Selena hogy járni kezdett ezzel a ... sztárral.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: