Selena Gomez: „Justin remekül csókol”
2011. július 09. 14:48
Egy normális lány, meg egy hülye nyálas "fiú".És kit érdekel hogyan csókol az a senki.
2011. július 09. 15:21
Idézet (DisneyFans @ 2011.07.09. 11:51)
Fúj! 
Nekem is hasonló a véleményem.
2011. július 09. 15:29
|
|
ashleydarkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 1 Azonosító: 154731 offline
|
Szerintem aranyosak együtt.
2011. július 09. 15:34
Jaj már. Én is utálom Justint, de örülök, hogy Selena boldog. Hisz ha nem lenne az, akkor szakítanának. Selena szereti őt, legyenek boldogok. Engem egyébként hidegen hagy, hogy hogy csókol. Itt mindenki csak fújjol. Justinra vagy Selenára? Vagy arra, hogy együtt vannak és szeretik egymást? Justinra én is csak "fuj"-t tudok mondani, de örülök annak, hogy Selena boldog.
A gyűlölköző h_lye rajongókról meg megvan a véleményem. Ezzel teszik tönkre valaki életét. És itt nem Selenáról van szó. Hanem arról a lányról, aki Justinnal jár. Mindegy ki az. Nekik csak az számít, hogy nem ők azok. De amikor nem jártak lefogadom oda se mertek menni hozzá. Vagy őt is "megtámadták", mint Mileyt. Az ilyenek csak azt használják ki, hogy Selena híres. Ahelyett, hogy örülnének, hogy az ő Justinkájuk boldog.
A gyűlölköző h_lye rajongókról meg megvan a véleményem. Ezzel teszik tönkre valaki életét. És itt nem Selenáról van szó. Hanem arról a lányról, aki Justinnal jár. Mindegy ki az. Nekik csak az számít, hogy nem ők azok. De amikor nem jártak lefogadom oda se mertek menni hozzá. Vagy őt is "megtámadták", mint Mileyt. Az ilyenek csak azt használják ki, hogy Selena híres. Ahelyett, hogy örülnének, hogy az ő Justinkájuk boldog.
2011. július 09. 19:11
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
hát de most aki szereti Selenát az miért akarja h szétmenjen justinnal ha Selena vele boldog akkor én is ..
boldog vagyok hogy azt látom h ő boldogvalakivel zaóazt nem rédelókel kivel nekem Selena Gomez a kedvencem jJutstin nem annyira csipem de örülök h együtt vanak sé akinek az a véleménye h menjenek szét azokinkább ide ne is kommenteljenek köszii..
(nem sértésnek d eolyan jó nézni h mindneki sok évet és boldog perceket kiván nekik és becsúszik egy olyan h fúúúúj.. xDD 
bocs)
bocs)
1 felhasználónak tetszik:
Erika120
2011. július 09. 22:07
Justinnal már egy ideje eggyüt vannak,úgyhogy biztos szeretikegymást.Nem hittem volna,hogy ez a kapcsolat eddig fog tartani.
2011. július 09. 23:11
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Ez az alsó kép nagyon sze*uális. 
Bár én kétlem, hogy Justin jól csókolna, de nem is nagyon érdekel...
Bár én kétlem, hogy Justin jól csókolna, de nem is nagyon érdekel...
2011. július 09. 23:15
„ Mondjuk ki: rengeteg jó tulajdonsága van, de a szerénység nem tartozik közéjük.”
Fő az őszinteség, ugye Selena?
2011. július 09. 23:42
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Holly Keller teljesen egyet értek! Viszont, Justin nem nagyon van tisztába a szerelem fogalmával, de valahogy mégis odavan selenáért... Selena viszont egy utolsó.. na nemmondommimertnemakarokkitiltástmegint. egy hazug.. megnézem a képeket is, justin csókolná meg minden, selena viszont csücsörít és megveszíti a száját, mint aki undorodna.. annyira mű ez a kapcsolat szalonna részéről, hogy nekem fáj néznem.. azért szegény Justint ennyire kihasználni- ő meg butus, mert észre sem veszi mi folyik, mert bele van bolondulva ebbe a fruskába -.-
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. július 10. 09:09
|
iciripiciriborsökörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 142650 offline
|
Én nem rajongok Justin-ért de Selena-ért sem annyira.Sell tényleg csak kihasználja és Justin tényleg kis hülye ahhoz h ezt észrevegye.Ő teljesen bele van habarodva Selena-ba.Én nem irígylem se Selena-t sem pedig Justint.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.