Selena Gomez: „Justin remekül csókol”
2011. július 09. 07:19
Szavakban ki sem tudom fejezni,mennyire gyűlölöm ezt a két turbékoló( de nagyon szánalmasak együtt..)párocskát..
2011. július 09. 09:52
én imádom Justint és Selena a példaképem de ebben a kapcsolatban Justint sajnálom ha Selena tényleg annyira szereti mint ahogy mondja akor ne hülyitse aval, hogy ő Zac Efron felesége akar lenni meg, hogy biztos fájni fog neki mikor legközelebb szakítani fog, és a pláne, hogy azt mondta nem TERVEZGETI, HOGY HOZÁMEGY jUSTIN HOZZ de ismétlem én imádom Selenát és justint ők az egyik legnagyobb kedvenceim. De azért marhára tudd idegesíteni ha cseszegetik őket mert együtt vannak nektek mégis milyen érzés lenne ha együtt jártok valakivel és mindenki bántana titeket és úgy ítélkeznek, hogy még csak nem is ismernek titeket, és még egy másik országból is jönének az ítélkezések akik pláne nem ismernek. szóval nem értem miért kell őket cseszegetni bár tök értelmetlen volt leírnom a véleményemet mert atól még ugyan úgy cseszegetni foglyák őket és engem is mert leírtam a véleményemet mert általában akik szídják őket ők írhatnak bármit de akik ki állnak melletük azok foglyák be a pofályukat
2011. július 09. 10:58
|
Myrussúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 154940 offline
|
egyetértek.. de azt olvastam,h sel régóta szerelmes belé,csak justin nem tudta. akkor miért nem vele tervezi a közös jövőt? szerintem nem maradnak sokáig együtt.jus csak sajnálatból van vele,selena gyermekkora miatt. de ez csak az én véleményem:)
2011. július 09. 11:48
|
|
gina bonbonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 131857 offline
|
aranyosak eggyütt
2011. július 09. 11:51
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Fúj!
2011. július 09. 12:02
|
|
Vampenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 185 Csatolások: 44 Azonosító: 123844 offline
|
Nekem Selena nagy kedvencem, Justin már kevésbé, de szerintem nagyon aranyosak együtt. Összeillenek. És elég szomorú, hogy ennyien támadják őket. Miért kell mindig beszólni? Akárhányszor megjelenik egy új cikk, mindig ugyanazok az emberek ócsárolják őket. Párszor már leírtátok, oké, vettük!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: