Nem néznétek ki belőlem,de én is imádom őket. Kár,hogy nem a régi felállás van...
Guns N' Roses
2011. október 16. 23:49
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon bírom a mostani felállást is. A Chinese Democracy egy nagyon jó album. Oké, korántsem egy Appetite, de azért nem is olyan rossz, mint ahogy be van állítva. Persze, az a csúnya 15 év várakozás... No igen... Egyébként látta valaki a mostani Rock in Rio-s fellépést? Itt egy link:
http://www.youtube.com/watch?v=g580_25-72c
Az egész banda összeszedett volt, nagyon jól játszottak... az egyetlen gond, hogy Axl kinyitotta a száját. Persze, a mostani chilei és parguayi koncerteken már állatul szól, de kérdem én: miért nem lehetett volna gyakorolni egy olyan koncertra, amit a fél világ néz?! Ha legalább egyszer-kétszer elment volna a próbákra... Axl-t párszor jól faron kéne rugdosni. Az ilyen no-name chilei koncerten már megy neki, de a világ egyik legnevesebb rockfesztiválján olyan a hangja, mintha héliumot szívott volna. Persze az időjárás is közrejátszott- bokáig érő vízben, zuhogó esőben nem nagy buli koncertezni (az a sárga esőkabát
) Egyébként hihetetlen jól szólnak a mostani és a tavalyi turnén, tavaly szeptemberben volt szerencsém látni őket Prágában, hát elhihetitek, felejthetetlen élmény marad.
Az egész banda összeszedett volt, nagyon jól játszottak... az egyetlen gond, hogy Axl kinyitotta a száját. Persze, a mostani chilei és parguayi koncerteken már állatul szól, de kérdem én: miért nem lehetett volna gyakorolni egy olyan koncertra, amit a fél világ néz?! Ha legalább egyszer-kétszer elment volna a próbákra... Axl-t párszor jól faron kéne rugdosni. Az ilyen no-name chilei koncerten már megy neki, de a világ egyik legnevesebb rockfesztiválján olyan a hangja, mintha héliumot szívott volna. Persze az időjárás is közrejátszott- bokáig érő vízben, zuhogó esőben nem nagy buli koncertezni (az a sárga esőkabát
8 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals,
Bogszics,
Stratocaster,
Lucky99,
a7xforever,
Johinna,
Pöttömke,
Tündiii
2011. október 17. 14:51
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Idézet (Mikkamakka @ 2011.10.16. 23:49)
No igen... Egyébként látta valaki a mostani Rock in Rio-s fellépést? Itt egy link:
Az egész banda összeszedett volt, nagyon jól játszottak... az egyetlen gond, hogy Axl kinyitotta a száját.
Az egész banda összeszedett volt, nagyon jól játszottak... az egyetlen gond, hogy Axl kinyitotta a száját.
Volt egyáltalán olyan előadó, aki jól teljsített az idei rock in rio-i koncerten?
2011. október 17. 20:40
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.10.17. 14:51)
Volt egyáltalán olyan előadó, aki jól teljsített az idei rock in rio-i koncerten?
Pedig még ugyan nagy nevek voltak ott.
Hát igen, ez az idei RIR nem sikerült valami jól...
2011. október 27. 16:49
|
|
Lucky99Holiday.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.28. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 213 Azonosító: 150215 offline
|
Idézet (Mikkamakka @ 2011.10.17. 20:40)
Hát igen, ez az idei RIR nem sikerült valami jól...
Hát igen...én meg még majdnem elmentem...
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. december 06. 15:03
|
|
KyraEleisonxXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.05. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 164870 offline
|
Egyértelműen Sweet Child O'Mine <3 életem egyik legmeghatározóbb dala <3 Na, meg Slash, a kedvenc gitárosom
<3
2011. december 19. 16:28
|
|
Lucky99Holiday.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.28. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 213 Azonosító: 150215 offline
|
Találtam egy kis érdekességet a Vh1 oldalán:Linkelt szöveg
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. december 19. 21:21
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (Lucky99 @ 2011.12.19. 16:28)
Találtam egy kis érdekességet a Vh1 oldalán:Linkelt szöveg
Steven tudtam hogy akarja, ő mindig is akarta. Bár Izzy meg Duff nem vallja be, legalábbis nem tudok róla, szerintem ők is akarják. És Slash meg Axl is vágyik rá, érzem, csak egójuk nagyobb annál hogy félre tudják tenni. Ami történt megtörtént úgy majdnem röpke 20 éve. És hülyék hogy ha elfelejtették hogy mennyi mindent éltek át együtt, és hogy őket bszki az Isten is egy bandába teremtette. Csak túl kéne lépniük az utálaton és azon amiből ered, hogy mi ki hibája volt. Ez az egész nemcsak Slash, és nem is csak Axl hibája volt (igen mondhatják hogy Axl Rose kiszámíthatatlan fsz de hogy csak az ő hibája volt az nagyon nem igaz), ez MINDENKI hibája volt, sőt, nemcsak a bandáé. Sok kicsi sokra megy alapon tönkre mentek. Már kár is erről beszélni hogy miért és hogyan történt, nem is most volt. Ezért kéne Slashnek meg Axlnek (mert ez főleg rajtuk áll) kicsit félretenni a büszkeségüket, és leülni egymással beszélgetni, hogy öregem de barmok voltunk az utóbbi 20 évben. Én már akkor is megkönnyebbülnék ha csak abban a tudatban élhetnék hogy kibékültek. Ha meg összeállnának az meg... Elmondhatatlan lenne. Ez életem álma körülbelül, és eddig nulla esély volt rá. Most sem tenném rá a kalapomat hogy biztos, hogy össze fognak állni, de hogy valami jó van a levegőben, az tuti. Mindketten kicsit megenyhültek. És a Rock & Roll Hall of Fame sem azt a "Guns N" Rosest" jelölte, amit most neveznek annak, hanem ŐKET. Ezt a videót találtam:
Ez 2011-es, nem régi (október). Ez már valami megmozdulás a jó irányba. És mivel optimista vagyok reménykedek hogy egyre jobb lesz
2011. december 19. 22:01
|
|
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline
|
Na, egy jó hír neked, Bogi : Duff nemrég fellépett Axl-ékkel.
Plusz a linkben van egy interjú is.
2011. december 20. 17:46
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.12.19. 22:01)
Na, egy jó hír neked, Bogi : Duff nemrég fellépett Axl-ékkel.
Plusz a linkben van egy interjú is.
Kristóf, isten vagy
2012. február 08. 14:31
|
|
Dezso20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 146851 offline
|
Sziasztok!
Létrehoztam egy Guns N' Roses-ról szóló blogot melyben főként az idei 2012-es turnéról olvashattok friss bejegyzéseket. Illetve ha elindul a turné akkor majd folyamatosan frissül majd koncertinfokkal a blog.Most még alig van valami, de két nap mulva indul egy bemelgitő klub turné majd nyáron ismét egy európai turnéra indulnak...A blogon megtaláljátok a turné eddig bejelentett állomásait is és folyamatosan igyekszem bőviteni majd új elemekkel is
Az oldal linkje
Jó szórakozást, remélem tetszik majd!
Létrehoztam egy Guns N' Roses-ról szóló blogot melyben főként az idei 2012-es turnéról olvashattok friss bejegyzéseket. Illetve ha elindul a turné akkor majd folyamatosan frissül majd koncertinfokkal a blog.Most még alig van valami, de két nap mulva indul egy bemelgitő klub turné majd nyáron ismét egy európai turnéra indulnak...A blogon megtaláljátok a turné eddig bejelentett állomásait is és folyamatosan igyekszem bőviteni majd új elemekkel is
Az oldal linkje
Jó szórakozást, remélem tetszik majd!
2012. február 17. 15:29
Sziasztok!
Én ugyan új vagyok itt de itt van néhány fotó Axl-ről és volt barátnőjéről Sasha Volkova-ról.
[img]http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/axl-rose-and-girlfriend-sacha-arrive-at-larios-for-dinner-news-photo/72274600[/img]
Én ugyan új vagyok itt de itt van néhány fotó Axl-ről és volt barátnőjéről Sasha Volkova-ról.
[img]http://www.gettyimages.com/detail/news-photo/axl-rose-and-girlfriend-sacha-arrive-at-larios-for-dinner-news-photo/72274600[/img]
2012. február 17. 15:33
Axl és Sasha még 2006 augusztusában ahogy megérkeznek a london-i Cabaret Night Club-ba.
2012. február 17. 15:34
Axl Sasha-val a L'Uomo Vouge-ban az az olas férfi Vogue magazinban 2006 decemberében.
2012. február 17. 15:35
Axl - Muse Magazine - Life is too dangeroues. 2011 nyara. A fotós jó barátja a világhírű divatfotós Sante D'Orazio.
2012. február 17. 15:37
Axl és Sasha a GN'R turné során valamikor 2006-ban egy bulin.
2012. február 17. 15:38
Axl és Sasha 2006 szeptemberében Los Angeles-ben.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.