Idézet (Pöttömke @ 2014.02.09. 15:14)
Szerintem Slash se menne most már bele egy reunite-ba. Többször elmondta, sőt a könyvében is kifejtette, hogy miért nem fog soha visszatérni/kibékülni Axl-lel. Komoly oka van rá, és Én úgy gondolom- bár fájdalom ilyen kimondani-,de Slash nagyon jól megvan a Guns nélkül. Most is ugyanolyan profi minden egyes munka amit kiad a kezei közül, mint a rózsákkal véghezvitt munka. Neki esze ágában sincs tagadni, hogy része volt a GN'R életének, de Ő már továbblépett. Szerintem erről van szó. Nem ellenségeskedik, a könyvében sem írt egy rossz szót sem Axl-ről, nem fröcsögött, ahogy azt más tette volna. Csak teszi a dolgát, ennyi.
Arról meg, hogy Axl miért nem ment el a HOF-ceremóniára, azt gondolom egyszerű oka volt. Egy az, hogy Slash-sel nem akart egy színpadra állni. Kettő: úgy érezte volna, hogy a jelenlegi "rózsákat" cserben hagyja, és ha ne adj Manitou tényleg elment volna az ünnepségre, akkor Ők is elfordultak volna Tőle, és szerintem nem akarta volna kockáztatni a jelenlegi pozíciót. Hosszú idő után szervezett maga köré újra egy csapatot (még ha nem is ütőképest), és gondolom ezt nem akarta kockáztatni. Nekem őszintén szólva ez a verzió helytálló, ez a véleményem arról a cirkuszról. Csak a média ugyebár ismét felnagyította a dolgokat, és megint Axl a s*ggfej mindig, mindenhol.
Az első bekezdéseddel teljesen egyetértek, én is le akartam ezt írni, de valahogy nem tudtam. Slash tökéletesen elvan az új projektjével, ahol szerintem érzi, hogy nincs dráma, nincs késés, nincs botrány, egyszerűen zenélnek és élvezik, de emellett nagyon komolyan is veszik. Annyit viszont megtehetnének, hogy legalább elássák a csatabárdot. Nem kell összeállniuk, lemezt kiadniuk, koncertezniük, csak húsz év után elsimítani a dolgokat. Erre sem látok semennyi esélyt.
Ez a RN'R HOF-os dolog meg olyan, hogy persze, mindenkinek más a véleménye róla. Így vissza-és belegondolva megértem Axl-t is, bár nem úgy, ahogy te említetted. Ha az lett volna az egyetlen akadálya, hogy megharagszanak rá a zenésztársai, akkor leülhetett volna velük tárgyalni, hogy basszus, egy évtizedig egy bandában játszottunk, egyszer és utoljára fellépünk egyszer. Ebben az volt az egész furfangosság, hogy Axl nem akart ott lenni, és kész. Voltaképp mindegyikőjüket meg tudom érteni, még akkor is, ha hiányoznak így, öten. Megértem, hogy nem akarják felbolygatni a dolgokat. Ami megtörtént, megtörtént. De azért jó lenne, ha legalább beszélnének, csak egyszer, utoljára. Rohadt bonyolult dolog ez, mert én kétféle oldalról szemlélem a dolgokat, és egyszerűen nem tudom, hogy melyiket tudom jobban megérteni, elfogadni. Az, hogy mostanában nincs cirkusz, és nem is beszélnek, vagy hogy azt akarom, beszéljenek. Döntésképtelen vagyok...