Megjelent a Vaslady előzetese
2011. július 08. 19:16
Most nézem az IMDB-n a szereplők névsorát. Már Meryl miatt megéri megnézni a filmet, de látván a többi szereplőt
2011. július 10. 00:46
Tetszik ez a hozzáállás, Oscart neki, persze, miért ne, de attól tartok ez nagyon kicsi film ahhoz, hogy nyerjenek vele. Mery ide vagy oda, néha a nagy színészek is elvállalnak kisebb projekteket. Hiába a terjesztő és forgalmazó, ha egyszer a filmkészítő cég kicsi (nem feltétlenül lesz így, előfordult már ennek ellentéte a múltban). Szerintem még korai Oscarban gondolkodni, bár szeretik a történelmi filmeket, talán a KIng's speech példájából okulva tartják mások is Oscar esélyesnek, én még nem innék a medve bőrére. Nem mintha nem lenne jó a sztori, cast csak -mint tudjuk- az Oscart nem mindig az kapja, akinek kellene. Nekem meggyőződésem, hogy a King's speech is csak azért kapott Oszkár díjat, mert Amerikában felfújták a dolgot, miszerint elindultak az emberek Arábiából vagy honnan, hogy bosszút álljanak a németeken, vagy valami ehhez hasonlót olvastam plusz Colin Firth állítólagos, sztriptíztáncostól származó, vérbeli gyereke pletyka sem tett rosszat a filmnek ..
Arról persze nem is beszéltünk még, hogy mi van, ha nem lesz jó a film vagy betiltatják. Már most vannak olyanok, akik a film betiltása mellett döntenének, mert nem tetszik nekik, amilyen színben feltüntetik a Vaslady-t .. Szóval lassítsunk ...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: