Mi Hiányzik? Mit Kéne Máshogyan? Mi Nem Tetszik?
2005. augusztus 09. 10:10
|
|
lacaceleb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.08. Hozzászólás: 587 Csatolások: 111 Azonosító: 14 offline
|
tisztelt adminok! kérésem a következő... szeretnék bannert az aláírásomba... normál méretű, semmi extra szuper csilli villi... gondolom egy bizonyos szint felett már lehetne engedélyezni... tudom hogy utáljátok a képes aláírást, de a rendszeres látogatóknak lehetne adni ezt a némi pluszt...
2005. augusztus 09. 11:02
|
|
hokuszpok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1400 Csatolások: 2610 Azonosító: 47 offline
|
Idézet(laca @ 2005, August 8. - 12:24)
bekukkantottam és jééé mit láttam a nevem alatt? ***** 
[right][/right]
[right][/right]
Ja és nagyjából azóta nem megy a szerver.
Akármit is csináltál, csináld vissza
2005. augusztus 09. 12:02
|
|
lacaceleb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.08. Hozzászólás: 587 Csatolások: 111 Azonosító: 14 offline
|
thx helyett ezt a szöveget nyomná...:
elnézést hogy ennyire gyér a szókincsem, annyira ostobán érzem magam megint, igazából a képeket akartam megköszönni, csak kapkodok és rohanok előre ész nélkül, mert még további 312 topikot kell megköszönnöm...
igaz ezzel fuccs lenne flo 30 karakteres diszkriminációjának de hát ennyit csak elviselünk
elnézést hogy ennyire gyér a szókincsem, annyira ostobán érzem magam megint, igazából a képeket akartam megköszönni, csak kapkodok és rohanok előre ész nélkül, mert még további 312 topikot kell megköszönnöm...
igaz ezzel fuccs lenne flo 30 karakteres diszkriminációjának de hát ennyit csak elviselünk
2005. augusztus 11. 21:10
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(laca @ 2005, August 9. - 10:10)
tisztelt adminok! kérésem a következő... szeretnék bannert az aláírásomba... normál méretű, semmi extra szuper csilli villi... gondolom egy bizonyos szint felett már lehetne engedélyezni... tudom hogy utáljátok a képes aláírást, de a rendszeres látogatóknak lehetne adni ezt a némi pluszt...
[right][/right]
[right][/right]
Na ezaz a kérdés, ahol a válasz egyértelmű nem és felesleges is vitatkozni!
2005. augusztus 11. 21:11
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(laca @ 2005, August 9. - 12:02)
thx helyett ezt a szöveget nyomná...:
[right][/right]
[right][/right]
Ez meg komoly kopirájt kérdéseket vonna maga után, úgyhogy a válasz szintén nem.
2005. augusztus 11. 23:02
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Ha már benéztem ide, írok is valamit 
Szóval, van egy olyan gondom, hogy a csatolások feltöltése után, amikor hozzáadom az üzenethez, minden klattyantás után visszaugrik a textboxra, ha az nem látszik a monitoron... Tehát mindegy, hogy a kurzor benne van-e, ha nem látszik legalább egy pixel az aljából. Ez 6 csatolt kép fölött elég gázos, állandóan tekergetni kell le-föl... Ja, és mindez Firefox alatt.
Kérdés, hogy ez csak nálam jelentkezik, vagy másnál is van ilyen? Tudom, állítsak be nagyobb felbontást
De ha nem csak nálam van gebasz, akkor lehet valamit tenni ellene?
Szóval, van egy olyan gondom, hogy a csatolások feltöltése után, amikor hozzáadom az üzenethez, minden klattyantás után visszaugrik a textboxra, ha az nem látszik a monitoron... Tehát mindegy, hogy a kurzor benne van-e, ha nem látszik legalább egy pixel az aljából. Ez 6 csatolt kép fölött elég gázos, állandóan tekergetni kell le-föl... Ja, és mindez Firefox alatt.
Kérdés, hogy ez csak nálam jelentkezik, vagy másnál is van ilyen? Tudom, állítsak be nagyobb felbontást
2005. augusztus 12. 00:30
|
|
Freeze********** |
|
Idézet(Joe-ker @ 2005, August 11. - 23:02)
Ha már benéztem ide, írok is valamit 
De ha nem csak nálam van gebasz, akkor lehet valamit tenni ellene?
[right][/right]
[right][/right]
Ne add hozzá az üzenethez, megjelenik az amugy is.
2005. augusztus 12. 01:57
|
|
Lipcseivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.31. Hozzászólás: 202 Csatolások: 24 Azonosító: 7989 offline
|
Idézet(sztreha @ 2005, June 22. - 11:27)
Lehetne (ha van, akkor béna vagyok és nem jöttem rá) valamilyen jelzés azoknál a fórumoknál, amire már régebben válaszoltunk.
[right][/right]
[right][/right]
átfutottam a topikot de erre nem találtam választ, engem is ez érdekelne
a színek közötti különbség nem jelöli a válaszolt forumokat - vagy csak én nem látom át a rendszert
2005. augusztus 12. 15:54
|
|
Freeze********** |
|
Idézet(hokuszpok @ 2005, August 12. - 01:33)
Nekem az nem teccik, hogy túl világos a háttér
PB HQP Prof Skin
neme lenne e más választható?
[right][/right]
PB HQP Prof Skin
neme lenne e más választható?
[right][/right]
Túl kontrasztos a monitorod, megfelelő beállításokkal kellemesen lágyak a színek.
Egyébként lehetne más skint is kreálni, de a mai rohanó világban erre szerinted kinek van ideje?
Idézet(Lipcsei @ 2005, August 12. - 01:57)
átfutottam a topikot de erre nem találtam választ, engem is ez érdekelne
a színek közötti különbség nem jelöli a válaszolt forumokat - vagy csak én nem látom át a rendszert
[right][/right]
[right][/right]
Ha ez tényleg ennyire fontos, akkor bekapcsolható, és akkor az ikonokban egy pötty vagy valami jelezné, hogy az adott témára már válaszoltatok e vagy sem.
2005. augusztus 12. 17:10
|
|
hokuszpok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1400 Csatolások: 2610 Azonosító: 47 offline
|
Idézet(Freeze @ 2005, August 12. - 16:54)
Túl kontrasztos a monitorod, megfelelő beállításokkal kellemesen lágyak a színek.
Egyébként lehetne más skint is kreálni, de a mai rohanó világban erre szerinted kinek van ideje?
Ha ez tényleg ennyire fontos, akkor bekapcsolható, és akkor az ikonokban egy pötty vagy valami jelezné, hogy az adott témára már válaszoltatok e vagy sem.
[right][/right]
[right][/right]
Samu 193P
asszem a P= Professional
(megj. a fekete az mélyen fekete a fefér ragyogó csillogás, a piros mosolyog, a kék hullámzik, a zöld elaltat)
nem abban van a hiba
idő? az meg mi
2005. augusztus 13. 02:27
|
|
Lipcseivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.07.31. Hozzászólás: 202 Csatolások: 24 Azonosító: 7989 offline
|
Idézet(Freeze @ 2005, August 12. - 15:54)
[right][/right]
[right][/right]
megköszönném
bár nem létkérdés, de valahogy hiányzik
2005. szeptember 01. 01:53
|
|
hokuszpok |
|
süllyed, tehát felhozom:
nem jól működik a cím abajgató
http://www.hqparadise.hu/index.php?showtop...t=0entry55551
http://www.hqparadise.hu/index.php?showtop...t=0entry55551
2005. szeptember 01. 02:00
|
|
Freeze********** |
|
Idézet(hokuszpok @ 2005, September 1. - 01:53)
süllyed, tehát felhozom:
http://www.hqparadise.hu/index.php?showtop...5533;entry55551

[right][/right]
http://www.hqparadise.hu/index.php?showtop...5533;entry55551
[right][/right]
Bár nem világos, de ha a topikcímre gondoltál, akkor kijavítottam....
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: