A Csatolás managerben nem lehete a csatolt fájl neve mellett az attachmentidt is megjeleníteni? Sok kép csatolásánál hasznos lehet (számomra legalábbis
Mi Hiányzik? Mit Kéne Máshogyan? Mi Nem Tetszik?
2005. július 19. 11:15
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Újabb kérés:
A Csatolás managerben nem lehete a csatolt fájl neve mellett az attachmentidt is megjeleníteni? Sok kép csatolásánál hasznos lehet (számomra legalábbis
).
2005. július 23. 02:28
|
|
Levlistsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.17. Hozzászólás: 347 Csatolások: 551 Azonosító: 3761 offline
|
Én olyat szeretnék mint a konkurens siteon, hogy lehessen úgy is csatolni egy képet, hogy megadom annak a linkjét és áttölti a szereverre. Tehát ne kelljen az én gépemről feltolni mindig a képeket, hanem egy másik linkről is át tudja húzni.
Remélem érthető voltam!
Remélem érthető voltam!
2005. július 23. 12:00
|
|
hokuszpok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 1400 Csatolások: 2610 Azonosító: 47 offline
|
Idézet(laca @ 2005, July 23. - 10:44)
[Rejtett tartalom, hozzászólás után láthatóvá válik]
én meg azt szeretném kérdezni, hogy a hide funkció él még vagy sem...
/ez az adminok felé szólt.../
[right][/right]
én meg azt szeretném kérdezni, hogy a hide funkció él még vagy sem...
/ez az adminok felé szólt.../
[right][/right]
próbáld ki
2005. augusztus 06. 12:12
Lehete átláthatóbb és ez a vdeofájletöltés korlátozás nem teljes tagoknak nem kóser
2005. augusztus 06. 12:17
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(Rafko @ 2005, August 6. - 12:12)
Lehete átláthatóbb és ez a vdeofájletöltés korlátozás nem teljes tagoknak nem kóser
[right][/right]
[right][/right]
Az átláthatóságot, ha bővebben kifejtenéd... köszi!
A videóletöltésről meg már el lett mondva, hogy ez nem a mellesleg, hanem egy fórum.
2005. augusztus 06. 12:55
|
|
FlowM@NTechnical Expert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 564 Csatolások: 72 Azonosító: 2 offline
|
Idézet(Rafko @ 2005, August 6. - 12:12)
[right][/right]
[right][/right]
Az sem kóser hogy az 50 postra hajtasz......csak nehogy megcsússzon a kezem valamelyik gombon....
2005. augusztus 06. 13:06
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet(FlowM@N @ 2005, August 6. - 11:55)
Az sem kóser hogy az 50 postra hajtasz......csak nehogy megcsússzon a kezem valamelyik gombon.... 
[right][/right]
[right][/right]
Éna10000rehajtokdeahhozsokhülyeségetkellmégöszehordanomfőleghogyvanmostezarencerhogy30karaktertkellbelenyögniminimumegyhozzászólásbadenekemúgyérzemezsikerülnifog.hanemakkorcommandantefelleszhívvvaazbiztos!
2005. augusztus 06. 15:56
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet(hokuszpok @ 2005, August 6. - 14:49)
tironman már megint offol 
ja igen én is
[right][/right]
ja igen én is
[right][/right]
Néha belefér egy-két off. Ha mindenki annyit offolna mint én akkor nem lenne baj.De valaki már túlzásba viszi és ez egy idő után idegesítő.De szvsz lenne erre is megoldás....
2005. augusztus 07. 00:08
|
|
lacaceleb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.08. Hozzászólás: 587 Csatolások: 111 Azonosító: 14 offline
|
Idézet(tironman @ 2005, August 6. - 16:56)
Néha belefér egy-két off. Ha mindenki annyit offolna mint én akkor nem lenne baj.De valaki már túlzásba viszi és ez egy idő után idegesítő.De szvsz lenne erre is megoldás.... 
[right][/right]
[right][/right]
igen a ban
most esett le... két erikás modi vitázik...
2005. augusztus 07. 14:34
|
|
tironmanHQParadise. |
|
Idézet(laca @ 2005, August 6. - 23:08)
igen a ban
bezzeg frézi az én követelésem akarom mondani kérésem nem teljesíti 
[right][/right]
[right][/right]
Dehogy vitázunk!
2005. augusztus 08. 11:24
|
|
lacaceleb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.08. Hozzászólás: 587 Csatolások: 111 Azonosító: 14 offline
|
Idézet(tironman @ 2005, August 7. - 15:34)
Dehogy vitázunk!
Csak be kell néha kukkantani az erika fórumra és tudni fogod hogy miről van szó(de amúgyis tudod mert tapasztalod máshol
).

[right][/right]
[right][/right]
bekukkantottam és jééé mit láttam a nevem alatt? *****
2005. augusztus 08. 18:05
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Idézet(Kraven @ 2005, August 8. - 16:57)
szerintem azon kéne változtatni hogy ne legyen zártkörű fórum. Van olyan aki csak az abban a részben található dolgokhoz szólna vagy tenne hozzá...
[right][/right]
[right][/right]
Szerintem jó, hogy zártkörű! Ez az egyetlen csak High Quality forum! Igenis kellenek ilyen és ehez hasonló dolgok ide!
2005. augusztus 08. 19:28
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Bull-nak igaza van. Van még kismillió egyéb celeb oldal, viszont ezen csak HQ képeket találsz. Rengeteg olyan oldal van amelyik teljes egészében zárt, csak meghívóval lehet rá bejutni, ugyanakkor nem csak HQ képeket tartalmaz.
Nagyon is jó, hogy vannak olyan részek amelyek zártak, nincs szükség arra, hogy tele legyen THX, Köszi,
,
,és egyéb hasonlókkal.
Pont az lenne a cél, hogy mindenki rugalmasan kezelje ezeket a dolgokat, és ne azon munkáljodjon, hogy minél több hozzászólása legyen, ezáltal elérje a zárt részeket. Talán pont Gereb jegyezte meg, hogy akár az összes hozzászólását el lehet tüntetni (bocs, ha nem pontosan idézem), mert nem ez a lényeg.
Azt hiszem (és itt most remélem nem csak a saját nevemben beszélek), hogy egy remek társaság alakult itt ki, akikkel mindent meg lehet beszélni.
/Ez a hozzászólásom tűnhet úgy, hogy "nyalok" a vezetőségnek. Ja könnyű neki, van 2500 akárhány hozzászólása, ő már dumálhat. Aki akarja nyugodtan gondolja ezt. De:
Ez itt teljesen a magánvéleményem, aki nem ért vele egyet, az nekem mondja, ha nagyon akar akkor el tud érni./
Ennyi lett volna a véleményem.
Nagyon is jó, hogy vannak olyan részek amelyek zártak, nincs szükség arra, hogy tele legyen THX, Köszi,
Pont az lenne a cél, hogy mindenki rugalmasan kezelje ezeket a dolgokat, és ne azon munkáljodjon, hogy minél több hozzászólása legyen, ezáltal elérje a zárt részeket. Talán pont Gereb jegyezte meg, hogy akár az összes hozzászólását el lehet tüntetni (bocs, ha nem pontosan idézem), mert nem ez a lényeg.
Azt hiszem (és itt most remélem nem csak a saját nevemben beszélek), hogy egy remek társaság alakult itt ki, akikkel mindent meg lehet beszélni.
/Ez a hozzászólásom tűnhet úgy, hogy "nyalok" a vezetőségnek. Ja könnyű neki, van 2500 akárhány hozzászólása, ő már dumálhat. Aki akarja nyugodtan gondolja ezt. De:
Ez itt teljesen a magánvéleményem, aki nem ért vele egyet, az nekem mondja, ha nagyon akar akkor el tud érni./
Ennyi lett volna a véleményem.
2005. augusztus 08. 19:37
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Joe-nak igaza van! 
Én még annyit tennék hozzá, hogy ai akar, az be tud jutni, napi 1 téma
, vagy napi 3 értelems hozzászólás és mivel értelems még köztiszteltben is lehet az 50. postja után!
Nem egy klán ez, és nem egy titkos szerzevet, pusztán egy speciális forum! Az, hogy zárt, az is csak az exclusive részre vonatkozik. Keresgéltem már párszor, de ennyi HDTV-t nem láttam sehol!
Én még annyit tennék hozzá, hogy ai akar, az be tud jutni, napi 1 téma
Nem egy klán ez, és nem egy titkos szerzevet, pusztán egy speciális forum! Az, hogy zárt, az is csak az exclusive részre vonatkozik. Keresgéltem már párszor, de ennyi HDTV-t nem láttam sehol!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: