Mi Hiányzik? Mit Kéne Máshogyan? Mi Nem Tetszik?
2009. június 01. 18:49
|
|
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline
|
nekem lenne egy észrevételem. eléggé macerás, hogy 10 képenként kell bepötyögni minden kép elérési útvonalát, amit fel akarunk tölteni. nem lehetne megoldani, hogy mondjuk flash alapú legyen a képfeltöltés?
csak azért, mert nekem lenne egy 5000 képbõl álló F1-es gyûjteményem, és eddig azért nem töltöttem fel a "Digitális fényképeink" fórumrészlegbe, mert kissé hát macerás lenne...
csak azért, mert nekem lenne egy 5000 képbõl álló F1-es gyûjteményem, és eddig azért nem töltöttem fel a "Digitális fényképeink" fórumrészlegbe, mert kissé hát macerás lenne...
2009. június 01. 20:11
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(fuge7 @ 2009. June 1. - 17:49)
nekem lenne egy észrevételem. eléggé macerás, hogy 10 képenként kell bepötyögni minden kép elérési útvonalát, amit fel akarunk tölteni. nem lehetne megoldani, hogy mondjuk flash alapú legyen a képfeltöltés?
Született rá megoldás:
Kellékek:
- Firefox
- HQP Uplaoder (elérhetõ itt)
2009. június 04. 18:32
Most nem EGY hír vagy éppen EGY postoló ellen mondom, amit most mondok, és az sem érdekel, hogy Off, de nem kellene valami szabályozást -napi limitet- bevezetni, hogy valaki naponta XY-szor posztoljon OFF témát? Ugyanez igaz a videó szekcióra is , mert akermennyire jó kis témák XY szexjelenetei, de már qrvára uncsi 3-4 oldalt visszalapozni egy ÉRTELMES videóért.
Aki szexvideókat akar nézni, az menjen az olyan oldalra.
Aki bulvárcuccot akar olvasni, az menjen az olyan oldalra, too.
Senkit sem támadok ezzel.
Aki szexvideókat akar nézni, az menjen az olyan oldalra.
Senkit sem támadok ezzel.
2009. június 04. 18:39
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(inspiredboy @ 2009. June 4. - 18:32)
Akkor a Sztár pletykák fórumba mégis mirõl kellene írni, hm? Bulvárfórum, bulvárhíreket írnak oda az emberek, nem értem, mi a gond ezzel...
A videókhoz annyit, hogy ha az adatlaphoz hozzá vannak csatolva, akkor egyszerûen meg lehet találni õket. Mondjuk, nekem sem tetszik túlságosan a millió kis videós topik. Fõleg az ilyen vörös szõnyeges cuccok és hasonlók.
2009. június 04. 18:41
Idézet(Necros @ 2009. June 4. - 17:39)
Akkor a Sztár pletykák fórumba mégis mirõl kellene írni, hm? Bulvárfórum, bulvárhíreket írnak oda az emberek, nem értem, mi a gond ezzel...
...olyanok, mint pl. amit most zártak le (Angie Vs. Megan). (valaki OFF-topiknak is nevezte asszem...)
2009. június 04. 18:48
Apróbb változtatásokért kár ide írni, úgysem lesz megcsinálva, ugyanis az egész fórum teljesen új lesz... legalábbis ez a terv. De hát mint tudjuk, "lassú munkához idõ kell"
2009. június 04. 18:53
Idézet(Regina @ 2009. June 4. - 17:48)
Apróbb változtatásokért kár ide írni, úgysem lesz megcsinálva, ugyanis az egész fórum teljesen új lesz... legalábbis ez a terv. De hát mint tudjuk, "lassú munkához idõ kell"

De "Lassú víz partot mos" !
2009. június 04. 20:06
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
Idézet(Regina @ 2009. June 4. - 17:48)

de miért nem jó így, ahogy most van?
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: