Mi Hiányzik? Mit Kéne Máshogyan? Mi Nem Tetszik?
2009. február 09. 15:54
lehetne ilyen SPOILER meg YOUTUBE vagy ilyesmi formázási lehetõség (mert most vannak ezek a link,kép,idézet stb beszúrások) is a hozzászólás/szöveg írásakor...
2009. február 10. 17:40
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
Szerintem a tages képeket nem kellene feltölteni ide. Hisz elõbb utóbb ráakad valaki a sima képre.
ezekkel egyetértek.
Idézet(zilinda @ 2008. October 3. - 21:03)
pár észrevétel, javaslat:
1. észrevettem, hogy a a férfiaknál új topik nyitásakor nem irja ki a nevet, engem nem zavar csak gondoltam szólok..
4. lehetne olyan is, hogy ha adott sztár(ok) adatlapjáról nyitunk új topikot a neve(k) automatikusan legyen(ek) csatolva, hogy ne kelljen mindig kikeresni õket (pl. Pussycat Dolls, Girls Aloud..)
1. észrevettem, hogy a a férfiaknál új topik nyitásakor nem irja ki a nevet, engem nem zavar csak gondoltam szólok..
4. lehetne olyan is, hogy ha adott sztár(ok) adatlapjáról nyitunk új topikot a neve(k) automatikusan legyen(ek) csatolva, hogy ne kelljen mindig kikeresni õket (pl. Pussycat Dolls, Girls Aloud..)
ezekkel egyetértek.
2009. február 24. 17:24
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Benéztem pár hónap után és a hely be kell látnom jobb lett, de az a szûk keménymag s fõleg Szavy miatt van így. De ennek ellenére nem értem, hogy minek kell "ennyi" noname nõt "netmodels" és társait felnyomni ide, ez nem egy sztár fórum? Benézek a "Nõi hírességek > Photoshoot képek" részlegbe, ahol kiváncsi lennék a friss képekre erre a témák nagy része ismeretlen nõkkel van tele!!
Freeze valamit csináljatok ezzel a sok xarral, ez hol celebrity? Nyiss új részleget, vagy új fórumot az ilyen képeknek. Anno ezért is menekültetek el onnan, most meg engeded? Aki meg ilyen képet akar az menjen oda ahol van, épp elég ilyen hely van ahol azok vannak akik mutogatják magukat.
Megy itt a nagy duma, hogy híresség!! és ezzel szemben képek ezrei vannak fent azokról akik kitették a ciciket.
A többit nem is kezdem leírni, úgy is rejtve lesz!
Freeze valamit csináljatok ezzel a sok xarral, ez hol celebrity? Nyiss új részleget, vagy új fórumot az ilyen képeknek. Anno ezért is menekültetek el onnan, most meg engeded? Aki meg ilyen képet akar az menjen oda ahol van, épp elég ilyen hely van ahol azok vannak akik mutogatják magukat.
Megy itt a nagy duma, hogy híresség!! és ezzel szemben képek ezrei vannak fent azokról akik kitették a ciciket.
2009. február 24. 17:33
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(Trinny @ 2009. February 10. - 17:40)
Szerintem a tages képeket nem kellene feltölteni ide. Hisz elõbb utóbb ráakad valaki a sima képre.
Nem értek egyet. Egyrészt addig is meg lehet nézni a képeket, bár gyengébb minõségben, másrészt nem kerül fel az összes sorozatból HQ változat. A semminél meg ezek is jobbak.
2009. február 24. 17:53
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Idézet(White Bull @ 2009. February 24. - 17:24)
Benéztem pár hónap után és a hely be kell látnom jobb lett, de az a szûk keménymag s fõleg Szavy miatt van így. De ennek ellenére nem értem, hogy minek kell "ennyi" noname nõt "netmodels" és társait felnyomni ide, ez nem egy sztár fórum? Benézek a "Nõi hírességek > Photoshoot képek" részlegbe, ahol kiváncsi lennék a friss képekre erre a témák nagy része ismeretlen nõkkel van tele!!
Idézet(Necros @ 2009. February 24. - 17:33)
A semminél meg ezek is jobbak. 
Inkább a semmi mint a gagyi! A fórum másik fõ ismertetõ jele - volt valaha - a HQ ismétlem a HQ - high quality
2009. február 24. 18:11
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Ilyen nehéz elviselni azt az egy részleget?
Az összes többi fórumba csak HQ képet lehet feltölteni, ami rendben is van. Ha nem érdekelnek a kisebb képek, akkor nem kell azokat nézegetni. Szerintem van itt rá igény.
2009. február 24. 18:35
|
|
Tamás2.0Cpl. "Radar" O'Reilly™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 06.11.05. Hozzászólás: 7114 Csatolások: 43437 Azonosító: 19754 offline
|
... ennek ellenére nem értem, hogy minek kell "ennyi" noname nõt "netmodels" és társait felnyomni ide, ez nem egy sztár fórum? Benézek a "Nõi hírességek > Photoshoot képek" részlegbe, ahol kiváncsi lennék a friss képekre erre a témák nagy része ismeretlen nõkkel van tele!!
Most okostojás leszek: Napok óta ugyanezt akarom leírni.
A sztárlexikon végén 115 olyan "híresség" szerepel, akirõl nincs egy kép se, sõt még rajongója sincs!
2009. február 24. 19:11
|
|
|
Idézet(Necros @ 2009. February 24. - 18:11)
Ilyen nehéz elviselni azt az egy részleget?
Az összes többi fórumba csak HQ képet lehet feltölteni, ami rendben is van. Ha nem érdekelnek a kisebb képek, akkor nem kell azokat nézegetni. Szerintem van itt rá igény.
Megint mondom ez egy HQ fórum, az hogy a részleg létrejött az már akkor hiba volt. Van rá igény? Az, hogy böngésznek és belenéznek az nem "igény", LQ mindenhol van, de ez a HQP!
Idézet(tamás15 @ 2009. February 24. - 18:35)
A sztárlexikon végén 115 olyan "híresség" szerepel, akirõl nincs egy kép se, sõt még rajongója sincs!
Örülök, és akár mondhatnám, hogy "örülünk" mert nem csak engem zavar ez a dolog!
Végre megint egy igazi HQ Spec személyedben
2009. február 24. 20:06
|
|
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline
|
Benézek a "Nõi hírességek > Photoshoot képek" részlegbe, ahol kiváncsi lennék a friss képekre erre a témák nagy része ismeretlen nõkkel van tele!!
Ez azért is van,mert a tini hirességeket kivéve egyre kevesebb a celebekrõl megjelenõ új shoot.Ha csak IGAZI celebes képeket lehetne oda betenni,napi két három postnál nem lenne több.
2009. február 24. 20:11
Idézet(tamás15 @ 2009. February 24. - 18:35)
Én azt nem értem, ha se kép, se fan, akkor minek lett létrehozva...Oké, én is szoktam olyan adatlapot létrehozni, aki az én kedvencem, kép viszont nincs róla, de azért bejelölöm, tehát 1 rajongója már van...
Ha ezek a "sztárok" nem kellenek senkienk, akkor minek vannak, de ami jobban érdekelne, hogy minek lett létrehozva...
2009. február 24. 20:33
|
|
lolagirl5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.04. Hozzászólás: 2467 Csatolások: 47679 Azonosító: 22645 offline
|
Sok mindenben egyetértek, amit már az elõttem szólók leírtak. Az LQ képek valóban sok helyen megtalálhatók és ez a fórum elsõsorban tényleg HQ képekkel foglalkozik. Ezek a "noname" sztárokról pedig annyi a véleményem, hogy néha én is belenézek a toplisták végére és nagy részének még csak a nevét sem hallottam, pedig azért nagyjából tisztában vagyok az ilyen sztáros dolgokkal. De lehet, hogy valakinek pont az egyik "noname" emberke a kedvence. Erre a problémára esetleg azt a megoldást javasolnám, hogy addig ne lehessen adatlapot létrehozni az adott személy részére, amíg legalább 1 topic nincs róla képekkel...
Illetve nekem személyes problémám az lenne, hogy az üzenetet csak 1 óráig lehet módosítani. Ezt szerintem kicsit meg lehetne hosszabítani kb. 1 napra. Hiszen sokszor vagyok úgy vele, hogy utána még találok pár képet és akkor annak nem szeretnék új postot küldeni, de azért mégis jó lenne azt a pár képet még hozzáadni az üzenethez.
Illetve nekem személyes problémám az lenne, hogy az üzenetet csak 1 óráig lehet módosítani. Ezt szerintem kicsit meg lehetne hosszabítani kb. 1 napra. Hiszen sokszor vagyok úgy vele, hogy utána még találok pár képet és akkor annak nem szeretnék új postot küldeni, de azért mégis jó lenne azt a pár képet még hozzáadni az üzenethez.
2009. február 24. 20:58
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet(lolagirl5 @ 2009. February 24. - 21:33)
és akik korábban nézték meg a képes posztodat? majd te utána még beletettél néhány képet, akkor arról szépen mindenki lemard, mert nem fogják látni hogy te frissítetted a posztodat... erre nem gondoltál?
a noname modelles dologgal pedig egyetértek
2009. február 24. 21:02
|
|
lolagirl5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.04. Hozzászólás: 2467 Csatolások: 47679 Azonosító: 22645 offline
|
Idézet(szavy @ 2009. February 24. - 21:58)
és akik korábban nézték meg a képes posztodat? majd te utána még beletettél néhány képet, akkor arról szépen mindenki lemard, mert nem fogják látni hogy te frissítetted a posztodat... erre nem gondoltál?
Jogos. Erre tényleg nem gondoltam.
2009. február 24. 21:07
Én annyival nem értek egyet, hogy csak akkor lehessen új adatlapot létrehozni, ha van már az illetõrõl képes topik, mert mint írtam, nekem is van olyan kedvencem, akinek nincs képe, de viszont van néhány rajongója. Pl tegnap/tegnapelõtt találtam 2 emberkének is képeket, azelõtt 0 képe volt.
Ezt az adatlapos ötletet úgy támogatom, ha nem a képekhez fûznénk azt h létrejöhessen, hanem a fanokhoz.
Ezt az adatlapos ötletet úgy támogatom, ha nem a képekhez fûznénk azt h létrejöhessen, hanem a fanokhoz.
2009. február 25. 11:26
|
|
|
Idézet(lolagirl5 @ 2009. February 24. - 20:33)
De lehet, hogy valakinek pont az egyik "noname" emberke a kedvence.
Megint ismétlem magam, ha nem híresség akkor nem itt a helye! A sok ezer tagból - mert ennyi van ám
2009. február 25. 19:18
Érdekes Titeket olvasni... néha.
namármost itt ki is a CELEB/SZTÁR?
Akiket nap, mint nap látunk/hallunk/olvasunk róla?
Akirõl sok kép van?
Akinek sok rajongója?
Ezek annyira szubjektív dolgok... én ismerem/rajongok XY-ért, de más meg azt se tudja, hogy ki is õ.. Ettõl még lehet, hogy egy qrva kicsi réteg szintén ismeri. (Bár a 0/0 állású adatlapokat törölném én is, mert vagy X hónap után nem szerkeszti senki... és ha nem tesz fel róla infót, akkor még jó, hogy senki sem tudja kicsoda.)
Ráadásul akik ázsiai/netmodells/satöbbi réteg adatlapokat szerkesztenek, azoknak KÜLÖNÖSEN NEHÉZ újabb rajongókat találni.
De tegyük hozzá: a Candids/Vidcap/Kutyafüle/Túróstészta rovatok naponta tömvve vannak (habár HQ-k, nem Photoshoot-ok, amirõl sztem ez az egész fórum szólna), amíg a Photoshoots topikok meg alig-alig frissülnek..
Naponta senkit sem fotóznak stúdióban!!
Szóval a "netmodells"-ek igenis híresek, hiába ismeri õket ITT senki, pl.
Ésha valaki itt lesz rajongója, mert itt ismeri meg? Akkor attól, hogy tegnap csak 5 , holnap után 33 rajongója lesz, de nuku kép (max.1) akkor kuka, vagymi?
Ha értelmetlenséget írtam volna, akkor bypass me.
namármost itt ki is a CELEB/SZTÁR?
Akiket nap, mint nap látunk/hallunk/olvasunk róla?
Akirõl sok kép van?
Akinek sok rajongója?
Ezek annyira szubjektív dolgok... én ismerem/rajongok XY-ért, de más meg azt se tudja, hogy ki is õ.. Ettõl még lehet, hogy egy qrva kicsi réteg szintén ismeri. (Bár a 0/0 állású adatlapokat törölném én is, mert vagy X hónap után nem szerkeszti senki... és ha nem tesz fel róla infót, akkor még jó, hogy senki sem tudja kicsoda.)
Ráadásul akik ázsiai/netmodells/satöbbi réteg adatlapokat szerkesztenek, azoknak KÜLÖNÖSEN NEHÉZ újabb rajongókat találni.
De tegyük hozzá: a Candids/Vidcap/Kutyafüle/Túróstészta rovatok naponta tömvve vannak (habár HQ-k, nem Photoshoot-ok, amirõl sztem ez az egész fórum szólna), amíg a Photoshoots topikok meg alig-alig frissülnek..
Naponta senkit sem fotóznak stúdióban!!
Szóval a "netmodells"-ek igenis híresek, hiába ismeri õket ITT senki, pl.
Ésha valaki itt lesz rajongója, mert itt ismeri meg? Akkor attól, hogy tegnap csak 5 , holnap után 33 rajongója lesz, de nuku kép (max.1) akkor kuka, vagymi?
Ha értelmetlenséget írtam volna, akkor bypass me.
2009. február 25. 20:38
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Idézet(ML @ 2009. February 25. - 19:06)
A baj az, hogy hiába írkáltok ide gyerekek, rosszabb(?) esetben el sem olvassa az, akinek szól, jobb(?) esetben csak leszarja. 
Fel lett ez már vetve a modirészlegben is 1-2 hónapja, Freeze válasza kb. ennyi volt: nehéz határvonalat húzni.... amire igény van az kell....
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: