Starity

Mi Hiányzik? Mit Kéne Máshogyan? Mi Nem Tetszik?

63 oldal 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2008. október 03. 21:03 #1161
zilinda
zilinda
Starity realist

StátuszI will give to you the love you seek and more... (8)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3966
Csatolások: 22042
Azonosító: 48314
pár észrevétel, javaslat:
1. észrevettem, hogy a a férfiaknál új topik nyitásakor nem irja ki a nevet, engem nem zavar csak gondoltam szólok..
2. a kis felbontású képeket is lehetne csatolni a sztár adatlapjához és ha felkerül nagyban akkor esetleg törölni
3. tarthatnánk egy nagy repost napot, mindenki elvállalna 2-3 sztáradatlapot, átnézné azokat, és jelentené a repiket, és az alacsonyabb felbontásuak lennének törölve(de lehet ez hülye ötlet)
4. lehetne olyan is, hogy ha adott sztár(ok) adatlapjáról nyitunk új topikot a neve(k) automatikusan legyen(ek) csatolva, hogy ne kelljen mindig kikeresni õket (pl. Pussycat Dolls, Girls Aloud..)
5. és lehetne egy olyan is ami kiirja, hogy hány %-nál tart a képfeltöltés, csak a mihez viszonyitás végett smileeee.gif smileeee.gif
2008. október 03. 22:59 #1162
- törölt felhasználó -    
zilinda: A 2. ponttal egyetértek.
2008. október 07. 20:00 #1163
- törölt felhasználó -    
Egy észrevételt szeretnék tenni, nem tudom, hogy ez hiba-e, vagy tényleg így kell lennie: már régóta megfigyeltem, hogy ha meglátogatok egy topicot, akkor nem 1-gyel, hanem 3-mal növeli a látogatások számát. Eleinte gondoltam arra is, hogy lehet, hogy csak véletlen, de aztán rájöttem, hogy nem, mivel nem hiszem, hogy minden alkalommal, amikor én benézek valahova, pont akkor még 2 ember is benézne, egyébként meg nem.
2008. október 07. 20:05 #1164
- törölt felhasználó -    
Idézet(zilinda @ 2008. October 3. - 20:03)
pár észrevétel, javaslat:
1. észrevettem, hogy a a férfiaknál új topik nyitásakor nem irja ki a nevet, engem nem zavar csak gondoltam szólok..
2. a kis felbontású képeket is lehetne csatolni a sztár adatlapjához és ha felkerül nagyban akkor esetleg törölni
3. tarthatnánk egy nagy repost napot, mindenki elvállalna 2-3 sztáradatlapot, átnézné azokat, és jelentené a repiket, és az alacsonyabb felbontásuak lennének törölve(de lehet ez hülye ötlet)
4. lehetne olyan is, hogy ha adott sztár(ok) adatlapjáról nyitunk új topikot a neve(k) automatikusan legyen(ek) csatolva, hogy ne kelljen mindig kikeresni õket (pl. Pussycat Dolls, Girls Aloud..)
5. és lehetne egy olyan is ami kiirja, hogy hány %-nál tart a képfeltöltés, csak a mihez viszonyitás végett smileeee.gif  smileeee.gif

1. meghajolo.gif meghajolo.gif
2. fear.gif nehooooogy
3. engem is zavar a sok repi, de ez nem hiszem, hogy megvalósulhatna....
4. meghajolo.gif meghajolo.gif
5. beer.gif meghajolo.gif meghajolo.gif

De azért ezek nem 5 perces dolgok... dry.gif
2008. október 07. 20:49 #1165
Raymond
Raymond
Kristen Bell Addict
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 3464
Csatolások: 13704
Azonosító: 12203
Idézet(ZTM @ 2008. October 7. - 20:00)
Egy észrevételt szeretnék tenni, nem tudom, hogy ez hiba-e, vagy tényleg így kell lennie: már régóta megfigyeltem, hogy ha meglátogatok egy topicot, akkor nem 1-gyel, hanem 3-mal növeli a látogatások számát. Eleinte gondoltam arra is, hogy lehet, hogy csak véletlen, de aztán rájöttem, hogy nem, mivel nem hiszem, hogy minden alkalommal, amikor én benézek valahova, pont akkor még 2 ember is benézne, egyébként meg nem.
2-vel nõ, ha a fõoldalon (top 10) nézed, és simán 1-el, ha máshol, de hogy ez miért van így, azt csak Freeze tudja. biggrin.gif
Idézet(Regina @ 2008. October 7. - 20:05)
2. fear.gif nehooooogy
Miért is "nehooooogy"? think.gif
2008. október 08. 21:39 #1166
- törölt felhasználó -    
Idézet(joe_r @ 2008. September 30. - 20:14)
Sõt még egyszerûbb lenne, hogy nem egy keresés után máris új adatlapot készítetek, hanem megnézitek, hogy van-e már topic az adott sztárhoz, és ahhoz csatoljátok hozzá, még akkor is, ha a neve esetleg rosszul van írva, mert azt lehet javítani. Egyszerûbb, mint két adatlapot létrehozni, majd utólag azt visszakeresni, hogy melyik a jó.

Tudnád törölni a "kis felbontású képeknél" a Háttérképes témám? Véletlen rossz helyre csináltam az új topicot Katenek. unsure.gif
2008. október 20. 16:31 #1167
Trinny
Trinny
Hozzászólás: 4645
Csatolások: 13425
Azonosító: 28113
Olyan rossz, amikor egy celeb adatlapján nincs kép.
Ez csak engem zavar?
2008. október 20. 16:35 #1168
imi
imi
Hozzászólás: 820
Csatolások: 2
Azonosító: 60146
lehet,hogy én vagyok a hülye,de próbáltam adatlapot készíteni,de nem ment(hiba:mondjuk mi azt nem tudom) a súgóban,meg egyáltalán nincs leírva az adatlapkészítésrõl semmi
2008. október 20. 16:46 #1169
- törölt felhasználó -    
Idézet(zilinda @ 2008. October 3. - 21:03)
5. és lehetne egy olyan is ami kiirja, hogy hány %-nál tart a képfeltöltés, csak a mihez viszonyitás végett smileeee.gif  smileeee.gif

nahh, ez már nekem is eszembe jutott, csak elfelejtettem...
nekem pl nagyon jó lenne, mert tudnám h megéri-e szenvedni azzal az extragyors nettel, ami néha van, ami meg mostanában wub.gif az meg nem 3G, de örülök neki, szval a lényeg h nekem nem olyan gyors netem van mint neketek, és jó lenne tudni h mennyi idõ még, h esetlen hosszabb lesze-e a hajam amíg várok.xDxDxD biggrin.gif
A lényeg, támogatom a %-olós ötletet, de nagyon beer.gif beer.gif
2008. október 20. 16:55 #1170
- törölt felhasználó -    
Idézet(Raymond @ 2008. October 7. - 19:49)
Miért is "nehooooogy"? think.gif

Mert nem akarom azzal megszívni, hogy a témák között látok valami jó kis topikot, a képek is szuperek, de csak rákattintva látom, hogy picik és az inkább nem kell.... dry.gif
De nekem aztán mindegy. Meg tudom, "ez közösségi oldal, nem illegális képek tárhelye"... rohog.gif rohog.gif

Trinny, ez egyszerû: "Jelentkezek", kép feltöltése, "Lejelentkezek" thumbsup.gif _nevet.gif
2008. október 20. 16:56 #1171
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(Regina @ 2008. October 7. - 20:05)
2. fear.gif nehooooogy

reklamalo.gif Mondjon le! mad.gif laugh.gif biggrin.gif Én már korábban felvetettem, remélem, valamikor majd megtörténik ez is. smileeee.gif
Csak azért mert kisebbek azok a képek egy picit, mint a limit vagy netán tényleg apróbbak, még lehetnek nagyon jók, vagy olyanok, amik máshogy nincsenek meg sehol. Szerintem jó lenne az adatlapoknál látni õket, egyszerûbb lenne, mint állandóan utánuk keresgélni. Plusz néha az oda felkerülõ képek jobb minõségûek, mint a "rendes" topikokba feltöltöttek...
Ok, HQ Paradise, de a kisebbséget itt sem kéne elnyomni. Megférnek õk is, nem? biggrin.gif Felcsapok itt kisképes ombuccmannak. rohog.gif
2008. november 02. 18:50 #1172
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869
Csáó!

Nekem az sem tetszik, de NAGYON nem, hogy én például mindig odafigyelek, hogyha egy kedvenc pasim fotóin egy híres csajszi is jelen van, megkeresem, hogy van-e adatlapja, és MINDIG veszem is a fáradságot, és csatolom.

Ha nincs adatlapja, a keresõk miatt mindig odaírom a hölgyemény nevét.

Azt vettem észre, hogy fordítva ez nem mûködik.

Egy éppen aktuális eset: annyira tudtam, hogy Holly Madison miatt lesznek Criss Angel képek is, hiszen együtt vannak.
http://starity.hu/forum/topik/89593-holly-madison-at-gala-premiere-of-criss-angel-believe-by/

És azt is, hogy úgy kell majd kérnem, hogy Criss adatlapjához is csatolva legyenek a képek, hiszen VAN NEKI adatlapja.

Ha valami ilyen hasonló eset van, miért kell nekem saját magamnak a nõcik fotói között keresgélnem?

Nem fair. dry.gif
2008. november 02. 19:01 #1173
bestiak
bestiak
Sweet and Sticky
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 68391
Azonosító: 25642
Idézet(Éowyn @ 2008. November 2. - 19:50)
Csáó!

Nekem az sem tetszik, de NAGYON nem, hogy én például mindig odafigyelek, hogyha egy kedvenc pasim fotóin egy híres csajszi is jelen van, megkeresem, hogy van-e adatlapja, és MINDIG veszem is a fáradságot, és csatolom.

Egy éppen aktuális eset: annyira tudtam, hogy Holly Madison miatt lesznek Criss Angel képek is, hiszen együtt vannak.
http://starity.hu/forum/topik/89593-holly-madison-at-gala-premiere-of-criss-angel-believe-by/

És azt is, hogy úgy kell majd kérnem, hogy Criss adatlapjához is csatolva legyenek a képek, hiszen VAN NEKI adatlapja.

Ha valami ilyen hasonló eset van, miért kell nekem saját magamnak a nõcik fotói között keresgélnem?

Nem fair.  dry.gif

Akkor mi van, ha (mint ebben az esetben is) a feltöltõ nem tudja, vagy nem ismeri a képen a többi szereplõt? Mert ugye ilyen is elõfordulhat. beer.gif
2008. november 02. 19:07 #1174
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(bestiak @ 2008. November 2. - 19:01)
Akkor mi van, ha  (mint ebben az esetben is) a feltöltõ nem tudja, vagy nem ismeri a képen a többi szereplõt? Mert ugye ilyen is elõfordulhat.  beer.gif

Csak az van, mint amit én szoktam csinálni: utánanézek a legnagyobb fotós oldalakon, mert ott tuti, hogy ott az illetõ neve wink.gif

>>> egyébként nem sértegetésnek szántam, csak most az új képek miatt felpörögtem kissé biggrin.gif
2008. november 02. 19:59 #1175
Raymond
Raymond
Kristen Bell Addict
Hozzászólás: 3464
Csatolások: 13704
Azonosító: 12203
Idézet(Éowyn @ 2008. November 2. - 20:07)
Csak az van, mint amit én szoktam csinálni: utánanézek a legnagyobb fotós oldalakon, mert ott tuti, hogy ott az illetõ neve  wink.gif
Na én ezt tuti nem csinálnám: mármint, hogy mindenféle (számomra) noname celeb neve után nyomozzak, csak mert valahogy rákerült a képre. biggrin.gif
Amúgy meg van egy olyan szabály, hogy legalább a témában található képek felén rajta kell lennie az illetõnek és csak akkor csatolható az adatlaphoz, jelen esetben nem ez a helyzet.
2008. november 02. 20:10 #1176
- törölt felhasználó -    
Idézet(Éowyn @ 2008. November 2. - 18:50)
Csáó!

Nem fair.  dry.gif

Ilyenkor írjátok oda a nevét, mert minden embert (celebet) én se ismerhetek. smileeee.gif

Amúgy már csatolva van az adatlapja. wink.gif wink.gif
2008. november 02. 22:10 #1177
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(Raymond @ 2008. November 2. - 19:59)
Na én ezt tuti nem csinálnám: mármint, hogy mindenféle (számomra) noname celeb neve után nyomozzak, csak mert valahogy rákerült a képre.  biggrin.gif
Amúgy meg van egy olyan szabály, hogy legalább a témában található képek felén rajta kell lennie az illetõnek és csak akkor csatolható az adatlaphoz, jelen esetben nem ez a helyzet.

laugh.gif

Ezek szerint én túlontúl alapos vagyok --- bocsánatért esedezem meghajolo.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ez a képek felén-szabály eddig oké, de (tegyük félre, hogy nem az én egyik kedvencem van azon a néhány képen ..... ami mellesleg 13 Holly-kép és 10 közös .... MAJDNEM FELE) ilyen esetben csináltam már úgy hogy a pl. 10 közös képnek csináltam egy külön topikot, és beírtam egy linket: "Kapcsolódó topik itt...." wink.gif wink.gif wink.gif beer.gif (egy moderátortól kérdeztem meg elõtte, hogy ilyenkor mi a teendõ)
2008. november 02. 22:11 #1178
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

Idézet(maresz @ 2008. November 2. - 20:10)
Ilyenkor írjátok oda a nevét, mert minden embert (celebet) én se ismerhetek.  smileeee.gif

Amúgy már csatolva van az adatlapja.  wink.gif  wink.gif

Nem ellened irányult, csak eddig gyûlt - gyûlt és csak gyûlt bennem, eddig bírtam biggrin.gif tongue.gif
2008. november 02. 23:58 #1179
bestiak
bestiak
Sweet and Sticky
Hozzászólás: 6373
Csatolások: 68391
Azonosító: 25642
Engem az zavar, hogy sok "nagy" színésznek, színésznõnek..... stb. soha nem frissítik az adatlapjukat!!Nem lehetne arra is valami szabályt hozni,hogy legalább félévente frissítve legyenek az adatlapok?? (bagoly mondja verébnek... tongue.gif ) pl. személyes nagy kedvencem
Hayden Panettiere (Utoljára módosította: zero_cool51 2007. July 20. - 02:19)
Mandy Moore (Utoljára módosította:Freeze 2007. January 22. - 14:54 )

stb. beer.gif beer.gif
2008. november 03. 16:22 #1180
zilinda
zilinda
Starity realist

StátuszI will give to you the love you seek and more... (8)
Hozzászólás: 3966
Csatolások: 22042
Azonosító: 48314
Idézet(bestiak @ 2008. November 3. - 00:58)
Engem az zavar, hogy sok "nagy" színésznek, színésznõnek..... stb. soha nem frissítik az adatlapjukat!!Nem lehetne arra is valami szabályt hozni,hogy legalább félévente frissítve legyenek az adatlapok?? (bagoly mondja verébnek... tongue.gif ) pl. személyes nagy kedvencem
Hayden Panettiere (Utoljára módosította: zero_cool51 2007. July 20. - 02:19)
Mandy Moore        (Utoljára módosította:Freeze 2007. January 22. - 14:54 )

stb.          beer.gif  beer.gif

ezzel nagyon egyetértek beer.gif
én régebben írtam egy pársoros privit toto-nak, hogy nagyon szívesen átvenném tõle Rihanna adatlapját mert már nagyon régen volt frissitve és az életérõl csak pár sor van írva..pedig az õ életérõl lehetne bõvebben irni..szóval ha toto lemondana nagyon szívesen átvenném! smileeee.gif
meghajolo.gif meghajolo.gif
63 oldal 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!