Starity

Mi Hiányzik? Mit Kéne Máshogyan? Mi Nem Tetszik?

63 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2008. július 01. 16:29 #1061
- törölt felhasználó -    
Idézet(zilinda @ 2008. July 1. - 14:43)
valaki segitene nekem, hogy hogy kell videot feltölteni?csak külsõ linkrõl lehet?saját géprõl nem?vagy hogy van ez?valaki légyszi magyarázza el érthetõen.köszi elõre is!

Vannak erre ingyenes fájlmegosztó oldalak, pl. www.sendspace.com, www.rapishare.com vagy www.rapidshare.de, www.yousendit.com. De ha ADSL-ed van, akkor szinte reménytelen. Én legutóbb egy 130 megás fájlt akartam feltölteni, mert muszáj volt, kb. 1 megánként bontott a kapcsolat.
2008. július 01. 20:20 #1062
zilinda
zilinda
Starity realist

StátuszI will give to you the love you seek and more... (8)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3966
Csatolások: 22042
Azonosító: 48314
Idézet(ZTM @ 2008. July 1. - 16:29)
Vannak erre ingyenes fájlmegosztó oldalak, pl. www.sendspace.com, www.rapishare.com vagy www.rapidshare.de, www.yousendit.com. De ha ADSL-ed van, akkor szinte reménytelen. Én legutóbb egy 130 megás fájlt akartam feltölteni, mert muszáj volt, kb. 1 megánként bontott a kapcsolat.

szóval akkor feltöltöm a videot egy választott oldalra és bemásolom a linket ide smileeee.gif köszi szépen a segitségedet!! meghajolo.gif
2008. július 06. 12:58 #1063
Papucs
Papucs
új tag
Hozzászólás: 56
Csatolások: 0
Azonosító: 65489
szerintem eg ytartalmasabb GYIK nem ártana, épp azt próbálom megtalálni valahogyan, hogy hogy szerkeszthetem egy sztár adatlapját, ha hiányos.... gondolni kell az olyan hülyékre is , mint én XD
2008. július 06. 13:06 #1064
zilinda
zilinda
Starity realist

StátuszI will give to you the love you seek and more... (8)
Hozzászólás: 3966
Csatolások: 22042
Azonosító: 48314
Idézet(Papucs @ 2008. July 6. - 12:58)
szerintem eg ytartalmasabb GYIK nem ártana, épp azt próbálom megtalálni valahogyan, hogy hogy szerkeszthetem egy sztár adatlapját, ha hiányos.... gondolni kell az olyan hülyékre is , mint én XD

menj rá a sztár adatlapjára(csak azt tudod szerkeszteni ami a tiéd!) és keress egy olyan gombot, hogy szerkesztés!!ez ott található ahol irja a nemzetiséget, az összesitett helyet, a rajongók számát stb. a felett van!!remélem sikerül!!
2008. július 17. 19:13 #1065
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Örülnék, ha adnátok még egy opciót a sztárok rendezéséhez a sztárlexikonban. A "Módosítás ideje" szerint is jó lenne rendezni, mert így nehezen tudom követni, létrejött-e az adatlap, amit megcsináltam valakinek. Fõleg, ha kimegy a fejembõl, kinek is dobtam össze egyet néhány napja. És ha már itt tartunk, nem akartok néhány gombot tenni még a sztárlexikonhoz, mint ugye az add celeb, vagy szerkesztõk listája, ahol aki akar, le is iratkozhat.

Várom a véleményeket. meghajolo.gif

Ez a dolog már régóta piszkálja a csõrömet, nem tudom, eddig miért nem írtam ide róla. biggrin.gif
2008. július 19. 00:06 #1066
DaRat
DaRat
új tag
Hozzászólás: 82
Csatolások: 10
Azonosító: 220
Mikor szuletett a dontes, hogy ki lesz tolva a kulfoldon elokkel? Ertem en, hogy bw koccseg meg minden, de az 1-3k/sec nem tulzas egy picit?
2008. augusztus 07. 19:30 #1067
- törölt felhasználó -    
Idézet(DaRat @ 2008. July 18. - 23:06)
Mikor szuletett a dontes, hogy ki lesz tolva a kulfoldon elokkel? Ertem en, hogy bw koccseg meg minden, de az 1-3k/sec nem tulzas egy picit?

A külföldiek egy meghatározott sávszélességen vagy min osztoznak és mostanság annyi külföldi van itt mint a nyû és így lassú lett mindenkinek.

De nem ezért jöttem ide, hanem azért mert ennek a topiknak az a címe, h "...Mi nem tetszik?"
Hát az baromira nem tetszik, hogy akárhova megyek, "thx", "köszi". Úgy odavág egy köszit, anélkül hogy letöltené a képeket, mintha muszáj lenne. Akkor már kifejthetnék, hogy miért köszöngetnek, vagy nyomhatnának 1 tetszik gombot.
Nem véletlenül lett az is megcsinálva. Szerintem kb én használtam 1edül, csomó helyen benyomtam. De minek? Most már én se használom, mert más sem.
Pedig ez CU-n tök jól mûködik szerintem. Na mindegy, most csak ez bántja a lelkem. Köszönöm, hogy elmondhattam és meghallgattatok. Nem is tudjátok ez mennyit jelent nekem. cray.gif
Máris jobban érzem magam blush.gif smileeee.gif biggrin.gif cool.gif
2 felhasználónak tetszik: tamás15, Mia
2008. augusztus 07. 19:43 #1068
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Idézet(Regina @ 2008. August 7. - 19:30)
...Hát az baromira nem tetszik, hogy akárhova megyek, "thx", "köszi". Úgy odavág egy köszit, anélkül hogy letöltené a képeket, mintha muszáj lenne. Akkor már kifejthetnék, hogy miért köszöngetnek, vagy nyomhatnának 1 tetszik gombot.
Nem véletlenül lett az is megcsinálva. Szerintem kb én használtam 1edül, csomó helyen benyomtam. De minek? Most már én se használom, mert más sem.
Pedig ez CU-n tök jól mûködik szerintem. Na mindegy, most csak ez bántja a lelkem. ...

Jogos. Ugyanezt akartam már írni, csak kicsit rövidebben. cool.gif
2008. augusztus 07. 19:48 #1069
- törölt felhasználó -    
Idézet(tamás15 @ 2008. August 7. - 18:43)
Jogos. Ugyanezt akartam már írni, csak kicsit rövidebben.  cool.gif

Én felháborodni csak hosszan és terjengõsen tudok blush.gif rohog.gif
De köszönöm a támogatást, már 2-en vagyunk, hátha valaki csinál valamit... _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2008. augusztus 07. 19:52 #1070
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Jól, van, mondjátok csak, és majd ráborítjuk az egészet a "lusta Admin"-ra... rohog.gif _nevet.gif
/bocs Freeze, de ez túl magas labda volt/
2008. augusztus 10. 20:47 #1071
Éowyn
Éowyn
a Nazgúlok Réme

StátuszWho cares if one more light goes out ... Well, I do ... RIP Chester <3
Hozzászólás: 3295
Csatolások: 6266
Azonosító: 24869

laugh.gif

Én amit megköszönök, azt általában azért teszem, mert tényleg tetszik, és le is töltöm. Általában biggrin.gif
Gladiátorosat is játszom az ujjakkal, sõõõõt: ha nagyon tetszik egy post, akkor köszi és ujjacska felfelé egyszerre cool.gif
2008. augusztus 16. 03:36 #1072
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(Regina @ 2008. August 7. - 19:30)
Hát az baromira nem tetszik, hogy akárhova megyek, "thx", "köszi". Úgy odavág egy köszit, anélkül hogy letöltené a képeket, mintha muszáj lenne. Akkor már kifejthetnék, hogy miért köszöngetnek, vagy nyomhatnának 1 tetszik gombot.
Pedig ez CU-n tök jól mûködik szerintem. Na mindegy, most csak ez bántja a lelkem.

Én is szoktam használni. mellow.gif Ha épp nincs kedvem bepötyögni valamit, akkor csak arra kattintok, illetve, ha nagyon tetszik valami, akkor még külön arra is veszem a fáradtságot, hogy még azt a gombot is megnyomjam. biggrin.gif Egyébként egyetértek, ha csak annyit akar valaki benyögni, hogy "Thx.", akkor inkább ez a gomb...
Idézet(Necros @ 2008. July 17. - 19:13)
Örülnék, ha adnátok még egy opciót a sztárok rendezéséhez a sztárlexikonban. A "Módosítás ideje" szerint is jó lenne rendezni, mert így nehezen tudom követni, létrejött-e az adatlap, amit megcsináltam valakinek. Fõleg, ha kimegy a fejembõl, kinek is dobtam össze egyet néhány napja. És ha már itt tartunk, nem akartok néhány gombot tenni még a sztárlexikonhoz, mint ugye az add celeb, vagy szerkesztõk listája, ahol aki akar, le is iratkozhat és ne úgy kelljen kideríteni, hogy vajon miként is lehet oda eljutni.

Várom a véleményeket. meghajolo.gif

thumbsup.gif
2008. augusztus 16. 21:29 #1073
Lillus
Lillus
csodalány
Hozzászólás: 1212
Csatolások: 2621
Azonosító: 27836
Nekem az nem tetszik, hogy elég sokan csak töltök fel a repost képeket, és bocsi de remélem nem voltak-kal elintézik...vagy valami hasonlóval. Nem hiszem el, hogy nem lehet megnézni, hogy fent van e vagy nem. Persze tévedni lehet, de ennyit...
Na hát csak ennyit akartam mellow.gif
2008. augusztus 16. 21:37 #1074
Kata159
Kata159
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Idézet(Lillus @ 2008. August 16. - 21:29)
Nekem az nem tetszik, hogy elég sokan csak töltök fel a repost képeket, és bocsi de remélem nem voltak-kal elintézik...vagy valami hasonlóval. Nem hiszem el, hogy nem lehet megnézni, hogy fent van e vagy nem. Persze tévedni lehet, de ennyit...
Na hát csak ennyit akartam  mellow.gif

Hû, jól megfogalmaztad, teljesen egyetértek. beer.gif
2008. augusztus 16. 21:41 #1075
Lillus
Lillus
csodalány
Hozzászólás: 1212
Csatolások: 2621
Azonosító: 27836
Idézet(Kata159 @ 2008. August 16. - 21:37)
Hû, jól megfogalmaztad, teljesen egyetértek. beer.gif

Köszi Kata beer.gif smileeee.gif Remélem, hogy mások is!
2008. augusztus 20. 21:12 #1076
Joe-ker
Joe-ker
Hozzászólás: 1401
Csatolások: 1525
Azonosító: 175
Áthozva a másik topicból, remélem megtalálják, akiknek szól:

Idézet(ZTM @ 2008. August 20. - 19:08)
Úgy gondolom, hogy a véleménye senkinek nem ér többet senkiénél, akármit is tett, éppen ezért vélemény (amit persze illik tiszteletben tartani). El kell dönteni: egy közösségnek szól-e ez a fórum, vagy pedig annak a három embernek, aki tényleg azt csinálhat, amit akar (beleértve mások fikázását is).

Felhivnám a figyelmedet, hogy a HQP eredetileg "Magyar és Külföldi Hírességek Fóruma és Adatbázisa" elsõsorban, nem pedig nulla értelemmel rendelkezõ idióták gyûjtõhelye. És vedd tudomásul, hogy bizonyos fórumozók számára egy olyan user véleménye igenis többet számit, aki annyit tett ezért a helyért, mint az általad emlitett két illetõ. Nem arról van szó, hogy tévedhetetlenek, mindenki csinál hülyeséget nyilván, de azért mégis.

A másik dolog: senki sincs kötelezve semmire. A képek megtekintésének feltétele az, hogy regisztrálva legyél, és ennyi. Nem kell hozzászólni, hogy megnézhesd, letölthesd. Teljesen önkéntesen döntöd el, hogy beirsz vagy sem. Viszont, ha úgy döntesz, hogy beirsz, akkor tudomásul kell venned, hogy azt csak bizonyos szabályok szerint teheted. Ugyanez vonatkozik a képek feltöltésére is. Ha nem felel meg a szabályoknak, akkor nincs min balhézni. Nekem is gyalulták már le képeimet, hozzászólásaimat, de nem emlékszem olyan esetre, hogy végiggondolva ne lett volna jogos.
2 felhasználónak tetszik: tamás15, Mia
2008. augusztus 21. 18:58 #1077
Mia
Mia
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 2575
Csatolások: 2322
Azonosító: 15188
Idézet(Joe-ker @ 2008. August 20. - 21:12)
Felhivnám a figyelmedet, hogy a HQP eredetileg "Magyar és Külföldi Hírességek Fóruma és Adatbázisa" elsõsorban, nem pedig nulla értelemmel rendelkezõ idióták gyûjtõhelye. És vedd tudomásul, hogy bizonyos fórumozók számára egy olyan user véleménye igenis többet számit, aki annyit tett ezért a helyért, mint az általad emlitett két illetõ. Nem arról van szó, hogy tévedhetetlenek, mindenki csinál hülyeséget nyilván, de azért mégis.

A másik dolog: senki sincs kötelezve semmire. A képek megtekintésének feltétele az, hogy regisztrálva legyél, és ennyi. Nem kell hozzászólni, hogy megnézhesd, letölthesd. Teljesen önkéntesen döntöd el, hogy beirsz vagy sem. Viszont, ha úgy döntesz, hogy beirsz, akkor tudomásul kell venned, hogy azt csak bizonyos szabályok szerint teheted. Ugyanez vonatkozik a képek feltöltésére is. Ha nem felel meg a szabályoknak, akkor nincs min balhézni. Nekem is gyalulták már le képeimet, hozzászólásaimat, de nem emlékszem olyan esetre, hogy végiggondolva ne lett volna jogos.

thumbsup.gif meghajolo.gif
2008. augusztus 21. 19:01 #1078
ML
ML
Special Agent
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
Idézet(Joe-ker @ 2008. August 20. - 21:12)
...

beer.gif beer.gif beer.gif
2008. augusztus 23. 21:31 #1079
thxemberke
thxemberke
új tag
    Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6
Csatolások: 0
Azonosító: 69810
Most leírom az én véleményem a hqparadiseról!!!!!
1.Tök jó az egész jók a fórumok és a képek de viszont az emberek rosszak!!!!!
2.Vannak egyes emberek akik mindenbe belekötnek!!!!
3.Szerintem tisztára rendbe van az ha megköszöni vki ami tetszik neki!!!
4.Pont olyan dumál akinek még a tojáshéj is rajta van a fenekén ez a személy zilinda!!!!!
5.Vannak itt olyan emberek akik csak beszolni tudnak mást nem is csinálnak!!!!
6.Akiket nagyon utálok az ML,Chyntia,Mia.Joe-r kb ennyi!!!!!!!
2008. augusztus 23. 21:33 #1080
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Ismét egy "hosszú életû" thxemberke. cool.gif
63 oldal 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!