Mi Hiányzik? Mit Kéne Máshogyan? Mi Nem Tetszik?
2008. június 25. 18:17
Sziasztok! Bár Freeze-nek már PM-ben jeleztem (úgy tudom, õ itt a fõ fejlesztõ), de nem kaptam semmi választ, hogy a sztáradatlapokon bizonyos ékezetes karakterek helyett kis fejreállított fekete négyzetek jelennek meg, de az az érdekes, hogy nem mindenhol, még ugyanannál a karakternél sem, pl. a "hajszín" és "szemszín"-nél nézzétek meg, az egyiknél négyzet van az í helyén, a másiknál rendesen látszik az í. Eléggé hülyén néz ki így, nem lehetne esetleg kijavítani?
2008. június 25. 18:25
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(ZTM @ 2008. June 25. - 17:17)
Sziasztok! Bár Freeze-nek már PM-ben jeleztem (úgy tudom, õ itt a fõ fejlesztõ), de nem kaptam semmi választ, hogy a sztáradatlapokon bizonyos ékezetes karakterek helyett kis fejreállított fekete négyzetek jelennek meg, de az az érdekes, hogy nem mindenhol, még ugyanannál a karakternél sem, pl. a "hajszín" és "szemszín"-nél nézzétek meg, az egyiknél négyzet van az í helyén, a másiknál rendesen látszik az í. Eléggé hülyén néz ki így, nem lehetne esetleg kijavítani?
Nálam kérdõjelek
Meg a kedvenceimnél: "Jel�l�s visszavonása"
Én is észrevettem már, de engem annyira nem zavar, nem ez a lényeg úgysem
2008. június 25. 18:55
Idézet(ML @ 2008. June 24. - 17:32)
Candidból az esetek nagy részében van HQ minden eseménynél, vidcapbõl meg szerintem nincs nagy igény a kis képekre. Sokan még a shootokat se akarták engedni, jó ez így, szerintem ne híguljon még tovább a fórum.
Idézet(ML @ 2008. June 24. - 18:18)
Sajnos szerintem ez nem így mûködik, ha elindul a lavina, úgyis felkerül minden szemét. 
Chat ne legyen sztem, aki akivel akar beszélni, ott az MSN, webcamera, Skype stb.
2008. június 25. 22:06
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(Regina @ 2008. June 25. - 18:55)
Chat ne legyen sztem, aki akivel akar beszélni, ott az MSN, webcamera, Skype stb.
Engem nem zavarnak azok a jelecskék, de az amúgy is a legkisebb javítanivaló a fórumon.
Ez így van. Ha valaki szeretne valakivel beszélni felveszi MSN-re és annyi. Ez egy sztárfórum, és elsõsorban szerintem a HQ képekrõl kell szólnia, felesleges lenne rá egy chat.
2008. június 25. 22:18
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(Mia @ 2008. June 25. - 22:06)
és elsõsorban szerintem a HQ képekrõl kell szólnia, felesleges lenne rá egy chat.
A fórumnak elsõ sorban a sztárokról kell szólnia.
A hígulással kapcsolatban Necros-szal értek egyet!
Chat nincs tervben, esetleg egy üzenõfal szerûség, amolyan "kimicsinálmost" egyszerûbben, de ez sem mostanában lesz.
más:
Ha valakinek nem válaszolok privát üzenetben az azért van, mert egyszerûen nincs idõm és türelmem mindenkinek válaszolgatni, minekutána egyre többen keresnek meg mindenféle ügyekben.
2008. június 25. 22:30
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(Mia @ 2008. June 25. - 22:24)
Az is benne volt a mondatban 
Ott csak az volt hogy sztárfórum.
De abban egyetértünk, hogy chat nem kell.
2008. június 25. 22:34
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(Freeze @ 2008. June 25. - 22:30)
Ott csak az volt hogy sztárfórum.
És mivel fórum, ezért a közösségrõl kell szólni akik szeretik a sztárokat.
2008. június 30. 15:38
Egy ötletem lenne... Nem lehetne a keresõt úgy optimalizálni, hogy csak azokat a topicokat hozza fel, amelyekben az utolsó látogatás óta hozzáírt üzenetekben szerepel a keresett kifejezés?
Megmondom, ez miért lenne jobb. Most az van, hogy ha pl. a topic legelsõ oldalán szerepel a keresett kifejezés, sztár neve stb. és azt már egyszer megnéztem, minden alkalommal fel fogja hozni ugyanazt a topicot, ha valamit hozzáírtak, de akkor is, ha többször már nem szerepel benne a keresett kifejezés, ez meg így kissé zavaró.
Megmondom, ez miért lenne jobb. Most az van, hogy ha pl. a topic legelsõ oldalán szerepel a keresett kifejezés, sztár neve stb. és azt már egyszer megnéztem, minden alkalommal fel fogja hozni ugyanazt a topicot, ha valamit hozzáírtak, de akkor is, ha többször már nem szerepel benne a keresett kifejezés, ez meg így kissé zavaró.
2008. június 30. 16:07
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
nekem az lenne a gondom, hogy mikor scannelt magazin képeket töltök fel összevissza sorrendbe rakja be a képeket hiába van ugy elnevezve, hogy 1,2,3 stb...ez nagyon bosszantó tud lenni...mikor van egy 2 oldalas kép és nem egymás mellé teszi
.....de ugyanigy van candidnál is de az nem olyan vészes..én csinálok valamit rosszul??valaki segitsen légyszi!!
2008. július 01. 11:18
Nekem az nem tetszik, hogy sokan 100-asával tömködik az olyan háttérképeket, amik csak átméretezett/levágott shootok és candidok. Azoknak szerintem semmi értelme... De lehet hogy csak engem zavar.
2008. július 01. 12:40
|
|
Freeze********** |
|
Idézet(zilinda @ 2008. June 30. - 16:07)
nekem az lenne a gondom, hogy mikor scannelt magazin képeket töltök fel összevissza sorrendbe rakja be a képeket hiába van ugy elnevezve, hogy 1,2,3 stb...ez nagyon bosszantó tud lenni...mikor van egy 2 oldalas kép és nem egymás mellé teszi
.....de ugyanigy van candidnál is de az nem olyan vészes..én csinálok valamit rosszul??valaki segitsen légyszi!!
rossz sorrendben tölöd fel a képeket
igy jönnek sorban
1 - 2
3 - 4
5 - 6
stb...
2008. július 01. 12:42
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
Idézet(Freeze @ 2008. July 1. - 12:40)
rossz sorrendben tölöd fel a képeket
igy jönnek sorban
1 - 2
3 - 4
5 - 6
stb...
igy jönnek sorban
1 - 2
3 - 4
5 - 6
stb...
hát ezt sosem gondoltam volna
2008. július 01. 12:42
|
|
Freeze********** |
|
Idézet(ZTM @ 2008. June 30. - 15:38)
Egy ötletem lenne... Nem lehetne a keresõt úgy optimalizálni, hogy csak azokat a topicokat hozza fel, amelyekben az utolsó látogatás óta hozzáírt üzenetekben szerepel a keresett kifejezés?
Nem hülyeség... A fórum következõ verziójába implementálni fogom.
2008. július 01. 15:43
|
|
zilindaStarity realist |
|
valaki segitene nekem, hogy hogy kell videot feltölteni?csak külsõ linkrõl lehet?saját géprõl nem?vagy hogy van ez?valaki légyszi magyarázza el érthetõen.köszi elõre is!
2008. július 01. 16:29
|
|
RaymondKristen Bell Addict |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.01.18. Hozzászólás: 3464 Csatolások: 13704 Azonosító: 12203 offline
|
Idézet(zilinda @ 2008. July 1. - 15:43)
valaki segitene nekem, hogy hogy kell videot feltölteni?csak külsõ linkrõl lehet?saját géprõl nem?vagy hogy van ez?valaki légyszi magyarázza el érthetõen.köszi elõre is!
Csak külsõ tárra lehet. Pl.: http://rapidshare.com/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: