Idézet(Leo @ 2007. October 28. - 18:46)
Freeze!
Mondjuk egy dolgot nem értek az egészben...

miért nyílt meg az mq részleg? én is tiltakozom ellene. (najó, azért raktam fel pár képet oda

)
Azért nem tetszik nekem az ötlet, mert mivel HQParadise oldalon nem kellene kis képeket felrakni

Mármint arra értettem, hogy ott van benne a nevében:
HQParadise. High Quality

Szóval remélem értitek mire célzok...
a másik gond az ott van, hogy szerepelni fog a Sztárlexikonban azok a mq topikok is. De viszont engem/minket csak a HQ képek érdekelnek.
na peace

Azért nyílt meg, mert sok kép sajnos csak kicsiben van jelen az interneten, egy rajongónak viszont általában ezek is tetszenek, tehát sokan a kis képeket is gyûjtik. Erre meg eddig itt nem volt lehetõség.
A sztárlexikonban pedig egyelõre nem jelennek meg ott ezek a topikok, nemtudom mit néztél...
A fórum folyamatosan fejlõdik, az új szolgáltatásokkal pedig folyamatosan változnak az igények is. Az eredeti koncepciók nem lettek kõbe vésve, az egész csak poénbol indult néhány bordától herótot kapott felhasználóval, mára pedig ott tartunk, hogy egy egész komoly közösséget sikerült összekovácsolni. A HQ vonatkozhat a színvonalra is, ha úgy tetszik....

De akár az is lehet, hogy holnap már egy teljesen más néven lesz elérhetõ a fórum.