sanyiszucs által csatolt képek a kezdetektõl (0 db - byte)
Mi Hiányzik? Mit Kéne Máshogyan? Mi Nem Tetszik?
2007. március 31. 17:02
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
sanyiszucs által csatolt képek a kezdetektõl (0 db - byte)
2007. április 01. 00:31
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(515 @ 2007. March 31. - 18:15)
Akkor valszeg emiatt van ez is.
Úgy néz ki emiatt lettek a legnépszerûbb celebek is csak egy csillagos sztárok.
Úgy néz ki emiatt lettek a legnépszerûbb celebek is csak egy csillagos sztárok.
Az más miatt volt.
2007. április 01. 15:40
|
|
pio3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.16. Hozzászólás: 306 Csatolások: 104 Azonosító: 4641 offline
|
Valami jó gondolatot mondjatok, amikor találok egy igen jó felbontású képet egy hölgyrõl, nos akkor a HQ-n mondjuk van 2087 képe. Ti is egyenként végignézitek, vagy csak én vagyok ilyen agyament????
2007. április 01. 15:46
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet(pio3 @ 2007. April 1. - 14:40)
Valami jó gondolatot mondjatok, amikor találok egy igen jó felbontású képet egy hölgyrõl, nos akkor a HQ-n mondjuk van 2087 képe. Ti is egyenként végignézitek, vagy csak én vagyok ilyen agyament???? 
ha candidot találsz megnézed shootba is?
2007. április 01. 17:39
|
|
cápa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.08.11. Hozzászólás: 4359 Csatolások: 12883 Azonosító: 8237 offline
|
Idézet(pio3 @ 2007. April 1. - 15:40)
Szerintem a repost checker nem engedné feltölteni, ha már egyszer szerepel itt.
Legalábbis nálam mindig szokott jelezni ha valami volt már!
2007. április 01. 18:15
|
|
pio3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.16. Hozzászólás: 306 Csatolások: 104 Azonosító: 4641 offline
|
Idézet(cápa @ 2007. April 1. - 16:39)
Szerintem a repost checker nem engedné feltölteni, ha már egyszer szerepel itt.
Szerintem csak az állománynév azonosságot elemzi, bár az is gyakran segíthet, viszont ugyanannak a képnk más forrásból lehet más neve.
2007. április 01. 18:41
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(pio3 @ 2007. April 1. - 18:15)
Szerintem csak az állománynév azonosságot elemzi, bár az is gyakran segíthet, viszont ugyanannak a képnk más forrásból lehet más neve.
md5 hash-t ellenõriz, fájlnév lehet azonos
2007. április 05. 22:25
Idézet(pio3 @ 2007. April 1. - 16:40)
A kategóriákat át szoktam nézni, de nem kifejezetten a repost miatt, hanem mert egy csomó olyan képsorozat van, aminek már fenn van a fele. Inkább azokat egészítem ki, és nem nyitok új témát. Elég gyorsan végig lehet zongorázni a témákat.
Más.
Szerintem lenne értelme egy filmes (mozis, tévés) kategóriának. Különválasztva a nõktõl, a férfiaktól és az általános témáktól is. A filmes promóknál meglehetõsen sok olyan kép van, amin közösen szerepelnek a hírességek, és amíg mondjuk egy premier esetében logikus, ha szétválogatjuk a fotókat, addig egy egységes alkotásnak számító film képeit nagyon szétzilálja, ha szereplõként pakoljuk fel õket. Nem beszélve arról, hogy így rengeteg 2-3 képes téma jön létre. Jobban nézne ki, ha minden egyes filmnek csak egy témája lenne, és oda menne az összes promó. Kívül a CI hatókörén, hiszen ha nem valami kamaradarabról van szó, akkor képtelenség az összes szereplõt feltüntetni.
A sorozatok más tészta, azoknál meg annyi az epizódonként megjelenõ promó, hogy egy téma nem bírná el. De még így is áttekinthetõbb lenne a helyzet, ha legalább egy kategória alá tartozna az összes.
Meg ha már az általános témák: meghúzódik köztük pár HQ képes téma, mint a digitképek, a sajtófotók, a HQ Paradise hátterek, meg a fekete-fehér képek (így hirtelen ennyit találtam). Esetleg bekerülhetnének valami "speciális HQ képek" alkategória alá.
2007. április 05. 23:11
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
a promok tényleg lehetnének összefogva filmenként...
2007. április 06. 00:14
|
|
Candy Perfume Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.17. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 2279 Azonosító: 15072 offline
|
Aribeth ötletét nagyon jónak tartom, a filmes képeknél én mindig filózok, hogy akkor most hány topicot nyissak nekik, nõi- vagy pasirészlegen, stb. És ahogy elnéztem ez másoknál is probléma volt, és így elég sok 1 vagy 2 képet tartalmazó topic keletkezett szétszórva, illetve nehezíti a képek megtalálását, ha pl. a pasirészlegen nyitott topicban nincs megnevezve a képeken szereplõ nõi szereplõ és fordítva. Serintem mind a feltöltõnek mind a keresõnek egyszerûbb és praktikusabb lenne, ha egy adott filmrõl az összes promókép az összes szereplõrõl egy topicba kerülne. Igen, tudom, így ebben a részlegben összeolvadnának a nõi és férfi képek, de szerintem ez ez esetben nem lenne zavaró, ugyanis a legtöbb filmes promóképen úgyis vegyesen vannak férfiak és nõk is.
Röviden és tömören: nekem nagyon tetszik az ötlet, megkönnyítené a dolgunkat.
Röviden és tömören: nekem nagyon tetszik az ötlet, megkönnyítené a dolgunkat.
2007. április 07. 21:21
|
|
Tuvok |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.19. Hozzászólás: 945 Csatolások: 822 Azonosító: 4709 offline
|
Idézet(pio3 @ 2007. April 7. - 20:20)
OK, Tuvok.. Mindet linkeled nekem, vagy van, amit magamnak kell felkutatnom??? 
Dolgozz meg azért ami neked kell
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: