Starity

Mi Hiányzik? Mit Kéne Máshogyan? Mi Nem Tetszik?

63 oldal 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2006. november 07. 16:13 #641
- törölt felhasználó -    
Idézet(ML @ 2006. November 7. - 17:33)
Nekem mondjuk más megoldásom lenne az emberkék aktivizálására, de ez szerintem sokaknak túl radikális. smileeee.gif blush.gif

Aki nem postol a regezés után egy héttel, annak csókolom, aki három hónapon át egyfolytában nem szól hozzá, dettó? wink.gif
2006. november 07. 16:24 #642
Raymond
Raymond
Kristen Bell Addict
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 3464
Csatolások: 13704
Azonosító: 12203
Idézet(ML @ 2006. November 7. - 16:12)
Sokunknak meg is fordult a fejében már nem 1x, sõt...
Az én megoldásom meg az lenne, hogy aki bizonyos idõn belül nem aktivizálta magát legalább x értelmes hozzászólással (nem sima thx-ekre gondoltam), annak megköszönném a részvételt, de mint mondtam ez az én egyéni meglátásom. blush.gif beer.gif

Én is gondoltam ilyesmire, nem is rossz ötlet, csak ennek akkor lenne igazán elrettentõ hatása, ha nem tudná simán újraregisztrálni magát a törölt user. (Vagyis, ha meghívásos alapon lehetne csak regisztrálni, azt hiszem a CC-n van ilyen rendszer. Jut eszembe elég rég szólaltam már meg ott, remélem még nem vágtak ki. biggrin.gif ) Az meg nem hiszem, hogy jó lenne.
think.gif
2006. november 07. 16:34 #643
- törölt felhasználó -    
Idézet(Raymond @ 2006. November 7. - 18:24)
(Vagyis, ha meghívásos alapon lehetne csak regisztrálni, azt hiszem a CC-n van ilyen rendszer. Jut eszembe elég rég szólaltam már meg ott, remélem még nem vágtak ki.  biggrin.gif )
think.gif

Most nem meghívásos alapon megy, hanem ír az ember egy levelet dlewisnak, õ mindenkit beenged (engem legalábbis igen), majd ha nem postolgat elég gyakran, akkor fel is út, le is út.
A macerás bejutás el tudja venni az ember csatlakozási kedvét. smileeee.gif
ML aktivizáló ötletével egyetértek.

De fiúk! Van mélyebb szint is. Én egyes alig ismert vagy csak szimplán hímnemû celebes postjaimnál már annak is örülök, ha valaki egyszer letölti az összes képet. Méghogy egy köszönömre is várjak? Uggggyan! rohog.gif tongue.gif A nulla letöltés lelombozóbb annál, mint amikor ötezren töltik le, és senki sem köszöni meg.
2006. november 07. 17:04 #644
ML
ML
Special Agent
Hozzászólás: 16254
Csatolások: 49586
Azonosító: 4268
Idézet(Aribeth @ 2006. November 7. - 17:13)
Aki nem postol a regezés után egy héttel, annak csókolom, aki három hónapon át egyfolytában nem szól hozzá, dettó? wink.gif

Ez az 1 hét kicsit durva, bárkinek bármi közbejöhet...
Ezenkívül itt lehetõleg a hqp-ról tessék eszmét cserélni, ne a többi fórumról, azt inkább priviben, ha kérhetném. beer.gif
2006. november 07. 17:15 #645
- törölt felhasználó -    
Idézet(ML @ 2006. November 7. - 19:04)
Ez az 1 hét kicsit durva, bárkinek bármi közbejöhet...
Ezenkívül itt lehetõleg a hqp-ról tessék eszmét cserélni, ne a többi fórumról, azt inkább priviben, ha kérhetném.  beer.gif

Hát igen, durva.
Jogos. blush.gif beer.gif
2006. november 07. 18:01 #646
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Az egy hét valóban egy kicsit kevés, de mondjuk aki regisztrált egy, vagy mondjuk másfél éve, és egyáltalán nem bírt még egy thx-et sem, azt szerintem nem is nagyon fog írni, vagy esetleg postolni ezután sem...
... tehát a magán véleményem az, hogy nem simán lehetne törölni több száz - de lehet, hogy még több - olyan regisztrált emberkét, akinek az aktivitása a fórumon egyenlõ a nullával.

És röviden reagálnék Raymond felvetésére, miszerint sok olyan topic van, amire semmi válasz nem érkezett, erre Aribeth válasza szinte tökéletes, hogy inkább legyen letöltve nagyon sokszor, és köszönés nélkül, mint hogy tele legyen olyan értelmes hozzászólásokkal, mint ami a Scan részleg Keira Knightley, Scartlett Johannson eddíg 14 oldalas topicjában folyik...
... megjegyzem nem olyan nehéz egy, vagy két rövid mondatocskát odaírni, és megköszönni a képeket a feltöltõ(k)nek, ha már vették a fáradságot, hogy feltegyék ide a képeket.
2006. november 07. 18:14 #647
Pilfer
Pilfer
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 346
Csatolások: 3286
Azonosító: 5145
Nem vagyok egy túl aktív user én sem, de néha beleolvasok ebbe a topicba is, és látom sokaknak nem tetszik, hogy csak töltögetik a képeket, a topicba meg no comment.
Én személy szerint úgy vagyok ezzel, hogy a topicba való betekintések számát szoktam nézegetni, hogy mennyire látogatott az általam kreált téma (esetleg néha benézek, és a letöltések számát is megtekintem). Esetleg lehetne egy olyan megoldást bevezetni, ami torrent oldalakon szokott lenni, hogy van egy "Köszönöm" gomb, amire rákattintva megjelenik a felhasználó neve, így mindenki látja, hogy kinek nyerte el tetszését az adott téma. Mondjuk lehet, hogy hülye ötlet, csak eszembe jutott. blush.gif Sokan úgy vannak vele szerintem, hogy egy "thx" v. "köszi" stb. beszólásért kár üzenetet küldeni (egyébként is flood ugyebár), meg nincs is túl sok értelme (azon kívül persze, hogy a témaindítónak jól esik/esne), további hozzáfûznivalója meg úgysincs a letöltögetõ usernek. rolleyes.gif

Vagy itt most az lenne a lényeg, hogy postokat küldjenek a felhasználók? Mert akkor sorry, kár volt ennyi hülyeséget írnom. biggrin.gif blush.gif
2006. november 07. 18:17 #648
ML
ML
Special Agent
Idézet(Pilfer @ 2006. November 7. - 19:14)
Vagy itt most az lenne a lényeg, hogy postokat küldjenek a felhasználók? Mert akkor sorry, kár volt ennyi hülyeséget írnom. biggrin.gif  blush.gif

Nem lényeg, csak jobban esik talán, ha a megköszönõ 1 thx-en kívül még valamit hozzá tud fûzni... szerintem. smileeee.gif A thx-floodnak meg ugye értelme nemsok.
2006. november 07. 18:18 #649
Freeze
Freeze
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet(joe_r @ 2006. November 7. - 19:01)
Az egy hét valóban egy kicsit kevés, de mondjuk aki regisztrált egy, vagy mondjuk  másfél éve, és egyáltalán nem bírt még egy thx-et sem, azt szerintem nem is nagyon fog írni, vagy esetleg postolni ezután sem...
... tehát a magán véleményem az, hogy nem simán lehetne törölni több száz - de lehet, hogy még több - olyan regisztrált emberkét, akinek az aktivitása a fórumon egyenlõ a nullával.

Ezen vitatkoznék.... vegyük csak Aribeth példáját... de saját magam más fórumokon lévõ pályafutásomból kiindulva is, igen is van olyan aki egy évig csak elvan mint a befõtt... aztán egyszercsak elkezdi kiismerni a társaságot és a fórumot és eljön az a pillanat amikor szivesen hozzászól õ is. Márcsak ezért sem jó ötlet a törlés... smileeee.gif

2006. november 07. 18:20 #650
Freeze
Freeze
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet(Pilfer @ 2006. November 7. - 19:14)
Nem vagyok egy túl aktív user én sem, de néha beleolvasok ebbe a topicba is, és látom sokaknak nem tetszik, hogy csak töltögetik a képeket, a topicba meg no comment.
Én személy szerint úgy vagyok ezzel, hogy a topicba való betekintések számát szoktam nézegetni, hogy mennyire látogatott az általam kreált téma (esetleg néha benézek, és a letöltések számát is megtekintem). Esetleg lehetne egy olyan megoldást bevezetni, ami torrent oldalakon szokott lenni, hogy van egy "Köszönöm" gomb, amire rákattintva megjelenik a felhasználó neve, így mindenki látja, hogy kinek nyerte el tetszését az adott téma. Mondjuk lehet, hogy hülye ötlet, csak eszembe jutott. blush.gif Sokan úgy vannak vele szerintem, hogy egy "thx" v. "köszi" stb. beszólásért kár üzenetet küldeni (egyébként is flood ugyebár), meg nincs is túl sok értelme (azon kívül persze, hogy a témaindítónak jól esik/esne), további hozzáfûznivalója meg úgysincs a letöltögetõ usernek. rolleyes.gif

Vagy itt most az lenne a lényeg, hogy postokat küldjenek a felhasználók? Mert akkor sorry, kár volt ennyi hülyeséget írnom. biggrin.gif  blush.gif

Egy próbát megérne... már felvolt vetve korábban is a thx gomb ötlete.... wink.gif
2006. november 07. 18:20 #651
- törölt felhasználó -    
Idézet(joe_r @ 2006. November 7. - 18:01)
Az egy hét valóban egy kicsit kevés, de mondjuk aki regisztrált egy, vagy mondjuk  másfél éve, és egyáltalán nem bírt még egy thx-et sem, azt szerintem nem is nagyon fog írni, vagy esetleg postolni ezután sem...

miért zavar benneteket hogy valaki nem aktív? foglalják a helyet? elférnek, nem?
ha mind a 15E tag aktív lenne szerintem már régen összeomlott volna a fórummotor.

ha nem akarjátok hogy legyenek inaktív tagok ne engedjétek a free regisztrációt hanem legyen meghívásos aztán ennyi

2006. november 07. 18:37 #652
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
Idézet(Aribeth @ 2006. November 7. - 18:13)

Mi vel én egyik kritériumot sem teljesítettem, ha ilyen szabályok léteztek volna amikor regeltem, most nem lennék itt.
unsure.gif
2006. november 07. 18:42 #653
Dido
Dido
_______
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
na sztem igaza van mindenkinek!!! biggrin.gif beer.gif

én a THX gombra szavazok thumbsup.gif beer.gif beer.gif
2006. november 07. 18:45 #654
ML
ML
Special Agent
Idézet(Enchanted Hunter @ 2006. November 7. - 19:37)
Mi vel én egyik kritériumot sem teljesítettem, ha ilyen szabályok léteztek volna amikor regeltem, most nem lennék itt.
unsure.gif

Nyugi, nekem is kb. 4 hónapba telt. smileeee.gif
2006. november 07. 19:15 #655
Gereb
Gereb
a szabalyzat is monnyonle
Hozzászólás: 9134
Csatolások: 28411
Azonosító: 135
thx
2006. november 07. 19:16 #656
Gereb
Gereb
amugy meg... lehetne a thx gomb, ami csak a topic thx szamat novelne, de nem post-kent (reply) funkcional. think.gif
2006. november 07. 19:17 #657
ML
ML
Special Agent
Idézet(Gereb @ 2006. November 7. - 20:15)
thx

Ezt biztos ide akartad írni? think.gif biggrin.gif
2006. november 07. 20:26 #658
Diófa
Diófa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 120
Csatolások: 83
Azonosító: 4561
Idézet(joe_r @ 2006. November 7. - 18:01)

Akkor ha fél év múlva nem tudok belépni, tudni fogom, miért. rolleyes.gif
vagy csak elfelejtettem a jelszavam... rohog.gif
2006. november 07. 20:42 #659
Gereb
Gereb
Idézet(diófa @ 2006. November 7. - 21:26)
Akkor ha fél év múlva nem tudok belépni, tudni fogom, miért. rolleyes.gif
vagy csak elfelejtettem a jelszavam... rohog.gif

1xu, csinalni kell 1 Libas totyikot es akkor nem eshet ez meg wink.gif
2006. november 08. 00:21 #660
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Egy kérdés... Miért van ott az ugrás az utolsó hsz-re gomb, ha nem mûködik? blink.gif biggrin.gif

Meg hsz beírása után is a oldal tetejére ugrik a fórum, nem a hsz-hez. smileeee.gif
63 oldal 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!