Nem vagyok egy túl aktív user én sem, de néha beleolvasok ebbe a topicba is, és látom sokaknak nem tetszik, hogy csak töltögetik a képeket, a topicba meg no comment.
Én személy szerint úgy vagyok ezzel, hogy a topicba való betekintések számát szoktam nézegetni, hogy mennyire látogatott az általam kreált téma (esetleg néha benézek, és a letöltések számát is megtekintem). Esetleg lehetne egy olyan megoldást bevezetni, ami torrent oldalakon szokott lenni, hogy van egy "Köszönöm" gomb, amire rákattintva megjelenik a felhasználó neve, így mindenki látja, hogy kinek nyerte el tetszését az adott téma. Mondjuk lehet, hogy hülye ötlet, csak eszembe jutott.

Sokan úgy vannak vele szerintem, hogy egy "thx" v. "köszi" stb. beszólásért kár üzenetet küldeni (egyébként is flood ugyebár), meg nincs is túl sok értelme (azon kívül persze, hogy a témaindítónak jól esik/esne), további hozzáfûznivalója meg úgysincs a letöltögetõ usernek.
Vagy itt most az lenne a lényeg, hogy postokat küldjenek a felhasználók? Mert akkor sorry, kár volt ennyi hülyeséget írnom.