Nagyon kevés embert zavarna szerintem, ha csak néhányszáz ember lenne itt, de azok aktívak is lennének.
Mi Hiányzik? Mit Kéne Máshogyan? Mi Nem Tetszik?
2006. június 28. 18:45
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Lényegtelen, hogy hány tag van. Az az érdekes, hogy hány aktív tag van. Hiába van itt 12 000 vagy hány ember, ha csak 250-en aktívak kb. Ez csak becslés.
Nagyon kevés embert zavarna szerintem, ha csak néhányszáz ember lenne itt, de azok aktívak is lennének.
2006. június 28. 19:07
Idézet(Marha @ 2006. June 28. - 17:45)
Lényegtelen, hogy hány tag van. Az az érdekes, hogy hány aktív tag van. Hiába van itt 12 000 vagy hány ember, ha csak 250-en aktívak kb. Ez csak becslés.

túlzol....jó ha 30-40 aktív tag van itt, meg van kb 100 aki néha elnyom egy köszit, a 24 óránkénti 130-200 hsz sokmindent elárul, ez olyan kis családias fórum
2006. június 28. 19:09
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(Chimera @ 2006. June 28. - 19:07)
túlzol....jó ha 30-40 aktív tag van itt, meg van kb 100 aki néha elnyom egy köszit, a 24 óránkénti 130-200 hsz sokmindent elárul, ez olyan kis családias fórum 
Én pont ezért is szeretem.
Ja, Freeze, jó nyaralást!
2006. július 03. 12:47
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Idézet(Chimera @ 2006. June 28. - 18:07)
Ez a csládias hangulat nekem is nagyon bejön.
2006. július 03. 12:52
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Más:
Nem lehetne a privát üzenet küldése oldalon a Másolat az "Elküldött" mappába opciót alapértelmezetten bekapcsolva tartani? Esetleg a Beállítások > Fórum beállítások alatt egyedileg beállítani?
Nem lehetne a privát üzenet küldése oldalon a Másolat az "Elküldött" mappába opciót alapértelmezetten bekapcsolva tartani? Esetleg a Beállítások > Fórum beállítások alatt egyedileg beállítani?
2006. július 03. 13:13
|
|
|
+1:
Nem lehetne a HQP Prof Skin és HQP Prof Skin AD "bőrökben" a hivatkozásokat egyértelműen láthatóvá tenni (aláhúzás/vastagítás/más szín)? Számomra kicsit zavaró, hogy jelenleg az egérrel kell megkeresnem a szövegben "megbúvó" hivatkozásokat. Persze lehet, hogy ez megint csak az én hülyeségem és le leszek ugatva.
Nem lehetne a HQP Prof Skin és HQP Prof Skin AD "bőrökben" a hivatkozásokat egyértelműen láthatóvá tenni (aláhúzás/vastagítás/más szín)? Számomra kicsit zavaró, hogy jelenleg az egérrel kell megkeresnem a szövegben "megbúvó" hivatkozásokat. Persze lehet, hogy ez megint csak az én hülyeségem és le leszek ugatva.
2006. július 03. 16:48
Idézet(Luki @ 2006. July 3. - 11:52)
Más:
Ez jó ötlet
2006. július 03. 21:48
|
Robin사랑해 한국 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 1831 Csatolások: 978 Azonosító: 736 offline
|
Idézet(Luki @ 2006. July 3. - 20:52)
Más:
NE! NE! NE!
2006. július 03. 21:52
|
|
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline
|
Idézet(DWz @ 2006. July 3. - 21:48)
NE! NE! NE!
Nekem nagyjából tökmind1, így is jó, ahogy most van, de ezt meglátva csak kíváncsi lettem miért lenne ez ekkora baj?
2006. július 03. 21:57
|
|
MLSpecial Agent |
|
Idézet(DWz @ 2006. July 3. - 21:54)
Hulyeskedsz, tok sokaig kertem, hogy ott legyen a torles az elkuldott alatt, most meg ez visszahozna az elmentest? 
Értem. Hát mint mondtam, nekem így is tökéletes.
2006. július 03. 22:09
|
|
|
Idézet(DWz @ 2006. July 3. - 21:54)
Hulyeskedsz, tok sokaig kertem, hogy ott legyen a torles az elkuldott alatt, most meg ez visszahozna az elmentest? 
Biztos én vagyok fáradt, de nem értem.
2006. július 03. 22:33
|
Robin사랑해 한국 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 1831 Csatolások: 978 Azonosító: 736 offline
|
Ja, rajottem, hogy hulye vagyok, masrol beszelunk. Azaz en.
Viszont akkor is ellenzem a dolgot, mert akkor megint lehetne valamit egyesevel torolgetni minden elkuldott uzenet utan.
Viszont akkor is ellenzem a dolgot, mert akkor megint lehetne valamit egyesevel torolgetni minden elkuldott uzenet utan.
2006. július 03. 22:39
|
|
|
Idézet(DWz @ 2006. July 3. - 22:33)
Ezért írtam azt a variációt, hogy egyedileg mindenki kapcsolhatná a beállítások között, ahogy neki tetszik. Egyébként meg nem is kell egyenként, mert egyszerre több levelett is ki lehet jelölni mozgatásra/törlésre.
2006. július 03. 23:27
Idézet(Marha @ 2006. June 28. - 17:45)

Öhm, ha esetleg belefolyhatok én is a vitába... mint igencsak friss tagnak, sok beleszólnivalóm nincsen. Ez a ti fórumotok, az pár tucat ember tartja fenn, akiknek a nevével rendszeresen találkozom, akik több ezer képet tettek már közzé. Nagyon jó kis oldal ez, örülök, hogy ráakadtam, nagy hévvel mentegetem a képeket.
Szóval, ha takarításra kerülne sor: az a gond, ha valaki évek óta be nem tette a lábát? Vagy ha sokszor benéz, de meg se szólal? Vagy aki ritkán beszél, az is?
Személy szerint azok közé tartozom, akik időnként benyomnak egy-egy köszit, illetőleg próbálom variálni a "vazz, de jó ez a képsorozat!" mondatot. *egy idő után kifogyok az ötletekből*
Fogalmam sincs, hogy ti honnan szeditek azt a rengeteg képet, amiket ide betesztek - a kedvenceimről gyűjtöm én is az anyagot évek óta, bejártam már majd' minden netoldalukat, ehhez képest idejövök, és kétszer annyi HQ-képet találok róluk, mint amit az évek alatt összeguberáltam. Hát, nem egészen ugyanazok a forrásaink.
Mit is akarok ebből kihozni... ja, valami olyasmit, hogy a ritkán aktívkodók között is vannak igen lelkes látogatók.
2006. július 03. 23:31
|
|
MLSpecial Agent |
|
Nem a ritkán aktívkodókról van szó, hanem akik regisztráltak mondjuk másfél éve és azóta se néztek be. Én személy szerint kiszórnám azt is, aki mondjuk 1 év alatt egyszer se tudott semmihez hozzászólni vagy csak egyszer, azt is azért, hogy megnézhessen 1 videót, mert rejtett tartalom volt, de ez az én privát véleményem. A lelkes támogatóknak meg nagyon örülünk.
2006. július 03. 23:35
A Scarlett Johansson-Keira Knightley-topikban valóban elképesztően nagy a tumultus.
Egész véletlenül csak nem a videó miatt?
2006. július 03. 23:45
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
en kiszornek mindenkit, aki sor utan kepes gin-tonicot inni! meg azokat is, akik lemennek sorozni es kola-kavet vedelnek, mert... na, ezeket szigoruan kickbankill! Jah, es meg azt is, aki neha a sinek kozt van, neha USA-ban! meg az osszes buntarsat! Talan meg mehetne, kinek nem annyi hozzaszolasa van mint nekem, vagy nem olyan szep es okos! Illetve aki csalt a szavazasnal!
Na igy csak a krem maradna, ejh, de cep is vona!
2006. július 03. 23:50
|
|
MLSpecial Agent |
|
Idézet(Gereb @ 2006. July 3. - 23:45)
en kiszornek mindenkit, aki sor utan kepes gin-tonicot inni! meg azokat is, akik lemennek sorozni es kola-kavet vedelnek, mert... na, ezeket szigoruan kickbankill! Jah, es meg azt is, aki neha a sinek kozt van, neha USA-ban! meg az osszes buntarsat! Talan meg mehetne, kinek nem annyi hozzaszolasa van mint nekem, vagy nem olyan szep es okos! Illetve aki csalt a szavazasnal!
Hülyeeeeeee!
Ha fordítok a sorrenden, maradhatok?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: