Claudia elbúcsúzott a sorozat stábjától
2011. július 07. 11:58
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
Most akk megy vagy marad??Én nagyon szeretem a karakterét,remélem nem megy el.
2011. július 07. 12:12
Sajnálnám, ha kiszállna, én kedvelem mint színésznőt és mint tévés műsorvezetőt, celebet is. Bár nem megerősített a dolog, de ha valóban kilép a sorozatból is, az megadná a magyarázatot arra, hogy kit talál ez az a bizonyos lövés az utolsó részben.
2011. július 07. 12:37
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
hát a Borsnak aztán hihetünk! annyi biztos infót adott eddig!
2011. július 07. 12:56
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
Nikee98
erre eddig nem is gondoltam.
erre eddig nem is gondoltam.
2011. július 07. 13:02
|
|
Domycsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 133110 offline
|
Tuti nem őt lőtték le mert már adnak a tv-be előzeteseket az őszi adásból, és abban az van, hogy Péter, Betti meg Tamás atya fekszenek a földön és az emberek ott sürögnek-forognak körülöttük. Alexa is kiabál, hogy készítsék elő a műtőt meg ilyenek.
2011. július 07. 13:09
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Egyet értek evelin0623-al
2011. július 07. 13:10
Akkor most elmegy vagy marad? Amúgy Nikee98, nem Alexát lőtték le, hanem Tamás Atyát.(kicsit oda kellene figyelni)
2011. július 07. 13:38
Remélem nem lép ki akárki akármit mondhat nagyon jó színésznő.
2011. július 07. 14:09
szegény nagyon össze volt törve az utóbbi időben,és erre még ráraktak egy lapáttal a bunkó paparazzik,és hamis dolgokat állító újságírók. A gyengét könnyű bántani,nem tudom miért kellett szegényt feljelentgetni meg ilyenek,azok után,amiken átment az elmúlt években. De hát a drága szennylapoknak muszáj volt tönkre tenni az életét. Valószínűleg azért is lépett ki a Mokkából,mert nem bírja,hogy folyton a figyelem középpontjában van-rossz értelemben. Ja,és akkor erre meg azt mondják,hogy biztos azért,mert készül a perre....elmehetnek a fenébe -.-" Az ilyen rosszindulatú emberek szégyellhetnék magukat!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: