Rászokott az alkoholra a Harry Potter sztárja
2011. július 08. 10:35
|
|
panna28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 154668 offline
|
ezt a szerepet úgysem fogja tudni levakarni .. bármelyik filmben kap szerepet, mi úgyis a Harry Pottert fogjuk látni benne. Na mg az alkoholfüggősége .. valahogy felkellett dolgoznia a hirtelen hírnevét .. ő is ember !
2011. július 08. 12:45
|
|
alexbandúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 74 Csatolások: 28 Azonosító: 151578 offline
|
Gratulálok neki nagyon nehéz lehet leszokni az alkohol fogyasztásról. Habár jobb lett volna ha nem is kezd el inni. De, hát ilyen az élet.
Az pedig, hogy szeret olvasni az pedig a legeslegjobb.
Az pedig, hogy szeret olvasni az pedig a legeslegjobb.
2011. július 08. 13:10
hát jó hogy leszokott
remélem soha nem fog újra rászokni,és újra inni
2011. július 09. 09:28
Rossz dolog ez..Jó,hogy leszokott mert fantasztikus színész..Nem szeretném,hogy e miatt "elvesszen"...
2011. július 09. 20:26
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Örülök, hogy leszokott. De most komolyan? Nektek nem tűnt fel, hogy ezt pont a premier előtt jelenti be, mikor már több mint 10 hónapja elmondhatta volna?! Én reklámfogást érzek a levegőben!
2011. július 10. 00:26
Ez nagy probléma. Gyengeségre és sebezhetőségre utal a dolog (amennyiben igaz). Pink bunny-val kell, hogy egyet értsek. Egy akkora sztár, mint Daniel, nem lehetett annyiszor annyira részeg, hogy ne kerüljön vele címlapra vagy ne szálljon rá a média. Daniel akár Pórtelekre is elmehetne, ott is megtalálnák az emberek. Nekem ez gyanús. Soha nem néztem volna ki Danből, ő soha nem volt egy piálós gyerek viszont a GQ magazin szavahihető forrás, én akkor is azt mondom, hogy ez nem igaz.
2011. július 12. 14:25
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
kateblock kiváncsi vagyok hogy te mennyire viselnéd ezt az életet. ha a helyében lennél szerintem megértenéd.. -.-"
amugy remélem, hogy teljes mértékben sikerülni fog leszoknia.
hajrá Dan. <3
amugy remélem, hogy teljes mértékben sikerülni fog leszoknia.
2011. július 13. 18:00
Az a fontos hogy leszokott róla, méghozzá az akaraterejével
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: