Glee: búcsúzik a stáb fele
2011. július 07. 12:08
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
hát akkor semmi értelme nem lesz a sorozatnak ha mindenki elmegy :S:S ki fogja akkor már nézni tökre új lesz az egész stáb :S:S
2011. július 07. 12:09
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
háát.. :||
kíváncsi leszek, akkor hogy milyen lesz o.O
szerintem belefogok nézni, de így már nem ugyanaz :\
az vicces lenne, ha rebbeca black is benne lenne a sorozatban X"DDD bár akkor bele se néznék :'D
kíváncsi leszek, akkor hogy milyen lesz o.O
szerintem belefogok nézni, de így már nem ugyanaz :\
az vicces lenne, ha rebbeca black is benne lenne a sorozatban X"DDD bár akkor bele se néznék :'D
2011. július 07. 12:29
ezért nem szeretem a sorozatokat, mert mindig valaki új jön más helyett :/
2011. július 07. 12:36
|
|
liltoria™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 2777 Azonosító: 135587 offline
|
Dianna és Cory elmegy? Ha ők elhagyják a sorozatot, én biztosan nem fogom nézni. Megértem, hogy "kiörögedtek" a sorozatból, de a régi szereplők nélkül nem lesz ugyanolyan. Ha a Glee-ről kérdeznek, akkor egyből Cory, Dianna és Lea jut eszembe. Ők tették ilyenné a sorozatot, ezért kellene maradniuk. Ha ennyire megakarja újítani ez a Ryan Murphy a sorozatot, készítsen egy másikat, de ezt ne rontsa el.
2011. július 07. 12:45
Hát én most nagyon el vagyok keseredve, nélkülük semmilyen nem lesz a sorozat. Amikor valaki el kezd nézni egy sorozatot, nem csak a történetet szereti meg, hanem a karaktereket is. Egy egészen új stábbal már semmi sem ugyanolyan, hiába vannak más tehetségek is. Na meg Darren Criss marad, de Chris Colfer nem?! Pedig ők együtt jók...
Csak azt remélem, hogy legalább a 3. évadot még rendesen adják le, és rendesen elvarrják a szálakat minden karakternél...
Csak azt remélem, hogy legalább a 3. évadot még rendesen adják le, és rendesen elvarrják a szálakat minden karakternél...
2011. július 07. 12:45
|
|
lolypopp♥MyDream.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 957 Csatolások: 25 Azonosító: 123490 offline
|
Egy szereplő elvesztése még épp úgy elviselhető, de az, hogy szinte az egész stáb abbahagyja, így már nem lesz soha többé ugyanaz a Glee....ráadásul pont a legjobbak mennek el:(
2011. július 07. 13:03
A legjobbak mennek el...nélkülük tuti nem lesz ugyan olyan a sorozat..
2011. július 07. 13:09
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
A Glee csak velük tökéletes! Nem mondom, hogy egyébként nem lesz jó a sorozat, hiszen az alapkoncepció szuper, de ezek a színészek már hozzánk nőttek szerepeikkel együtt
2011. július 07. 13:11
|
|
STELLA KORNÉLIAúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 154481 offline
|
de SAYNÁLO nagyon
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: