Glee: búcsúzik a stáb fele
2011. július 07. 11:10
Hát... kíváncsi vagyok, ugyanakkor nem hiszem, hogy így megmarad a régi hangulat. Azért reménykedem, hogy így is jó lesz majd
Bár még csak az első évadot láttam, szóval még vár rám a második (szinkronosan követem), de azért már előre hiányoznak =D Mark is Dianna nagy kedvencem
2011. július 07. 11:13
Az én meglátásom szerint sok rajongó el fog pártolni a sorozattól. Nem látom értelmét az ilyen 2-3 évadonkénti szereplőgárda váltásnak, nem kifizetődő. Mellesleg azoktól akar megválni, akik sikeressé tették a sorozatát, kicsit amolyan 'megvan a siker, most már mehetsz' feelingem van a dologtól. Mindegy, ha a fentiek igazak, akkor én biztosan nem fogom tovább nézni. Ha velük kezdte el, akkor fejezze is be velük, ne a szereplőgárdát cserélgesse, ezt mindig is undorító dolognak találtam minden sorozatnál.
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2011. július 07. 11:15
|
|
Petrahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 352 Csatolások: 0 Azonosító: 143583 offline
|
istenem...
ez így nem jóó....nem lesz sok értelme nézni a Glee-t ha a legjobbak mennek el.ajjjh már ilyen hülyeségeket kitalálni...ránk meg nem is gondoltak a szerkesztők hohy miwan a rajongókkal ha pl elmegy a kedvencük-.-" omg...
2011. július 07. 11:16
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Ez hihetetlen. Még Chord távozását sem fogtam föl, erre kijelentik, hogy körülbelül a stáb háromnegyede (szerintem nem fele) elmegy. Nagyon rossz döntés. Értem, hogy változás kell, de nem ilyen szinten.
2011. július 07. 11:18
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Komolyan mondom,én nem fogom nézni.A kedvenceim mennek el.Dianna,Cory,Naya?
Jó hogy az újaknak is kell teret adni,de engem nem érdekelnek én a régieket akarom
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2011. július 07. 11:31
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
ez hülyeség! pont mint a Skinsnél! ez a csapat az örök és egyetlen Glee stáb számomra, nem fogom nézni ha teljesen megvariálják, mert az már nem lesz ugyanaz! mi ezeket a szereplőket szerettük meg és szoktuk meg! fú, ez most nagyon felbosszantott!
2011. július 07. 11:36
Idézet (miss_areo @ 2011.07.07. 11:31)
ez hülyeség! pont mint a Skinsnél! ez a csapat az örök és egyetlen Glee stáb számomra, nem fogom nézni ha teljesen megvariálják, mert az már nem lesz ugyanaz! mi ezeket a szereplőket szerettük meg és szoktuk meg! fú, ez most nagyon felbosszantott!
nekem is pont a skins jutott az eszembe :D
amúgy most nézegettem... és ha még a 'lehet, hogy elmegy' kategóriát is biztosra vesszük, akkor maradna: matthew, jane, lea és darren. na meg az újak... elég érdekes X"D
2011. július 07. 11:36
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Mindenki itt siratja őket, közben ez csak egy év múlva történik meg. Addig meg élvezzük, hogy láthatjuk őket.
Oké, ez Chord esetében nem érvényes...
Egyébként jogos a kijelentésük, hogy érettségi után csapatcsere, ez nem róluk, hanem egy iskolai kórusról szól.
Nekem is nagyon a szívemhez nőttek, és bízom benne, hogy ha legalább egyikőjük marad, akkor néha a többiek is felbukkannak majd vendégszereplőként. Kár ennyire előre temetni a sorozatot, még az is lehet, hogy az új szereplők még a mostaniaknál is jobbak lesznek.
Egyébként jogos a kijelentésük, hogy érettségi után csapatcsere, ez nem róluk, hanem egy iskolai kórusról szól.
2011. július 07. 11:51
Dianna,Lea és Cory tényleg? Ők a legjobbak a sorozatban.
2011. július 07. 11:54
|
|
LovelyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 145742 offline
|
Tuti nem fogom nézni ha Diana nem lesz benne!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.